Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

la luna, aciu, kad rupiniesi vaikais 4u.gif manau, kad siandien mes susitikusios dar pasnekesim apie galimybe kazkuriems vaikams sudalyvauti Dangaus koncerte ir ka nors nutarsim mirksiukas.gif

Ženščina, tikiuosi dar perskaitysi sita zinute. mano drauge jau nupirko gerimus. taip kad gali ju nebepirkti.

Dar noreciau pasakyti, kad vienas mano kolega, suzinojes, kad eisim pas vaikus, irgi nutare bent siek tiek prisideti prie viso sito reikalo pinigeliais. Manau, si karta pinigeliai tikrai pravers, nes si karta visko pirksim siek tiek daugiau. Aciu jam aciuks.gif
Atsakyti
As manyčiau, jei tik yra galimybė patekti į DANGAUS koncertą 2 vaikams, jos atsisakyti nereikėtų, juk tai yra mergaičių geidžiamiausias renginys(nelyginsi su pvz. boulingu). Reikia tik išspręsti vaikų saugumą, paprašyti direktorės, kad išleistų, ir sugebėti paaiškinti kitiems vaikams, kodėl tik 2 vietos ir kodėl būtent šios mergaitės eina.
DIVAA, dėl Džordžitos dovanos, tai aš perku auskariukus, gerai? Tik nežinau, ką daryti su ta kita ausimi be skylutės. Reikėtų pradurti, gal tu ką sugalvojai, kur prapuolei? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Kosmetologė Laura nori padaryti Džordžitai dovaną ir "prašaus ausis" bei įvers auskariukus savo sąskaita. taip, kad Ženčina galim auskariukus su kokiom nors kaukolės pirkti - tik gal nelabai brangius ax.gif ...aš užrašysiu atviruką-pakvietimą pas kosmetologę ir tšeštadienio rytą nuvesiu Džordžitą bei "palaikysiu už rankos", kad ne taip skaudėtų ax.gif

Iki vakaro - 18.30 prie vartelių. 4u.gif ...pasiskambinau - vaikai lauks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 25 balandžio 2007 - 09:20
[quote=divaa,2007 04 25, 09:20]
Sveikutės!

Kosmetologė Laura nori padaryti Džordžitai dovaną ir "prašaus ausis" bei įvers auskariukus savo sąskaita.

Šaunuolė kosmetologė Laura, linkėjimai jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš užrašysiu atviruką-pakvietimą pas kosmetologę ir tšeštadienio rytą nuvesiu Džordžitą bei "palaikysiu už rankos", kad ne taip skaudėtų ax.gif

Ačiū, ačiū tau, brangioji drinks_cheers.gif

Iki vakaro - 18.30 prie vartelių. 4u.gif ...pasiskambinau - vaikai lauks

Iki vakaro, aš perku auskariukus Džordžitai, iki.

Papildyta:

Dar noreciau pasakyti, kad vienas mano kolega, suzinojes, kad eisim pas vaikus, irgi nutare bent siek tiek prisideti prie viso sito reikalo pinigeliais.

Nu koks fainas tavo kolega thumbup.gif Linkėjimai jam dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!!!

Radijuka nupirkau, tik biski kitoki nei buvo Alinai, bet irgi maziukas ir su ausinemis. Iki senuku nedavaziavau, tad pirkau Maximoje, tikiuosi veiks, jei ka eisiu keisti g.gif Bet siaip atrodo visai neblogai...

Del bilietu i koncerta, tai irgi manau, kad jeigu tik yra galimybe, reikia ja pasinaudoti...i toki koncerata mergaites kazin ar greitai gales nueiti, nebent kai prades savo pinigelius uzdirbinet, o cia yra sansas... Del palydos tai kaz ka sugalvosim, o kada tas koncertas???

As be mashinos, perku vaisius.

Iki 4u.gif
Atsakyti
Koncertas si sestadieni, t.y. balandzio 28 d., 20 val Utenos pramogu arenoje 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,

kai tik ka nors issiaikinsit del to koncerto - duokit zinoti. Nes tuos kvietimus derinau per drauges pazistamus, zodziu - devintas vanduo nuo kisieliaus, bet suveike smile.gif Jei mergaites neis, tikriausiai turesiu eiti pati, nes butu labai negrazu is mano puses uzrezervuoti ir nenueiti blink.gif O as eiti visai nenoriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Del tos palydos, tai gal galeciau gauti dar pora kvietimu, kad jas galetu kas nors palydeti g.gif Nors prasyti nelabai norisi g.gif
Pirma issiaikinkit visus galimus variantus "nuo iki", o tada galvosim.
Linkejimai vaikams!!!! Aciu!!!! Sekmes!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 25, 11:24)
Koncertas si sestadieni, t.y. balandzio 28 d., 20 val Utenos pramogu arenoje  4u.gif

Kaži iki kelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 26, 08:36)
Kaži iki kelių  g.gif

kaip isivaizduoju, kazkur iki 22.30-23 val
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 26, 10:36)
kaip isivaizduoju, kazkur iki 22.30-23 val

Tai va rezgu tokią mintį, kad jei jos eis vienos; galėčiau po renginio parvežti į VN; nes gyvenu prie pat arenos cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

tai kokia situacija? Kas nors paaiskejo? Ar su direktore kalbejot?
Noreciau zinoti.
Atsakyti
QUOTE(la luna @ 2007 04 26, 13:05)
Sveikos,

tai kokia situacija? Kas nors paaiskejo? Ar su direktore kalbejot?
Noreciau zinoti.

gal divaa ar dzoli galetu labiau pasakyti g.gif as tik viena ausim girdejau blush2.gif vienu mergaiciu, kaip supratau, niekas neisleistu. lygtais reiktu rasyti prasyma del ju isleidimo ir kazkam pasirasyti, kad jas apsiima priziureti ir uz jas atsakyti
Atsakyti