Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- II

Ech, taip gerai prasidėjo diena, bet naktinis kino seansas viską sugadino... verysad.gif

PUSRYČIAI: dvi riekutės vaisių-riešutų duonos su gal 100 g liesos varškės+2 AŠ nat.jogurto, truputis juod.serb. uogienės, balinta kava.

PIETŪS: vištienos, ananasų ir makaronų troškinys. Desertui truputis ananasų kubelių (konservuotų), 2 dž. braškės.

PAVAKARIAI: nepilnas mažas ind. nat. danone jogurto su sėlenomis, cinamonu ir trupučiu papajų kubelių.

VAKARIENĖ: burokėlių-sūrio salotos su aliejumi, Prancūziška duonelė. Nestora riekutė vaisių duonos su trupučiu sviesto ir grameliu medaus. (man ta duona tokia skani, mmmm... wub.gif )

Buvau jau beveik laurų vainiką ant galvos užsidėjusi už šią dieną, bet panašu, kad teks jį ant užpakalio nuleisti... doh.gif

NAKTIPIEČIAI: 0,5 l saldžių obuolių-kriaušių sulčių, kelios didelės godžios saujos saldžių spragėsių ir sauja žele saldainių. frusty.gif Bet bent jau filmas nenuvylė, kitaip nagus nusigraužčiau. biggrin.gif
Atsakyti
Pusryčiai: kava su pienu, kiaušinienė su rūkyta dešra (pusryčiai į lovą, negi purtysies jų... blush2.gif 450)
Pietūs: pupelių sriuba, 50g ajerų duonos (300)
Pavakariai: 200g bulvių košės, 1 dešrelė, 100g žirnelių (500)
Vakarienė: stiklinė kefyro (165)
Atsakyti
siandiena:
pusryciai: 2 sumustiniai vienas su slapianka kitas su suriu+kava su cukrum
priespieciai: 150ml pieno 2,5riebumo
pietus: vista troskinau su bulvem ir morkom, taigi 2 nedideli gabaliukai vistos
krutineles su bulvem ir morkom is troskinio, 2 bandeles sloksniotos teslos su varske ax.gif
pavakariai: stikline pomidoru sulciu
vakariene: arbata su varske+5 migdolu riesutai
Atsakyti
Mano sekmadienis:

Pusryciai: kava su pienu ir puse sausktelio cukraus, du obuoliai
Pietus: omletas is triju kiausiniu su lb lb daug fermentinio surio, pomidoras, svairainiu uogienes arbata
Pavakariai: du obuoliai, suajele razinu
Vakariene: 4 dideli kepti varskeciai su razinomis ir lazdyno riesutais, arbata su pienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 14 sausio 2007 - 19:12
Prisiduodu:

PENKTADIENIS
Pusryčiai: vanduo su citrina, avižinių dribsnių košė+dž.slyvos/sėlenos/alyv.aliejus, balinta kava
Priešpiečiai: 1 kviet. traputis su baltuoju glaistu
Pietūs: varškės apkepas su VŠ aviečių džemo, stiklinė apelsinų sulčių essen.gif
Pavakariai: l. jogurto indelis
Vakarienė: stiklinė kefyro, 1 kalakutienos kotletas+2VŠ bulvių košės+3-4 VŠ mišrainės (mar. pievagrybiai/kukurūzai/agurkas/sūris/š.rūk.kumpelis/majonezas), vėliau keli alkoh. kokteiliukai blush2.gif (degtinė (viso 100g) + multivitaminų sultys (viso ~3 stiklinės) + daug ledukų)

ŠEŠTADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., "Skanėja" dribsniai (6 VŠ), užpilti l. pienu, mažas gabaliukas naminės rūkytos dešrytės essen.gif
Priešpiečiai: 1 sausainis, "Fruttis Light" indelis, stiklinė persikų sulčių
Pietūs: 2 maži vištienos filė kepsniukai + VŠ bulvių košės + morkų/česn./obuolio/majonezo salotos (3-4 VŠ)
Pavakariai: apelsinas
Vakarienė: 100 g l. varškės+2 AŠ l. grietinės ir šlakelis l. pieno, obuolys, dar pusė apelsino

SEKMADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su c., balinta kava, aviž. košė+alyv. aliejus/dž. slyvos/sėlenos/l.pienas
Pietūs: 1/2 stiklinės kefyro, 3 VŠ bulvių košės + keli gab. keptos menkės ir 2 AŠ "Bulvių padažo"
Pavakariai: 5 lazd. riešutai, 1 maža kokosinė bandelė
Vakarienė: ~4 VŠ "silkės po šuba", riekė "Rugelio" su trupučiu sviesto, stiklinė raudono vyno
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleurette: 15 sausio 2007 - 07:54
Mano valgiarasciai :
PENKTADIENIS
7 val. vanduo su citrina
7 :30 val. vaisiu salotos si jogurtu, kava su saldikliu
11 val. ananaso griezinelis, 1 ryziu traputis
13 :30 val. zuvis su varskes idaru, kalnas salotu, vanduo
16 val. mazas Geisha sokoladukas
TRENIRUOTE
19 val. kriause, obuolys, arbata
Kuno masazas naminemis salygomis i krema ipilus pusu eterinio aliejaus. Super efektas nuo celiulito.

SESTADIENIS
8:30 val. vanduo su citrina
9:30 val. skrudinta duona su 3 krabu lazdelemis, balinta kava
14 val. salotos su kiausiniu, ledu kokteilis
17 val. kriause, ananasas
19 val. pienas su medum (jauciuosi persalusi)

SEKMADIENIS

8:30 val. vanduo su citrina
9:30 val. 2 mandarinai, avizine kose (uzplikyta karstu vandeniu), 1/2 gab. skrudinto batono riekeles, kava balinta
14 val. salotos su krasta lasisa, mazas picos gabaliukas (labai mazas)
15 val. balinta kava, ledu vaflis
19 val. vaisiai, 1 taure balto vyno, gabaliukas torto (buvo vyro gimtadienis)

Kuno masazas su pusu aliejumi.
Manau, nesupyksite, jei rasysiu prie valgiarascio papildomas proceduras kuno stangrinimui. Gal ir kitos mano pavyzdziu paseks, kad ne tik mityba reguliuojam, bet reguliariai dar proceduras kunui atliekam, kas tikrai tik i nauda lieknejimui.
Cia ne i tema, taciau tas pusu eterinio ekstrakto ilasinimas i masazini krema labai gera efekta duoda.

Na dabar laukiu valgiarascio komentaru. Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 01 15, 11:35)
13 :30 val. zuvis su varskes idaru, kalnas salotu, vanduo

Kas tai per patiekalas? rolleyes.gif

Priešpusryčiai: vanduo su medum ir vit.C (50)
Pusryčiai: 200g grikių košės, 200 ml pieno (360)
Priešpiečiai: 200g konc.persikų (120)
Pietūs: 200g virtų bulvių, 100g dūmų kvapo silkės, 100g žirnelių (410)
Pavakariai: stiklinė pomidorų sulčių (50)
Vakarienė: burokėlių salotos su saulėgrąžom ir aliejum, 50g "ajerų"duonos (400)
Atsakyti
Na jungiuos ir as su pasakojimu apie suvalgyta ir planuojama suvalgyti biggrin.gif
pusryciai: 5 saukastai 4-rg dribsniu virtu
pietus lekste grybu sriubos pusie riekes juodos duonos stikline sulciu

pavariai 2 obuoliai jogurtas

vakariene zuvies file darzoves ryziai
Atsakyti
[quote=meškutė_Nida,2007 01 15, 13:03]
Kas tai per patiekalas? rolleyes.gif

[Zuvis su varskes idaru - cia is kavines meniu - i juros lydekos file isuktas varskes idaras (varske su prieskoniais). Skanu nerealiai 4u.gif
Atsakyti
siandien
pusryciai miuslai su pienu liesu 400kcal
pietai agurkeliai marinuoti + saltiena 280gr. 700kcal
nu bus dar kriause pavakariam o vakarienei kokis pomidoras dar 100 kcal ir siandienai uzteks.
Atsakyti
VAKARYKŠTIS

Pusryčiai: kūda avižinė košė su AŠ nekaloringo džemo (bananai+mandarinai, b uvo akcija tai nusipirkau, o ne dėl to, kad dietinis. tongue.gif )

Pietūs: sojos troškinys su razinomis pomidorų padaže, virti ryžiai, virti brokoliai+morkos (nedaug), bananas. Arbata su medumi.

Pavakariai: kakava be pieno su trupučiu cukraus.

Vakarienė: burokėlių-ferm.sūrio salotos su jogurtiniu padažu, 2 riekutės vaisių-riešutų duonos su sviestu.

ŠIANDIENINIS

Pusryčiai: 2 sumuštiniai su vaisių duona, sviestu sūriu ir puspomidoriu, kava su trupučiu pieno.

Pietūs: žuvis tešloje su baltu padažu, virtos bulvės, daržovių asorti baltame padaže (morkos, žirneliai, žied. kopūstai, Briuselio kop., šparaginės pupelės ir pan.), mažas kąsniukas trupiniuočio su uogiene (tiesiogine žodžio prasme kąsniukas ax.gif )

Pavakariai: mandarinas

Vakarienė: vištienos-ananasų- makaronų troškinys, truputis sojų troškinio (keli šaukštai vakarykščio liko... blush2.gif ), sūrelis su aguonomis. Jei išalksiu, esu numačiusi obuolį, o arbata su medumi bus privalomąja tvarka. biggrin.gif
Atsakyti
Mano dienele:

Pusyciai: kava su pienu, avizine kose su misko uogomis
Pavakariai: arbata su grietinele, apelsinas
Pietus: kepta zuvis ant virsaus uztarkuota truputuka surio ir salotos is pekino kopusto, marinuotu zirneliu ir majonezo, stikline obuoliu sulciu
Pavakariai: du obuoliai ir du sokoladiniai saldainiai
Vakariene: trys dideli kepti varskeciai su razinomis ir riesutais, du gabaleliai shogetten sokolado pri svarainiu uogienes arbatos
Atsakyti