Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

QUOTE(La Bronė @ 2008 02 07, 13:04)
Dekoratyviniai dažai (14.98 Lt) jau pas mane.

thumbup.gif
as dar paimsiu is namu maiselius dovanoms, kad butu kur viska sudeti mirksiukas.gif turiu kazkokiu atliekamu
Atsakyti
Papuosaliuka-pakabuka turiu Alinai ir Aniai maza ziedeli ax.gif
Atsakyti
aciu visoms, kurios siandien buvo pas vaikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kiek suprantu, kitas gimtadienis tik kovo 25 d. g.gif Karolio
toks biski didokas laiko tarpas g.gif ka darysim? g.gif
Atsakyti
Iš tiesų buvo smagu, nors aš pirmą kartą gal tik apsižiūrėjau situaciją 4u.gif
Atsakyti
O tai Diana kazka sake, kad jos gimtadienis varasio gale. g.gif
ar galejo pafantazuotii ji?
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 02 08, 09:36)

jos lygtais geguze blink.gif o Diana ar Viktorija? nes man apsirode, kad Viktorija kazka susake del vasario pabaigos g.gif siaip Viktorijos gimtadienis lapkriti. gal vaikas tiesiog pamate dovanas ir susigalvojo pasidaryti kelis gimtadienius per metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2008 02 08, 09:36)

Diana ten vienu metu taip sukalbejo, bet ji kartais megsta ka nors pameluoti ir paskui stebeti, ar kas patikes (galiausiai pasako, kad "apgavau" smile.gif Nepiktybiskai, tiesiog pas ja tokie juokeliai, jau ne karta buvo biggrin.gif Paskui apsisukus jau kalbejo, kad jos geguze, tik tiksliai nepamenu kuria diena, lygtais 17 sake, bet negarantuoju, gal blogai nugirdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 08, 09:42)
jos lygtais geguze  blink.gif o Diana ar Viktorija? nes man apsirode, kad Viktorija kazka susake del vasario pabaigos  g.gif siaip Viktorijos gimtadienis lapkriti. gal vaikas tiesiog pamate dovanas ir susigalvojo pasidaryti kelis gimtadienius per metus  biggrin.gif

Diana

QUOTE(panther @ 2008 02 08, 09:49)
Diana ten vienu metu taip sukalbejo, bet ji kartais megsta ka nors pameluoti ir paskui stebeti, ar kas patikes (galiausiai pasako, kad "apgavau" smile.gif  Nepiktybiskai, tiesiog pas ja tokie juokeliai, jau ne karta buvo  biggrin.gif  Paskui apsisukus jau kalbejo, kad jos geguze, tik tiksliai nepamenu kuria diena, lygtais 17 sake, bet negarantuoju, gal blogai nugirdau  blush2.gif

jo jo tikrai , juk paskui aiskinomes, kad geguzes 17 smile.gif
Atsakyti
Seniai jau norejau aplankyti vaiku namus, esu buvus tik viena karta kaune unsure.gif labai noreciau kada nors prisijungti prie jusu ax.gif kokio amziaus tie vaikuciai? Pati vaiku dar neturiu, bet zinau, kad tikrai kazkuo prisideti galeciau. Viena niekada nedrisdavau eiti, tad jei mane priimtume i jusu bureli..
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 02 13, 14:12)
Seniai jau norejau aplankyti vaiku namus, esu buvus tik viena karta kaune  unsure.gif  labai noreciau kada nors prisijungti prie jusu  ax.gif  kokio amziaus tie vaikuciai? Pati vaiku dar neturiu, bet zinau, kad tikrai kazkuo prisideti galeciau. Viena niekada nedrisdavau  eiti, tad jei mane priimtume i jusu bureli..

tai prasom mirksiukas.gif tiesiog sek sita tema ir kai matysi, kad organizuojames eiti, pasisakyk, kad nori prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 13, 16:26)
tai prasom  mirksiukas.gif tiesiog sek sita tema ir kai matysi, kad organizuojames eiti, pasisakyk, kad nori prisijungti  mirksiukas.gif

O kada ruošiatės vėl lankyti?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 02 13, 15:28)
O kada ruošiatės vėl lankyti?

tai ir nezinau ax.gif kaip minejau, sekantis gimtadienis tik kovo 25 d. tai ir nezinau, ar lauksim jo, ar ka nors organizuosimes ir anksciau g.gif bet gali buti, kad dabar tik kovo pabaigoje g.gif
Atsakyti