Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

http://www.aknamai.lt/ anglų kalbos namai, nauja vieta mokytis anglų kalbos Vilniuje!
Kursai suaugusiems, įmonėms, mokiniams, ar visai Jūsų šeimai.
Atsakyti
QUOTE(LarisaMal @ 2013 02 18, 22:58)
Dukraabiturintė mokosi individualiai pas vieną gimnazijos mokytoją anglų kalbos. Moka 40Lt už valandą. Sako, kad tai pigu ir jos draugės moka daug brangiau... Negi tai yra dabar tokios kainos? Gal kas dar turite pažistamų abiturientų?



Na sakyčiau brangokai pažįstų nemažai kvalifikuotų specialistų kurie moko už 25-30 lt už valandą.
Atsakyti
Sveiki, gal galėtų kas nors rekomenduoti gerą anglų kalbos mokytoją mokyti privačiai Kaune? Esu baigusi B2 lygį kalbų mokykloje, tačiau nesijaučiu, kad būčiau tikrai pasiekusi tą lygį verysad.gif
Atsakyti
nesutikciau ;] pas tuos mormonus ejau pries tris metus gal. ten buna trys lygiai - pradedantiesiems, vos vos mokantiems ir gerai kalbantiems. pirmiems dviems veda lietuviskai, nes jie mokosi lietuviu kalbos. treciame lygyje kalbama tik angliskai, nes lietuviu dar neismoke ;] as eidavau i trecia - bet patarciau tiems, kurie nori pasiklausyti realios anglu kalbos - gyvos, aiskios, ivairiu akentu. ikitol anglu maniau nesuprantu, bet isgirdau visiskai suprantamus akcentus ir igavau pasitikejimo. bet - atminkit, kad jie nera mokytojai ir veda bet kaip (del pirmo lygio nezinau, gal ten sistemingai). bet cia tas pats kas jus neturedami patirties mokytumete kitus lietuviu kalbos.

Kitas dalykas - jei nenoresite, kad jus itrauktu i ta rata - tai ir neitrauks ;] zinoma, trikdo ju malda kazkiek. svarbiausia, neduoti telefono numerio, nes dar iki dabar sulaukiu skambuciu is nauju mormonu. bet zinoma, ignoruoju. tuo metu kai lankiau jais domejausi, ju 'misionieriavimo' taisyklemis, bet suzinojau kas domino ir tapo nebeidomu smile.gif sekmes.


QUOTE(Silvaja @ 2012 09 14, 10:30)
Kiek girdejau,ten kursai nemokami,kad velaiu galetu itraukti i sekta ( pazystu kelis)ir tuos kursus veda tik angliskai,nes liet. nemoka 4u.gif  nerizikuokit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Spra @ 2013 12 22, 21:17)
nesutikciau ;] pas tuos mormonus ejau pries tris metus gal. ten buna trys lygiai - pradedantiesiems, vos vos mokantiems ir gerai kalbantiems. pirmiems dviems veda lietuviskai, nes jie mokosi lietuviu kalbos. treciame lygyje kalbama tik angliskai, nes lietuviu dar neismoke ;] as eidavau i trecia  - bet patarciau tiems, kurie nori pasiklausyti realios anglu kalbos - gyvos, aiskios, ivairiu akentu. ikitol anglu maniau nesuprantu, bet isgirdau visiskai suprantamus akcentus ir igavau pasitikejimo. bet - atminkit, kad jie nera mokytojai ir veda bet kaip (del pirmo lygio nezinau, gal ten sistemingai). bet cia tas pats kas jus neturedami patirties mokytumete kitus lietuviu kalbos.

Kitas dalykas - jei nenoresite, kad jus  itrauktu i ta rata - tai ir neitrauks ;] zinoma, trikdo ju malda kazkiek. svarbiausia, neduoti telefono numerio, nes dar iki dabar sulaukiu skambuciu is nauju mormonu. bet zinoma, ignoruoju. tuo metu kai lankiau jais domejausi, ju 'misionieriavimo' taisyklemis, bet suzinojau kas domino ir tapo nebeidomu smile.gif sekmes.

drinks_cheers.gif esu buvus, noreciau vel nueiti, bet vis neprisiruosiu. Ar jie tebedaro pamokeles antradieni-ketvirtadieni?
Siaip lankymas ju kursu man labai padejo pralavinti savo anglu klausymo ir supratimo igudzius smile.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu mėnesį laiko, iš B1 lygio pasikelti į B2, grupės ir kursai turbūt netiks, dėl laiko stokos, tai gal kas kaune parekomenduotų gerą mokytoją kuri sugebėtų per tą laiką išmokyti ką reikia?
Atsakyti
Galiu pasiūlyti tikrą anglą - vyrą su labai raiškiu tarimu anglų pamokom Kaune.
Individualiom ar po 2-4 žmones. 4u.gif
Atsakyti
Zinau destytoja.Ji turi 8 metu patirti,dirba kurybingai. As pati pas ja mokausi jau pora metu. Rekomenduoju. Jos tel 868021883.
Atsakyti
Sveiki,

kaip manote, ar norint išmokti kalbą būtinas mokytojas? O gal lengviau (arba sunkiau) ją išmokti savarankiškai, pvz internete (online)? : 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ketinu vėl mokytis anglų kalbos. Gal galite pasakyti kokia būtų protinga individualios pamokos (1 val ar 1,5 val) kaina Vilniuje?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galėtų parekomenduoti anglų k. mokytoją Vilniuje (moksleiviui). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadiene @ 2012 07 21, 21:57)
Sveiki,
Mane suintrigavo A.Karaliaus rengiami anglu kalbos mokymai. Gal kas esate dalyvave, ar girdeje kokiu nors atsiliepimu?



QUOTE(*joli* @ 2012 08 23, 23:45)
Gal kas turit informacijos apie Kolibrio metodą? Ar tai yra tikrai taip efektyvu?  g.gif



QUOTE(ddrrugelis @ 2012 11 08, 10:26)
Buvau kolibriometodas.lt kursuose. Kaina, aisku nemaza, bet galvoju, kad gavau daugiau nei anglu kalba. Metodas, kuriuo mokinama unikalus. 3m vaika per 30 min ismokinau puse abeceles visam laikui ir nemaiso raidziu. Ir vaikas prase dar.Tas pats ir su anglu kalba. Kiek girdejau atsiliepimai geri ir kitu. Galit paskaityti ju puslapyje.



Sveiki, ar yra lankiusiu anglu kalbos kursus pgl si metoda? nelabai randu atsiliepimu (isskyrus ju puslapyje, kur nebutinai tikri atsiliepimai),o kaina svelniai tariant nera maza smile.gif
Atsakyti