Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Planuojamas kitas apsilankymas lapkričio 18 d 16 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 11 08, 09:37)
Planuojamas kitas apsilankymas  lapkričio 18 d 16  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man iki 18 paskaitos... verysad.gif

Bet gal išeis nusiplauti... unsure.gif
Atsakyti
Kadangi buvo atidaryta antra tema apie vaiku lankyma Zirmunu globos namuose, manau, kad pirmame puslapyje reiktu pateikti daugiau informacijos visiems, kas noretu prisijungti 4u.gif

Senaja tema galite rasti čia

Vilniaus 2-uju globos namu adresas - Minties g. 1

Lankome vaikus dvejose grupese. Vienos grupes vaiku lankyma paprastai organizuoja Happymother, kitos - divaa. Paprastai einame sveikinti vaiku su gimtadieniais. Kiekvienoje grupeje yra apie 20 ivairiausio amziaus vaiku (nuo 1+ iki 18+ metu).

Kadangi as pati einu lankyti vaiku i divoos kuruojama grupe, paskelbsiu divoos grupes vaiku gimtadieniu sarasiuka:

Aleksėjus 1991 01 27
Artūras 1988 02 18
Gintarė 2002 03 27
Margarita 1993 04 14
Džordžita 1994 04 25
Laura 2000 05 01
Artūras 1991 05 12
Arnoldas 2001 06 17
Germanas 2003 07 10
Viktorija 1990 07 30
Justina 1994 09 15
Gražina 1989 10 30
Arvydas 2003 12 04

Tiksliai nezinau Karinos, Anios, Alinos, Karolio gimtadieniu. Manau, ilgainiui si saraseli patikslinsime ir atnaujinsime 4u.gif

Artimiausiu laiku, t.y. apie gruodžio 4 d., planuojame eiti sveikinti su gimtadieniu Arvydelio.

Visas, kurios noretu suteikti vaikams dziaugsmo ir silumos, kvieciame prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 09 lapkričio 2006 - 08:25
Pasižiūrėjau į kalendorių ir labai apsidžiaugiau, kad lapkričio 18 dieną išeina šeštadienis biggrin.gif
Jei leisite tikrai prie jūsų su DIDŽIAUSIŲ norų prisijungsiu.
Ar dažniausiai susitinkate jau Žirmūnuose ar susitikimo vieta būna kur kitur?
Ar reikia turėt sveikatos pažymą?

Beje, gal galėtumet trumpai paaiškint kokiais atvejais reikalinga tą pažyma, kur ją reikėtų gauti, jos paskirtis

Lauksiu labai labai ax.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites,
rasau noredamasiokiostokiospagalbos 4u.gif
As ne is Vilniaus todel nelabai zinau, noriu paklausti ar vaikiukai su negalia pvz.:dauno simdromu, buna specialiuose globos namuose ar kartu su visais vaikais?! Jei tai atskiri namai, tai gal zinot kiek ju ir kur jie ( turiu omeny Vilniu)?! Ir ar teikia svetimam zmogui informacija apie tu namu aukletinius?! Matot, nesenai suzinojau apie vienos mergaites likima, jei apie 2-3 metukai ir ji ligoniuke verysad.gif , tai mergaitei as esu teta, man labai svarbu suzinoti ar ja rupinasi ar ne. Nieko cia issamiau nenoriu rasyti, jei kam idomu, galesiu parasyt i az.
Is anksto aciu uz info!
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 11 09, 09:00)
Pasižiūrėjau į kalendorių ir labai apsidžiaugiau, kad lapkričio 18 dieną išeina šeštadienis biggrin.gif

Beje, gal galėtumet trumpai paaiškint kokiais atvejais reikalinga tą pažyma, kur ją reikėtų gauti, jos paskirtis

Kaip minėjo spyrga ir Happymother, pažyma kol kas nereikalinga.
Man ji buvo reikalinga lankant kūdikius. Tam kad žinoti ar neužkrėsiu jų kuo nors. Pažymą galima gauti poliklinikoje, kur kreipiesi dėl visų med. apžiūrų (teisėms, darbui ir t.t.).
Atsakyti
Sveikos naujoje temoje mirksiukas.gif

Į 2-ą grupę einam gruodžio 5d. (trečiadienį). 18.30. Švęsim Gražinos ir Arvyduko gimtadienius.
Labai prašom suoermamytes pasižymėti tą dieną savo kalendoriuose.
Aš jau pasižymėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 11 09, 15:27)
Į 2-ą grupę einam gruodžio 5d. (trečiadienį). 18.30. Švęsim Gražinos ir Arvyduko gimtadienius.

divaa, tu ten kazkaip blogai pasiziurejai i kalendoriu g.gif nes mano kalendoriuje raso, kad gruodzio 5 d. bus antradienis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 11 09, 16:33)
divaa, tu ten kazkaip blogai pasiziurejai i kalendoriu  g.gif nes mano kalendoriuje raso, kad gruodzio 5 d. bus antradienis  g.gif  biggrin.gif

Taigi, ir aš dabar pamačiau blush2.gif ..o Tau antradienis netinka, kiek pamenu verysad.gif ..jau perdavė info dėl datos - gruodžio 5 d. į grupę...ką daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 11 09, 15:41)
Taigi, ir aš dabar pamačiau blush2.gif ..o Tau antradienis netinka, kiek pamenu verysad.gif ..jau perdavė info dėl datos - gruodžio 5 d. į grupę...ką daryti? g.gif

na tai 2 variantai biggrin.gif :
- arba paskambinti ir pasiprasyti gruodzio 4 arba gruodzio 6 d.
- arba palikti gruodzio 5 d., nes vis tiek gal atsiras galinciu eiti sia diena. o as bet kokiu atveju, jei ir negalesiu eiti, galesiu prisideti pinigais. ir dovana Grazinai butinai perduosiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2006 11 09, 11:00)

susitinkama paprastai prie pat namučių Žirmūnuose, prie vartelių smile.gif Dar perkamos vaišės ir dovanos, čia jau dalinasi taprusavyje einančios mamos smile.gif
Olia, būk gerutė, gal galėtum dar kartelį brūkštelt man savo mobilų į až, nes ištryniau netyčia ax.gif
Atsakyti
Gal paliekam gruodžio 5 d. ax.gif labai nesmagu vėl viską kaitalioti, aš pažadėjau tos savaitės pirmadienį vėl paskambinti.Bet planuojam gruodžio 5d. - antradienį.
Registruojamės, kas galėsim eiti:
1.divaa
Atsakyti