Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes dar nėjom į lauką g.gif Oras man kažkoks ne toks, bijau, kad nesusirgtų blush2.gif Tai pas mus toks balkonas labai thumbup.gif Išvežu, atidarau langą ir miega 4u.gif
O kada į lauką reiktų lelių man išvežti? unsure.gif
Atsakyti
stengiuos kadien isvezt i kiema... kiek mazyle miega lauke tiek ir buna... smile.gif
Atsakyti
o mes daugiausiai miegam balkone po 3-5val. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes,kai tik galim taip ir bunam lauke,jei ne, tai balkonas praviras,tik,kad orai nelabai dekingi smile.gif
Atsakyti
Mes einam kasdien, nepriklausomai koks oras, na nebent visą dieną lyja, o jei su pertraukomis rizikuoju, bet visada esu pasiruošusi skėtį, apsaugą nuo lietaus, šiltesnį rūbą sau ir vaikui ax.gif Stengiuosi išbūti bent 2 valandas, o jei geras oras, tai būnam kuo ilgiau (lauke ir pavalgom ir pažaidžiam ir pamiegam).
Atsakyti
kadangi reikėdavo vesti vieną į daržą,tai eidavom 2 kartus-nuvedu ir pasiimu,tai kartais iki 5 val lauke prabudavom. biggrin.gif
Atsakyti
priklauso nuo oro salygu jai saulute sviecia tai ir einam o jai lyja tai ne biggrin.gif
Atsakyti
viskas nuo oro priklauso, jei geras oras ir visa diena prabunam 4u.gif
Atsakyti
mes kiekviena diena einam i lauka pasivaikscioti ir prabunam apie 2valandas, jei oras geras, na, o jei lyja, tai uzmaunu kepuryte uzkloju ir pradarau kambario langa, nes balkono mes neturim ax.gif ir parpia sau grazuole kiek tik nori. O pirma karta i lauka isvaziavom, pora dienu po to, kai grizom is gimdyviu viesbucio rolleyes.gif
Atsakyti
Stengiamės eiti kasdien. O jei oras geras, tai einam net kelis kartus (iki pietų ir vakare).
Atsakyti
Mes stengiames kasdien..Tik kartais tinguliukas suima, arba oras erzina..
Atsakyti
Mes einam kasdien ir bunam beveik visa diena,nesvarbu ar lija ar saule sviecia.Kai saulute vazinejames,kai lija pavesinej sedim biggrin.gif
Atsakyti