tikrai neinu jei stiprus vėjas ir lietus. O dabar kai šilta, tai visą laiką leidžiam lauke, į kambary pareinam tik pavalgyti ar pampersiuką pasikeisti
. Gal man lengviau ir patogiau, nes nuosavam name gyvenam.

nekonkreti apklausa- ejimas i lauka (skaicius per savaite) labai priklauso nuo metu laiko. ziema tikrai nemanau, kad visos eina i lauka , kai lauke - 9, tarkim
arba taip salta nera, bet be proto daug sniego ir neimanoma vazinetis...
o siaip-jei geras oras i lauka einam beveik kasdien

o siaip-jei geras oras i lauka einam beveik kasdien

kai geras oras tai kasdien. o kada shalta ir dregna nepatartina eiti i lauka. kai lija lietus irgi neisi i lauka.
Maziukas, mano kasdien lauke po 4 val. isbuna, isvezu i terasa ir miega jis sau

Kai tik geras oras, tai vaikščiojame kas dien - gerai ir pačiai prasivaikščioti, o ir vaikas sau saldžiai parpia
O blogu oru ir pačiai nesinori nosies kišti į lauką, taigi pažymėjau - kai geras oras

stengiames eiti kasdien, jei tik oras geras- jei nera per didelio vejo, nelyja

as stengiuos iseiti kiekviena diena,tik keista,kad kai buvo salta,mano dukryte miegodavo 2iki 3val,o dabar apie valanda ismiega
mes einam kiekviena diena, aisku jei labai blogas oras ar sergam tai i kiema neinam

Žiemos metu išeidavome tikrai labai retai dėl šalto oro, o dabar kai taip šilta visada einame į lauką pamiegoti. Tai kažkur du kartus po 2 val prabūname lauke.
o mes stengemes eiti kasdien jai tik lauke nelyja,vakar ryte lygtai turejo temperaturos tai nejom diena,bet vakare vistiek isejom valandziukiai,be to dabar kol tetis dirba ir gyvena prie juros,o kartu ir mudu su mazyliu,tai jam sis klimatas tik y nauda,ne taip kaip mieste,tai ir naudojames proga
,kuo daugiau jodo prisikvepuoti

mes irgi stengiames eiti i lauka kasdien