Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

prie manojo priedeta visa laik zaislu, jis atsisuka pats i juos ir snekasi kol uzmiega ax.gif o ryte randu ant nugarytes biggrin.gif ant pilvuko jam patinka iskelia galva kaip gulbe ir viska stebi. ir net nesistengiu jo migdyt ant pilvo
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2006 01 27, 18:12)
blink.gif
Yra nebloga knyga (paremta Spoko teorija) tik dabar neatsimenu kaip tiksliai ji vadinasi ....

Na, na... g.gif Benjaminas Spokas jau atsiprašė tėvų už klaidingą teoriją apie vaikų auginimą, tai kažin kiek dar galima juo pasitikėti... blink.gif
Atsakyti
Aš tai ant pilvuko negaliu paguldyti niekaip. Stojasi keturiomis ir ropoja verkdama. Mus gelbėja tik poza ant nugaros.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2006 01 27, 22:55)
Na, na... g.gif Benjaminas Spokas jau atsiprašė tėvų už klaidingą teoriją apie vaikų auginimą, tai kažin kiek dar galima juo pasitikėti... blink.gif

Na, įdomiai tu čia parašei. Neteko girdėti ...
Atsakyti
Nu ir mano sūnui pilvuko pūtimas trukdydavo naktimis ir dienomis miegoti,o ir kai sukako 1 mėnuo nuvažiavę pasirodyt gydytojai gavome velnių kad mažai guldom ant pilvuko ir jam pasidarė bambytės išvarža mat svorio daug priaugo,tai nuo to mėnesio pradėjom dienom guldyt ant pilvuko miegot thumbup.gif .O nuo 3 mėnesių pabandėm nakčiai guldyt kai stenėdavo labai ir nemiegodavo aišku iš pradžių baisu buvo bet kai pamačiau kaip jis puikiai galvytę sukioja ir išmiegodavo nuo 20 val.iki 8 ryto net nevalgydavo.Tiesa dabar jau po 2 kartus naktimis keliamės valgyt,bet jis pats prabudęs verčias ant šono ir ant pilvuko(ne visai gaunas pilnai) ir tada sau ramiai užmiega net soskės nereikia.Per naktį kokias 4-6 valandas miega ant pilvo.
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 18:14)
Tame ir yra problema,kad ji dar niekad nemiegojo ant sono ir neina jos taip paguldyti,pyksta.O ant pilvo tai isvis net kalbos nera,kad gultusi.As manau negerai kad vaikas puses metu neguli ant pilvuko.

Maniškis irgi baisiausiai pyksta,kai paguldai ant pilvo.O aš nedarau problemos,juk kiekvienas vaikas individualus,jie ne robotai,kad augint visus vienodai.Ateis laikas,pats užsinorės.Mums 8mėn.,pakaušiukas plikas,na ir kas,užaugs. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2006 01 27, 16:26)
Nu as tai nemigdau savo damos,idedu i lovyte ir beciauskedama pati visuomet uzmiega.O kai bandau paversti ant sono tai muistosi,zirzia didziausi pykciai gaunasi ir vistiek tenka paguldyti ant nugaros.Galvyteje turim plikute.Jau gal koki 3,5men.Daktare sako daugiau guldykit ant pilvuko,bet ...manoji kategoriskai atsisako

vaikučiai turi miegoti be pagalvės iki 2 metų, kad neuždustų ( aš naudoju labai plonytę pagalvėlę, galima sulankstyti vystykliuką). saugiausia mažuosius guldyti ant nugarytės, o jei guli ant šoniuko, tai ištraukite apatinę alkūnėlę, kad mažylis neapsiverstų ant pivuko. ant pilvuko guldyk leliuką dieną, kai esi šalia, jokiu būdų nepalik vieno. tokį gulėjimą paverskit žaidimu. p.s. kūdikai nuo 6 mėnesių patys pasirenka miegojmo pozą. manajai užmigti padeda sūpavimas, lopšines, pilvuko glostimas. smile.gif
Atsakyti
Kol vaikutis buvo mazas, gal iki 6 menkokiu, o gal biski ilgiau meigojo pagrinde ant soniuku, o kai uzvirsdavo ant pilvo, atsiukdavau ir toliau iegojo ant soniuko, o dabar vienareiksmiskai miega ant pilvo.. suk nesukes ant sono... 9 men mum..
Atsakyti
Mano sūnus nuo 5 mėn pradėjo naktį miegoti ant pilvo - kad ir kaip paguldydavau, vis tiek ryte rasdavau apsivertusį, ir taip miegodavo gal iki kokių 5 metų. Man atrodo, svarbiau yra, kad miegotų be pagalvės, čiužinys būtų orui pralaidus (kokosų ar panašiai) ir kambarys išvėdintas.
Atsakyti
Ne per seniausiai vėl prisikaičiau interrnete staipsnių apie SKMS ir sugrįžau prie šio temos. Bandžiau savo panelę migdyti ant šono, nugaros, bet baigėi tuo, kad nemiegojome nei ji, nei aš. Vos tik paguldydavau ant nugaros, versdavosi ant pilvuko, aš ją atgal, o ji atsibunda biggrin.gif Taip ir žaidėme. Baigėsi tuo, kad ir toliau miega nat nugaros, nors man kiek ir neramu. ax.gif
Atsakyti
Aš visada guldau ant nugarytės, o jeigu jai nepatiks- pati apsivers, bet kol kas to nedaro, nors puikiai moka.
Atsakyti
Pas mus ta pati problema būvo ir ka nedariau bet paskui pats pradėjo vartynėtis tai ant vieno tai ant kito šono o dukrytė iki šiol miega ant nugaros tik galvyte sukinėja
Atsakyti