Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tikrai neinu jei stiprus vėjas ir lietus. O dabar kai šilta, tai visą laiką leidžiam lauke, į kambary pareinam tik pavalgyti ar pampersiuką pasikeisti biggrin.gif . Gal man lengviau ir patogiau, nes nuosavam name gyvenam.
Atsakyti
nekonkreti apklausa- ejimas i lauka (skaicius per savaite) labai priklauso nuo metu laiko. ziema tikrai nemanau, kad visos eina i lauka , kai lauke - 9, tarkim smile.gif arba taip salta nera, bet be proto daug sniego ir neimanoma vazinetis...

o siaip-jei geras oras i lauka einam beveik kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
kai geras oras tai kasdien. o kada shalta ir dregna nepatartina eiti i lauka. kai lija lietus irgi neisi i lauka.
Atsakyti
Maziukas, mano kasdien lauke po 4 val. isbuna, isvezu i terasa ir miega jis sau smile.gif
Atsakyti
Kai tik geras oras, tai vaikščiojame kas dien - gerai ir pačiai prasivaikščioti, o ir vaikas sau saldžiai parpia thumbup.gif O blogu oru ir pačiai nesinori nosies kišti į lauką, taigi pažymėjau - kai geras oras smile.gif
Atsakyti
Ziema mano mazyle labai nemego buti rengiama, tai isejimas i kiema buvo kancia ne tik jai, bet ir man. O dabar, kai atsilo oras, miega tik lauke doh.gif Gerai, kad gyvenam name ir nereikia vezimo tampyti is kokio 5 auksto biggrin.gif
Atsakyti
stengiames eiti kasdien, jei tik oras geras- jei nera per didelio vejo, nelyja ax.gif
Atsakyti
as stengiuos iseiti kiekviena diena,tik keista,kad kai buvo salta,mano dukryte miegodavo 2iki 3val,o dabar apie valanda ismiega
Atsakyti
mes einam kiekviena diena, aisku jei labai blogas oras ar sergam tai i kiema neinam smile.gif
Atsakyti
Žiemos metu išeidavome tikrai labai retai dėl šalto oro, o dabar kai taip šilta visada einame į lauką pamiegoti. Tai kažkur du kartus po 2 val prabūname lauke.
Atsakyti
o mes stengemes eiti kasdien jai tik lauke nelyja,vakar ryte lygtai turejo temperaturos tai nejom diena,bet vakare vistiek isejom valandziukiai,be to dabar kol tetis dirba ir gyvena prie juros,o kartu ir mudu su mazyliu,tai jam sis klimatas tik y nauda,ne taip kaip mieste,tai ir naudojames proga ax.gif ,kuo daugiau jodo prisikvepuoti
Atsakyti
mes irgi stengiames eiti i lauka kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti