
PUSRYČIAI: dvi riekutės vaisių-riešutų duonos su gal 100 g liesos varškės+2 AŠ nat.jogurto, truputis juod.serb. uogienės, balinta kava.
PIETŪS: vištienos, ananasų ir makaronų troškinys. Desertui truputis ananasų kubelių (konservuotų), 2 dž. braškės.
PAVAKARIAI: nepilnas mažas ind. nat. danone jogurto su sėlenomis, cinamonu ir trupučiu papajų kubelių.
VAKARIENĖ: burokėlių-sūrio salotos su aliejumi, Prancūziška duonelė. Nestora riekutė vaisių duonos su trupučiu sviesto ir grameliu medaus. (man ta duona tokia skani, mmmm...

Buvau jau beveik laurų vainiką ant galvos užsidėjusi už šią dieną, bet panašu, kad teks jį ant užpakalio nuleisti...

NAKTIPIEČIAI: 0,5 l saldžių obuolių-kriaušių sulčių, kelios didelės godžios saujos saldžių spragėsių ir sauja žele saldainių.

