Merginos,kaunietės,mačiau pirkt litopsiukų Daraugystės Senukuose yra viena paletė,į vazonėlį susodinta po kliolika,vienoj vietoj suskaičiavau net 15 .Lėkit pirkt
Ir dar šiokia tokia info-buvau "gėlių bazėj"panemunėj,nieko gero ,kas mus domintų nėra vyras tik į mandarinukus labai žiūrėjo,ten jie po 50 lt
Vat man dar toks klausimas iskilo... Kuriuo metu laiku turetu teoriskai lithopsiukai nertis? Nes tie kurie rudeni neresi (rugsejo menesi) jau sekmingai issinere ir toliau auga... O vat tie kurie spali pradejo, tai iki siol taip pat ir stovi iki puses issinere, kaip atrode kada fotkinau, tai ir dabar atrodo...
ir aš klausimuką turiu - nieko nenutiktų, jei dabar persodinčiau litopsiukus. ar geriau pavasario laukt? nes v ieni ten neriasi, kiti ne. o man taip norisi juos šiekt tiek išskaidyt
Merginos,kaunietės,mačiau pirkt litopsiukų Daraugystės Senukuose yra viena paletė,į vazonėlį susodinta po kliolika,vienoj vietoj suskaičiavau net 15 .Lėkit pirkt
Ir dar šiokia tokia info-buvau "gėlių bazėj"panemunėj,nieko gero ,kas mus domintų nėra vyras tik į mandarinukus labai žiūrėjo,ten jie po 50 lt
O dabar tuos litopsiukus galima butu persodinti, ar geriau laukti pavasario? Siaip tosia vazoneliuose jie taip vargingai atrodo, kaip isviso jie gali tose durpese isaugti?