Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

tuomet as perku tortus, mano drauge - saldainius, dziaugsmelis - vaisius, divaa ir dzoli - dovanas 4u.gif
gal dar kas prisijungtu ir apsiimtu nupirkti gerti?
Atsakyti
As galeciau, bet bijau, kad veluosiu, tai nesinori vaikus palikti be gerimu :-(
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2008 02 04, 15:26)
As galeciau, bet bijau, kad veluosiu, tai nesinori vaikus palikti be gerimu :-(

tai gal ir neapsiimk biggrin.gif svarbu siaip ateik mirksiukas.gif kad ir pavelavusi biggrin.gif
Atsakyti
zodziu, atsirado zmogus, kuris prisijungs prie musu ir nupirks gerimus 4u.gif
todel lygtais viska kaip ir susitarem. tik reiktu sulaukti divoos patvirtinimo, kad mus 4dieni tikrai priims ir kad ji gales suveikti knygutes 4u.gif

jei atsirastu dar norinciu prisijungti, tai prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
oi oi tai ir as jungiuosi smile.gif 4u.gif ka man nupirkt? man tinkama diena ir laikas , taigi vel prisijungsiu.. galiu ir as gerimus.. ar jau tikrai yra kas perka??? jei jau nieko nebelieka, tai siaip tada prisidesiu prie jusu visu islaidu .. jei ka, rasykit dar ..
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 04, 08:44)
na tai einam ketvirtadieni 18.30 val 4u.gif
divaa, gal galetum paskambinti, ar mus priims  4u.gif
gal dovanojam knygutes  g.gif divaa, ar galetum jas suorganizuoti? jei 4dieni ir neitum, gal as tuomet jas is taves kazkaip paimciau  g.gif
siaip as vel galeciau apsiimti nupirkti tortus  ax.gif tuomet dar reikia kad kazkas nupirktu gerimus, vaisius ir saldainius  g.gif kas noretu apsiimti?

ar Alinai knygutės dar reikia, ar tik Aniai? Spyrga, panašu, kad aš turėsiu Tau knygelę perduoti verysad.gif
rytoj pranešiu, ar galima pas vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2008 02 05, 13:26)
oi oi tai ir as jungiuosi smile.gif  4u.gif ka man nupirkt? man tinkama diena ir laikas , taigi vel prisijungsiu.. galiu ir as gerimus.. ar jau tikrai yra kas perka??? jei jau nieko nebelieka, tai siaip tada prisidesiu prie jusu visu islaidu  .. jei ka, rasykit dar ..

tai gal vis delto Tu paimk gerimus? nes mergina, kuria prikalbinau paimti gerimus, eis pirma karta ir dar nelabai isivaizduoja, kokie ten tvarka

QUOTE(divaa @ 2008 02 05, 20:24)
ar Alinai knygutės dar reikia, ar tik Aniai? Spyrga, panašu, kad aš turėsiu Tau knygelę perduoti verysad.gif
rytoj pranešiu, ar galima pas vaikus mirksiukas.gif

butu gerai, kad 4dieni butu galima nueiti. nes jau praktiskai viskas 4dieniui suorganizuota unsure.gif
knyguciu turbut reiketu abiems g.gif
paimciau knygutes mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip del flamasteriu Alinai, kas perka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 05, 08:50)
zodziu, atsirado zmogus, kuris prisijungs prie musu ir nupirks gerimus  4u.gif
todel lygtais viska kaip ir susitarem. tik reiktu sulaukti divoos patvirtinimo, kad mus 4dieni tikrai priims ir kad ji gales suveikti knygutes  4u.gif

jei atsirastu dar norinciu prisijungti, tai prasom  mirksiukas.gif

Ar galiu prisijungti ir aš? Pirmą kartą?
Atsakyti
QUOTE(dzoli @ 2008 02 06, 09:47)
O kaip del flamasteriu Alinai, kas perka?  g.gif

o tai ne Tu sakei, kad kazka Alinai pirksi? g.gif as paglvojau, kad flomasterius blush2.gif

QUOTE(La Bronė @ 2008 02 06, 09:58)
Ar galiu prisijungti ir aš? Pirmą kartą?

zinoma, kad gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 06, 11:02)
o tai ne Tu sakei, kad kazka Alinai pirksi?  g.gif as paglvojau, kad flomasterius  blush2.gif
zinoma, kad gali  mirksiukas.gif

Tada pasakykit, kur susitinkat ir ką aš turėčiau nupirkti ar kaip kitaip prisidėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 02 06, 10:03)
Tada pasakykit, kur susitinkat ir ką aš turėčiau nupirkti ar kaip kitaip prisidėti  4u.gif

na tai nezinau, kaip cia del tu flamasteriu g.gif
jau kaip ir pasidalinta, kas ka nupirks. ir Tau jau praktiskai nieko nereiketu. nebent kazkas cia paaiskins, kokiu cia reiketu flamasteriu. o siaip mes susirinkusios paziurim, kiek kuri mokejo ir issidalinam, kad iseitu po lygiai mirksiukas.gif

susitinkam ryt 18.30 prie varteliu. jie yra is galines namu puses, kur yra masinoms ivaziavimas
Atsakyti