Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

mano sunelio visur pilna kai reikia kazka daryti ....skalbinius sudeda i skalbykla ir butinai reikia duot ipilt miltelius ir paspaust knopke skalbimui.o paskui atsegineti skalbiniu segtukus .. megsta laistyti geles ir butinai pakapsto zeme ,kad galetu atsinesti sluotele ir "pasluoti" megsta plaut indus ,aisku paskui virtuve visa slapia lotuliukas.gif
Atsakyti
- Maniškis kaip tik pirmos dienos, kad prašosi pats ant puoduko, tai jei pasysina ne į puodžiuką, pats atsineša skuduriuką ir išsivalo sakydamas: "Nėr sysy" biggrin.gif
- Grindis padeda plaut. Kažkada užmatė, kai tėtis kažkokį trupinelį prilipusį nuo grindų kėlė (paseilino pirštą ir nugramdė), tai vaikis irgi seilina ir renka ką pritrupino biggrin.gif
- Mielu noru padėtu mamai plaut tualetą (ir vieną kart man nematant "išplovė" ) biggrin.gif
- Valgyt padeda biggrin.gif Visur, visada ir daug biggrin.gif
- Skalbinius sumeta į skalbyklę, paskui išdžiaut padeda.
- Dulkes kartu valo.
Žodžiu, be jo nebūtų jokio tvarkymosi biggrin.gif
Atsakyti
labai juokas ima, kaip mazoji mane megdzioja:siurbia grindis, plauna indus:)zino kur reikia pilti skalbimo miltelius, i masina priemta savo daiktu (jau ne karta buvau isskalbus buteliuku visokiausiu) uzsideda pirstine ir kisa i peciu ranka,kai as dedu malkas ji viska meta kas papuola:)pasiima ziebtuveli ir kisa prie peciaus, arba prie dujines virykles, imituoja kad uzdega, bet vis nesupranta kodel jai prikisus neuzsidega, o kai as paimu ziebtuveji ir prikisu prie dujines, man uzsidega:)
zodziu, gryna komedija lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pipiras dar mažas,bet ir tai moka padėti biggrin.gif
Leidžiu atnešti šipeliuka su šluotyte kai man reikia,jis puikiai žino kas tai ir kur padėta ... Moka valyti dulkes,matyt išmoko iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif vaje
kai pamato kad as tvarkusi greit nubega i virtuve turim tokia zema kedute pasistato prie kriaukles ,pasiima kempine ir valom kartu dulkes,siurbiu ir jis kartu siurbia,net teko pirkti antra sluota kad kartu galetume plauti grindis lotuliukas.gif
Atsakyti
Viska kas imanoma,daro kartu thumbup.gif ,o jei as isurbliuoju,tai ji laksto aplinkui kol gauna siurbli i rankas lotuliukas.gif ,skalbinius dziauti- pats megstamiausias maziukes darbas namu ruosoje thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif maniskis irgi siurbliu megejas ...as siurbiu o jis stumdo siurbli is paskos ... ijungia ,isjungia ,ir laida suvinioja
Atsakyti
kokie jie visi darbstus 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik kur tas darbstumas dingstas su metais? prisimenu vyresnelis mano irgi toks spartuolis buvo, o dabar... ilgai prasyt reikia pagalbos biggrin.gif o mazoji, zinoma, kaip ir visos mazosios mane net aplenkia; cia kuria diena isskalbe pinigine su visom kortelem (pamaciau jau, kai sukosi bugne), kita diena geles "persodino" (is vakaro mate, kaip mociute tai dare), grindis jei plaunam, tai su aliejum lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zodziu dirbam thumbup.gif svarbu norai geri biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažylė padeda man pakviesti vyrus valgyti. Nueina pas tėvelį: "ateik vagti". Nueina pas brolį- "ateik vagti". Pareina pas mane ir sako: "pakvietei... siaunuole". wub.gif Taip pat ant stalo padeda lekštes, įrankius. Šiandien laukėm svečių, išdėliojau lėkštes, peilius, šakutes. Girdžiu kažką barškina ant stalo, ateinu, o ji visas šakutes sudėjusi į lėkštes. Padarė kaip turi būti! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 03 19, 23:59)
kokie jie visi darbstus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  tik kur tas darbstumas dingstas su metais? prisimenu vyresnelis mano irgi toks spartuolis buvo, o dabar... ilgai prasyt reikia pagalbos  biggrin.gif o mazoji, zinoma, kaip ir visos mazosios mane net aplenkia; cia kuria diena isskalbe pinigine su visom kortelem (pamaciau jau, kai sukosi bugne), kita diena geles "persodino" (is vakaro mate, kaip mociute tai dare), grindis jei plaunam, tai su aliejum  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
zodziu dirbam  thumbup.gif svarbu norai geri  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jus visiskai teisi ..kol maziukai tai begte bega pagelbeti ,o vyresniam mano 19 metu ....labai jau sunku kazka priprasyti
Atsakyti
Taip... labai jau daug dirba... Pvz., žemes iš vazonų iškapsto, po to pasiima šluotytę su šiupeliuku ir šluoja lotuliukas.gif Dar savo kombinezoną vieną`kart išsiskalbė smile.gif na ir taip toliau... ax.gif
Atsakyti
Darbuojas ir maniske panele ax.gif dulkes sluosto, grindis sluoja (maciute vaikiska sluotele padovanojo, dziaugsmo kiek buvo), geles man padeda laistyti... ir siaip, niekas be jos zinios svarbesnio ivykti negali, tuoj prisistato bigsmile.gif teciui atsuktuva palaiko ar siaip koki niekuti, jei jis namie kazka darbuojas... pas mociute kartu ugneles kurenti eina, nors visas kurenimas tuo ir baigias, kad nuejus stovi per 5 metrus nuo peciaus, nes karsta jai ir sako, kad ugnele popa gali padaryti blink.gif
Atsakyti