Įkraunama...
Įkraunama...

Ir džiaugsmas, ir nerimas...

4u.gif
Sveikos mamytes, esu dekinga kad skaitote ir komentuojate mano istorija, aciu uz tai kad issakote savo nuomone...

Laimes ir jums mamytes daug daug, sekmes ir dziaugsmo jums auginant savo maziukus...... 4u.gif
Atsakyti
jetus, as tokiem gydytojam su skuduru slapiu plaukus pakedenciau doh.gif
ir dar stumia vaika ir raktikauli sulauzo doh.gif

aukit sveikos ir grazios 4u.gif
Atsakyti
uzaugs tavo mazyte, bus ramesne, pailsesi, o tada ilgesiesi to jausmo, kai tu buvai jai visas pasaulis, kai tavyje ji rasdavo visa gyvenimo dziaugsma wub.gif

o ar pagalvojai kada, kad tavo dukreles gimimo diena kasmet pamines tokia gausybe zmoniu? tongue.gif kaip smagu drinks_cheers.gif mano vyro brolis gimes ta diena, tai irgi yra lyg gyvas sidabras biggrin.gif
Atsakyti
grazi istorija.sekmes jums.............. 4u.gif
Atsakyti
asariux,
aišku aš tave sveikinu susilaukus dukrelės 4u.gif , bet paaiškink tu man - vaikui sulaužytas raktikaulis? O kaip dabar? O kaip prižiūrėjot ją su sulaužyta rankyte? O kaip cista? Pasišalino?
O dieve, kaip baisu iš tikro... fear.gif
Bet linkiu tau stiprybės! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 24 lapkričio 2006 - 10:36
Vilmoshka, aciu tau uz palinkejimus ir galiu paaiskinti ne tik tau bet ir visoms kitoms.
Dar budama gimdymo namuose, buvau informuota kad gali buti luzes, bet niekas taip ir nepatvirtino. Gryzus namo, vaikiuko gydytoja nustate kad luzes ir nusiunte pas traumatologa, o del cistutes tai sake kad gimdymo namuos turejo apziureti ja ginekologas. Bet deja. Nei ginekologas apziurejo ten, nei sesutes elgesi su ja svelniai zinodamos kad vaikiukui gali buti luzes raktikauliukas. Ligoninesje man ji buvo super nerami, ypac kai valgyt reikedavo, ateidavo sesute (naktines pamainos) ir grubiai su ja elgdavosi o ir mano krutine buvo visa jos nuspaudyta ir nutampyta. Tikrai skaudziai buvo. O dar mano mama sake kad ji elgiasi teisingai. Deciau jai per nagus dabar uz tki poelgi su vaiku.
Taigi gave siuntima pas traumatologa skubiam apziurejimui, skubejom registruotis. Bet kurr tau, buvau informuota kad taloneliu jau nera o ir pasiskambinus i gydytojo kabineta atsakymas "nudziugino" - mes luziu negydom. Nesvarbu kad kudikiui tik 4 dienos.Pasakiau vyrui kokia informacija pati gavau, tai jis susinervines nuvare i poliklinika, ten pakele pirti, po to ji issiunte i vaiku ligonine. ten ta diena jau niekas nebeprieme, tai sutare kad sekancia diena priims.O ir ten buvo neapsieita be barniu ir valdzios reikalavimu. Taigi kai gydytojas apziurejo ir patvirtino kad tikrai luzes, buvo mums patarta visiskai nejudinti tos rankytes, o ir Mazyle pati jo nejudino. Tai vat ir per 2 savaiteles sugijo raktikauliukas visiskai jo neparirus nes gydytojas nenorejo paristi kad rankyte ir pazastyte nesusustu.
O ir cistute susitrauke savaime. Gerai kad turiu teta ginekologe, tai patare nieko jai nedaryti ir stebeti kad neplistu ir nedidetu.
Na tik viena zinau, kad raktikaulis luzo nuo sunkaus gimdymo, o cistute atsirado nuo zvakuciu naudojimo nestumo metu. Naudojau, nes turejau vadinama pienlige.
Taigi stebekite ir saugokite save nestuke.gif , kad veliau nereiktu jaudintis del kudikio........
Sekmes visoms mamytems esamoms ir busimoms 4u.gif
Atsakyti
keista darosi, kai paskaitai apie daktarus, kurie nesirūpina, ar kurie visko nepaaiškina gimdyvei...

aukit stiprios ir sveikos smile.gif
Atsakyti
sVEIKATELES TAU IR LELYTEI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2006 11 17, 19:43)
jetus, as tokiem gydytojam su skuduru slapiu plaukus pakedenciau  doh.gif 
ir dar stumia vaika ir raktikauli sulauzo  doh.gif

aukit sveikos ir grazios  4u.gif

atiu wub.gif

QUOTE(SilRa @ 2006 11 20, 15:01)
uzaugs tavo mazyte, bus ramesne, pailsesi, o tada ilgesiesi to jausmo, kai tu buvai jai visas pasaulis, kai tavyje ji rasdavo visa gyvenimo dziaugsma wub.gif

o ar pagalvojai kada, kad tavo dukreles gimimo diena kasmet pamines tokia gausybe zmoniu? tongue.gif kaip smagu drinks_cheers.gif mano vyro brolis gimes ta diena, tai irgi yra lyg gyvas sidabras  biggrin.gif

aga, ta diena gelytes laaaaaaaabai brangios mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aukit ir džiuginkit artimuosius savo klegesiu ir nuostabiom šypsenėlėm. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siaubas sundaktariai doh.gif kitaip nepavadinsi. O kaip galima 4dienu kudikiui nedaryti extra tyrimu,gi cia ne juokas blink.gif Tiesiog pikta ant tokio nuzmogejimo. Jei gali papasakok daugiau apie ta cista,nes beveik kiekviena nestumo metu turi pienlige ir ja gydo butent zvakutemis,ar ten butent nuo tu zvakuciu ar aplamai nuo visu gali taip atsirasti?
Aukite didutes,laimingos ir sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir linkiu daugiau niekada nepatekti pas tokius "daktarus".
Atsakyti
Vat ir gerai, kad dabar vyrui leidzia dalyvaut gimdyme. As irgi planuoju saviski temptis kartu - jis tai tikrai priziures, kad nesamoniu nedirbtu. ypatingai, kai jo toks umus charakteris, tai gali ir ant koju visus pastatyt lotuliukas.gif
Atsakyti