Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padaryti vaiko pėdutės ir delniuko atspaudus

vava ,o as norejau kaip tik pirkti, gerai,kad paskaiciau, nes kai mano toks nenuorama tai manau tikrai nieko nepavyktu g.gif
Atsakyti
Pirkit geriau kur yra remelis vienoj pusej nuotrauka dedasi kitoj darosi pedutes antspaudas mano drauge turi tai sake labai lengvai pasidaro smile.gif
Atsakyti
Mes irgi dovanų gavom ir pirmo mėnesio proga viską padarėm smile.gif Gavosi labai gerai. Svarbu kol nesustingo neištraukt, o kai stingsta pačiam leliui rankos nebeduoda pajudint. Koją tai išvis lengva padaryt, va su ranka biški sunkaiu buvo... Nors gavosi labai gražiai wub.gif
Atsakyti
Nu jo jeigu gaunasi tai labai graziai atrodo bet jeigu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijusa @ 2007 07 12, 17:58)
Pirkit geriau kur yra remelis vienoj pusej nuotrauka dedasi kitoj darosi pedutes antspaudas mano drauge turi tai sake labai lengvai pasidaro smile.gif

va va mes toki ir pirkom ax.gif Nors galvojau, kad viskas bus daug lengviau, t.y. galvojau kad ta tesla bus daug minkstesne ir labai lengvai isispaus mazyles kojytes atspaudas, bet buvo sudetingiau. Nors siek tiek pavargus, vis tiek gavosi thumbup.gif
O darem, kai mazylei buvo lygiai 6 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau pati paprasčiausią, kur apvalioje dėžutėje saugai antspaudėlį. Bet galiu pasakyti, akd mano mergaitė tai raudojo, kol aš tą antspaudą padariau. Vis dėl to ir jėgos truputuka reikia spaudžiant kojytę prie to gipso. Ir pakankamai neryškus antspaudas išėjo. Gal aš ką nors ne taip dariau, bet lyg ir pagal instrukciją.

O dėl tos silikoninės masės, tai man pardavėja sakė, kad ji labai mikliai sustingsta, tai norint pasidaryti kojytes formą, reikia dviese daryti, kad vienas pasiruošęs koją laikytų, o kitas masę maišytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
mamytes, kurios pirkot sita dalykeli, kiek jis kainuoja? mes irgi tokio noretume tongue.gif , bet dovanu negavom... schmoll.gif tai galvoju nusipirkt reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 16, 17:36)
mamytes, kurios pirkot sita dalykeli, kiek jis kainuoja? mes irgi tokio noretume  tongue.gif , bet dovanu negavom...  schmoll.gif  tai galvoju nusipirkt reikia  smile.gif

Na bent jau ta kur mes pirkom kur remelyje pasidaro kojyte ir rankyte mokejom 69lt.
Atsakyti
QUOTE(Vijusa @ 2007 07 16, 17:03)
Na bent jau ta kur mes pirkom kur remelyje pasidaro kojyte ir rankyte mokejom 69lt.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Siandien maciau kaip drauge pasidare jega kai iseina labai graziai gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi norejom savo maziukui toki nupirkti, bet musu mieste nera` doh.gif
Atsakyti
mES BANDEM, BET MUMS LABAI NEPATIKO ir vaikiuko rankyte gerai neisispaude unsure.gif
Atsakyti