Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Marinulia ar nupirksi bilietus į krepšinį ?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 13, 16:00)
1. Happymother
2. Tania
3. olilove
4. Marinulia
5. murzinyte (su riebiu klaustuku) - nežinau ar galėsiu iš paskaitos išeiti  g.gif

Aš negalėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 11 17, 12:07)
Marinulia ar nupirksi bilietus į krepšinį ?

Taip Happymother nupirksiu 2 bilietukus i krepsinio rungtines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ar dar reikes kokios pagalbos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 13:35)
O aš tęsiu registraciją į antrą grupę gruodžio 5 d. Arvyduko gimtadienis - 3 metai.
1.divaa 4u.gif

2.aisste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 12:35)
O aš tęsiu registraciją į antrą grupę gruodžio 5 d. Arvyduko gimtadienis - 3 metai.
1.divaa 4u.gif

divaa, as vis delto negalesiu su jumis eiti verysad.gif knyga Grazinai kaip nors tau perduosiu.
tiesa, buvau sutikusi Vida (atrodo, toks jos vardas g.gif). ji pasidomejo, kada dabar sekantis ejimas. tai gal ir ji, jei gales, prisijungs prie jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 14:35)
1.divaa 4u.gif

2) Dzoli

As irgi noriu prisijungti gruodzio 5d. tik nelabai suprantu ar ivyks tas lankymas...nes nematau, kad butu daug norinciu.... g.gif

Tai ar eisime gruodzio 5?

As dar niekad nebuvau, nelabai zianu kur tai yra.... unsure.gif
Papildyta:
Oi, atsiprasau, Dzoli Nr.3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2006 11 30, 15:47)

manau, kad si karta turetu viskas buti gerai, nes divaa jau is anksto taresi su aukletoja del musu apsilankymo. nors dar, aisku, paskambins tenai ir pasiteiraus, ar kas nors nepasikeite.
o kad kol kas jus tik trys, tai nesigasdink mirksiukas.gif dar yra laiko. gal dar kazkas prisijungs. nes kai kurie zmones tik paskutine minute suzino apie savo planus.
tiesiog sek sita tema ir viska suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2006 11 30, 16:47)
2) Dzoli

As irgi noriu prisijungti gruodzio 5d. tik nelabai suprantu ar ivyks tas lankymas...nes nematau, kad butu daug norinciu....  g.gif

As dar niekad nebuvau, nelabai zianu kur tai yra....  unsure.gif
Papildyta:
Oi, atsiprasau, Dzoli Nr.3  doh.gif

Nieks nesikeičia - einam šį antradienį pas Arvydą ir Gražiną. Susitinkams 18.30 prie globos namų.

Džoli, labai laukiam 4u.gif ..Vaikų namai yra Minties g-vėje (žirmūnuose), per kelis namus nuo Šilo tilto sankryžos...jeigu nerasi, ar kažkas neaišku - skambink man į mobilų 8-610 06861.
Iki!
p.s. dovaną Gražinai nupirko Spyrga, Arvydukui paprašysiu, kad nupirktų ElenaT iš Senukų..o vaišes atvešiu aš.
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2006 12 03, 11:33)
Nieks nesikeičia - einam šį antradienį pas Arvydą ir Gražiną. Susitinkams 18.30 prie globos namų.

Džoli, labai laukiam 4u.gif ..Vaikų namai yra Minties g-vėje (žirmūnuose), per kelis namus nuo Šilo tilto sankryžos...jeigu nerasi, ar kažkas neaišku - skambink man į mobilų 8-610 06861.
Iki!
p.s. dovaną Gražinai nupirko Spyrga, Arvydukui paprašysiu, kad nupirktų ElenaT iš Senukų..o vaišes atvešiu aš.

tai as tada irgi einu jei galima 4u.gif
As mazdaug isivaizduoju kur jie yra, nes gyvenu salia. Bet jeigu ka paskambinsiu ir as siuo numeriu,jei nieko pries. Ten turbut prie vartu tokiu susitinkam ane?
O dar noriu paklaust po kieki pinigeliu metames ar dar nupirkt ka nors reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2006 12 04, 01:09)
As mazdaug isivaizduoju kur jie yra, nes gyvenu salia. Bet jeigu ka paskambinsiu ir as siuo numeriu,jei nieko pries. Ten turbut prie vartu tokiu susitinkam ane?
O dar noriu paklaust po kieki pinigeliu metames ar dar nupirkt ka nors reikia? smile.gif

as irgi turbut prisijungisiu jei galima... rolleyes.gif ka dar atnest tiems vaikuciams? kokiu saldumynu.?? o jei gimtadieni, tai gal kokiu balionu nupirkti daug, ar tu gimtadienio kepureliu, kad sventiskiau butu... m? smile.gif nes nelabai zinau, kaip ten tie gimtadieniia organizuojami ten...
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2006 12 04, 00:09)

Tie varteliai, jei ziuret nuo Minties gatves puse, yra is kaires tvoros puses mirksiukas.gif
Manau, daugiau nieko nereikes nupirkti, nes divaa viska apsiima suorganizuoti 4u.gif Kai susitiksit, ji pasakys, kiek mokejo uz visas dovanas ir vaises, ir pasidalinsit suma. Paprastai stengiames, kad iseitu zmogui ne daugiau kaip 20 litu. Bet kartais iseina maziau, kartais siek tiek daugiau. Cia priklauso nuo to, kelis vaikus einama sveikinti ir nuo to, kiek musu susirenka mirksiukas.gif

QUOTE(Globaliste @ 2006 12 04, 14:07)
as irgi turbut prisijungisiu jei galima...  rolleyes.gif ka dar atnest tiems vaikuciams? kokiu saldumynu.?? o jei gimtadieni, tai gal kokiu balionu nupirkti daug, ar tu gimtadienio kepureliu, kad sventiskiau butu...  m?  smile.gif  nes nelabai zinau, kaip ten tie gimtadieniia organizuojami ten...

Butu labai smagu, jei prisijungtum 4u.gif Labai gaila, kad as si karta negalesiu su jumis eiti verysad.gif Kol kas nelabai daug si karta galinciu eiti, todel butu tikrai faina, jei galetum skirti laiko ir silumos vaikams 4u.gif
Manau, kad pirkti jau nieko nereikia. divaa jau mazdaug paskaiciavusi biudzeta ir kiek musu eis, todel turetu viska nupirkti. Paskui pateiks saskaitele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 12 04, 15:37)
Tie varteliai, jei ziuret nuo Minties gatves puse, yra is kaires tvoros puses  mirksiukas.gif
Manau, daugiau nieko nereikes nupirkti, nes divaa viska apsiima suorganizuoti  4u.gif Kai susitiksit, ji pasakys, kiek mokejo uz visas dovanas ir vaises, ir pasidalinsit suma. Paprastai stengiames, kad iseitu zmogui ne daugiau kaip 20 litu. Bet kartais iseina maziau, kartais siek tiek daugiau. Cia priklauso nuo to, kelis vaikus einama sveikinti ir nuo to, kiek musu susirenka  mirksiukas.gif
Butu labai smagu, jei prisijungtum  4u.gif Labai gaila, kad as si karta negalesiu su jumis eiti  verysad.gif Kol kas nelabai daug si karta galinciu eiti, todel butu tikrai faina, jei galetum skirti laiko ir silumos vaikams  4u.gif
Manau, kad pirkti jau nieko nereikia. divaa jau mazdaug paskaiciavusi biudzeta ir kiek musu eis, todel turetu viska nupirkti. Paskui pateiks saskaitele  biggrin.gif

oo labai liux.. prisijungisu
jei jau ko nerasiu ten skambinsiu i ta tel .. biggrin.gif jei ka rasykit, jei ko truksta, paimsiu..
Atsakyti