Jau šį penktadienį draugai tuokiasi ir netikėtai pakvietė į šventinę vakarienę. Noriu įteikti ORIGINALIĄ dovaną. Nesinori dovanoti jokių buities prietaisų bei rakandų, indų ir t.t... - tie žmonės gyvena kartu ne vienerius metus, tad bendrą buitį jau seniai susikūrę, todėl manau čia tiktų kažkas neįprasto, netikėto. Pinigais taip pat nepageidavo dovanų.
Man pirma šovusi į galvą mintis buvo nupirkti "FORUM PALACE" ar "SUGIHARA" (ar kt.) čekį-dovaną, į kurio kainą įeitų pvz.: visa savaitgalio diena (baseinai, pirtys, treniruokliai, jacuzzi, aerobika -paprastai šeimyninis bilietas dienai kainuoja apie 100 lt.) ir plius - užsakyti kūno masažą abiems (čia jau brangiau - 200 lt. už abu). Man pasirodė visai įdomu - po vestuvių galės bet kurį artimiausią savaitgalį maloniai praleisti dieną dviese ir pasimėgauti visais klubo malonumais (juo labiau kad į povestuvinę kelionę nevažiuoja).
Bet mano draugas sukritikavo idėją dėl masažo - sako tikrai ne visi jį mėgsta ir gali būti, kad be reikalo išmesim pinigus...
Todėl reikia daugiau originalių idėjų - gal esat gavę kokių neįprastų malonių dovanų? Help

Tema - Dovanos jaunavedžiams.