Marinulia ar nupirksi bilietus į krepšinį ?
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 13, 16:00)
1. Happymother
2. Tania
3. olilove
4. Marinulia
5. murzinyte (su riebiu klaustuku) - nežinau ar galėsiu iš paskaitos išeiti
2. Tania
3. olilove
4. Marinulia
5. murzinyte (su riebiu klaustuku) - nežinau ar galėsiu iš paskaitos išeiti

Aš negalėsiu

QUOTE(Happymother @ 2006 11 17, 12:07)
Marinulia ar nupirksi bilietus į krepšinį ?
Taip Happymother nupirksiu 2 bilietukus i krepsinio rungtines

Ar dar reikes kokios pagalbos?

QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 13:35)
O aš tęsiu registraciją į antrą grupę gruodžio 5 d. Arvyduko gimtadienis - 3 metai.
1.divaa
1.divaa

2.aisste

QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 12:35)
O aš tęsiu registraciją į antrą grupę gruodžio 5 d. Arvyduko gimtadienis - 3 metai.
1.divaa
1.divaa

divaa, as vis delto negalesiu su jumis eiti

tiesa, buvau sutikusi Vida (atrodo, toks jos vardas

QUOTE(divaa @ 2006 11 14, 14:35)
1.divaa
1.divaa

2) Dzoli
As irgi noriu prisijungti gruodzio 5d. tik nelabai suprantu ar ivyks tas lankymas...nes nematau, kad butu daug norinciu....

Tai ar eisime gruodzio 5?
As dar niekad nebuvau, nelabai zianu kur tai yra....

Papildyta:
Oi, atsiprasau, Dzoli Nr.3

QUOTE(dzoli @ 2006 11 30, 15:47)
manau, kad si karta turetu viskas buti gerai, nes divaa jau is anksto taresi su aukletoja del musu apsilankymo. nors dar, aisku, paskambins tenai ir pasiteiraus, ar kas nors nepasikeite.
o kad kol kas jus tik trys, tai nesigasdink

tiesiog sek sita tema ir viska suzinosi

QUOTE(dzoli @ 2006 11 30, 16:47)
2) Dzoli
As irgi noriu prisijungti gruodzio 5d. tik nelabai suprantu ar ivyks tas lankymas...nes nematau, kad butu daug norinciu....
Papildyta:

Papildyta:

Nieks nesikeičia - einam šį antradienį pas Arvydą ir Gražiną. Susitinkams 18.30 prie globos namų.
Džoli, labai laukiam

Iki!
p.s. dovaną Gražinai nupirko Spyrga, Arvydukui paprašysiu, kad nupirktų ElenaT iš Senukų..o vaišes atvešiu aš.
QUOTE(divaa @ 2006 12 03, 11:33)
Nieks nesikeičia - einam šį antradienį pas Arvydą ir Gražiną. Susitinkams 18.30 prie globos namų.
Džoli, labai laukiam
..Vaikų namai yra Minties g-vėje (žirmūnuose), per kelis namus nuo Šilo tilto sankryžos...jeigu nerasi, ar kažkas neaišku - skambink man į mobilų 8-610 06861.
Iki!
p.s. dovaną Gražinai nupirko Spyrga, Arvydukui paprašysiu, kad nupirktų ElenaT iš Senukų..o vaišes atvešiu aš.
Džoli, labai laukiam

Iki!
tai as tada irgi einu jei galima

As mazdaug isivaizduoju kur jie yra, nes gyvenu salia. Bet jeigu ka paskambinsiu ir as siuo numeriu,jei nieko pries. Ten turbut prie vartu tokiu susitinkam ane?
O dar noriu paklaust po kieki pinigeliu metames ar dar nupirkt ka nors reikia?

QUOTE(aisste @ 2006 12 04, 01:09)
As mazdaug isivaizduoju kur jie yra, nes gyvenu salia. Bet jeigu ka paskambinsiu ir as siuo numeriu,jei nieko pries. Ten turbut prie vartu tokiu susitinkam ane?

as irgi turbut prisijungisiu jei galima...

QUOTE(aisste @ 2006 12 04, 00:09)

Tie varteliai, jei ziuret nuo Minties gatves puse, yra is kaires tvoros puses

Manau, daugiau nieko nereikes nupirkti, nes divaa viska apsiima suorganizuoti

QUOTE(Globaliste @ 2006 12 04, 14:07)
as irgi turbut prisijungisiu jei galima...
ka dar atnest tiems vaikuciams? kokiu saldumynu.?? o jei gimtadieni, tai gal kokiu balionu nupirkti daug, ar tu gimtadienio kepureliu, kad sventiskiau butu... m?
nes nelabai zinau, kaip ten tie gimtadieniia organizuojami ten...

Butu labai smagu, jei prisijungtum

Manau, kad pirkti jau nieko nereikia. divaa jau mazdaug paskaiciavusi biudzeta ir kiek musu eis, todel turetu viska nupirkti. Paskui pateiks saskaitele

QUOTE(Spyrga @ 2006 12 04, 15:37)
Tie varteliai, jei ziuret nuo Minties gatves puse, yra is kaires tvoros puses
Kai susitiksit, ji pasakys, kiek mokejo uz visas dovanas ir vaises, ir pasidalinsit suma. Paprastai stengiames, kad iseitu zmogui ne daugiau kaip 20 litu. Bet kartais iseina maziau, kartais siek tiek daugiau. Cia priklauso nuo to, kelis vaikus einama sveikinti ir nuo to, kiek musu susirenka
Labai gaila, kad as si karta negalesiu su jumis eiti
Kol kas nelabai daug si karta galinciu eiti, todel butu tikrai faina, jei galetum skirti laiko ir silumos vaikams 
Manau, kad pirkti jau nieko nereikia. divaa jau mazdaug paskaiciavusi biudzeta ir kiek musu eis, todel turetu viska nupirkti. Paskui pateiks saskaitele

oo labai liux.. prisijungisu
jei jau ko nerasiu ten skambinsiu i ta tel ..