Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikų namus Žirmūnuose - 2

Nu labai smagiai pasibuvom thumbup.gif Malonu buvo susipažinti su spyrga, aisste ir dzoli mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi buvo smagu pamatyti naujus veidus 4u.gif Dziaugiuosi, kad i vaikus lankancia grupele isilieja nauji zmones 4u.gif
Kazkaip vakar buvo keista grupeje matyti tiek mazai vaiku. Kaip supratau, dabar ju telike 14 blink.gif Maziuku like visai nedaug blink.gif Nebera Germano, Lauros, Arnoldo, Gintares, Karinos.... Bet pamaciau ir 3 naujus veidus - Aleksandra, Julija ir Artūra (Julija ir Artūras - sesuo ir brolis).
Kaip zadejau, atnaujinu II grupes vaiku gimtadieniu sarasa. Skliausteliuose nurodau, kiek metu vaikui sueis 2007 metais. Palyginau su senesniu musu sarasu ir pamaciau, kad anksciau buvo netiksliai nurodytos Viktorijos ir Gražinos gimimo dienos.

sausis
Aleksėjus – sausio 27 d. (16 metų)

vasaris
Alina – vasario 4 d. (8 metai)
Ana – vasario 8 d. (3 metai)

kovas
Karolis – kovo 25 d. (4 metai)

balandis
Margarita - balandžio 14 d. (14 metų)
Artūras (Julijos brolis) – balandžio 24 d. (10 metų)
Džordžita – balandžio 25 d. (13 metų)

gegužė
Artūras (Margaritos brolis) – gegužės 12 d. (16 metu)

liepa
Viktorija – liepos 3 d. (17 metu)

rugpjūtis
Julija – rugpjūčio 11 d. (4 metai)

rugsėjis
Justina – rugsėjo 15 d. (13 metu)
Aleksandra – rugsėjo 16 d. (4 metai)

spalis
Gražina – spalio 17 d. (18 metu)

gruodis
Arvydas gruodžio 4 d. (4 metai)

Tikiuosi, 2007 metais atsiras nemazai norinciu ir galinciu siems vaikams suteikti demesio ir silumos.
Linkiu visoms prasmingu ir sekmingu 2007 metu!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 29 gruodžio 2006 - 09:28
Sveikos mergaites!

Aciu visoms uz kompanija 4u.gif
Spyrga, o tau aciu uz gimtadieniu sarasiuka biggrin.gif
Tai dabar kita men. planuojame, sausio men. gimusiu gimtadini svesti?
Atsakyti
Tikrai praeita karta labai fainai pabuvom su vaikuciais thumbup.gif
labai malonu buvo susipazinti su naujom lankytojom thumbup.gif
Labai laukiu kada eisim sekanti karta. O kada mazdaug planuojama? ax.gif
Atsakyti
Manau, kad geriausiai butu sausio pabaigoje g.gif Tada galetumem svesti visu sausio men. gimusiu vaikuciu gimtadinius pvz. galima paplanuoti sausio 26d. arba jei netinka penktadienis (gal kas nores isvaziuoti ar pan.), tada galima sausio 31d. treciadieni. g.gif

Kaip galvojate ? cool.gif
Papildyta:
Ka tik paziurejau, kad sausio men. gime tik Aleksejus 16 metu sausio 27d., tai vat ir galime ji pasveikinti sausio 30-31d. rolleyes.gif
Atsakyti
man turbut tinka.Galim planuot mazdaug sausio 30-31 smile.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais, Mielosios!

Kaip gera , kad mūsų vaikai yra lankomi ir prisimenami wub.gif

Bandau Aleksėjui gimtadienio proga suorganizuoti bilietus į krepšinį...
Išsiaiškinau - galima į vasario 13d. rungtynes (su pakvietimais), bet reikia lydinčio asmens. gal kuri mamytė yra krepšinio mėgėja? rolleyes.gif ..

Atsakyti
Nuuuu, gal mes su Vyru galetumem, arba tik mano vyras...

Dar klausimas, po kiek bilietai? g.gif
Papildyta:
Kokios komandos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2007 01 03, 18:11)
man turbut tinka.Galim planuot mazdaug sausio 30-31 smile.gif

Na aš į taip toli nelabai galiu planuoti, bet jei galėsiu tai būtinai bigsmile.gif
QUOTE(divaa @ 2007 01 05, 13:58)

Išsiaiškinau - galima į vasario 13d. rungtynes (su pakvietimais), bet reikia lydinčio asmens. gal kuri mamytė yra krepšinio mėgėja? rolleyes.gif ..

O kam lydintis asmuo blink.gif 16 mečiams nebegalima į krepšinį nueiti ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2007 01 05, 14:58)
Su Naujais Metais, Mielosios!

Kaip gera , kad mūsų vaikai yra lankomi ir prisimenami wub.gif

Tikrai o kam tas lydintysis asmuo?
pirmakart girdziu g.gif
Atsakyti
Toks yra rungtynių organizatorių pageidavimas (dėl lydinčio asmens) Rungtynes rekomendavo patys zinovai - zais su Atenu komanda, o kas ar Žalgiris, ar Lietuvos rytas net ir nezinau blush2.gif ..bet, jeigu nuspręsim kitą dovaną dovanoti tai dalinamės idėjomis. Praeitais metais dovanojom 2 bilietus-pakvietimus į filmą ir pinigėlių popcornui...

tiesa, bilietai (tai net nebus bilietai) į rungtynes nekainuos - tai bus iš organizatorių pusės - rėmimas bigsmile.gif
Atsakyti
Man dar irgi sunkoka kalbeti apie sausio pabaiga. Bet man labiau tiktu, jei jus nusprestumete eiti 01.31 (treciadieni), nes greiciausiai 01.30 (antradieni) nelabai galeciau prie jusu prisijungti.
O del pakvietimo i krepsinio rungtynes gal ir nieko ideja g.gif Aisku, jei atsirastu galintis palydeti tevelis biggrin.gif
Bet ar tas pakvietimas butu pagrindine dovana ar kazkoks priedas prie pagrindines dovanos? Nes jei pagrindine dovana, tai gal Aleksejui ir nebutu labai faina g.gif Juk smagiau pvz nueiti i kina su draugeliu negu i rungtynes su svetimu ir pirma karta matomu dede g.gif
Atsakyti