Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

Sveikutės, gal kuri netyčia turi anglų kalbos mokymo programą Quick Teacher?
Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke_ @ 2011 06 22, 21:24)
Man irgi butu idomu, ar kas lanke pas ji anglu individualiai ?smile.gif


Lankiau pas Daniel Prisinski Vilniuje. Man LABAI nepatiko, beprotiškai gaila laiko, pinigų ir nervų. Nieko neišmokau, nes per pamokas kalbėdavo tik jis, visada girdavosi ir amžinai piršdavo savo asmeninį požiūrį apie lietuvius, apie dienos įvykius, kas gerai, kas negerai ir t.t. Dažnai puse pamokos užtukdavo jo "pamokslas" koks jis svarbus, ir kaip visi nevertina jo laiko. Galėdavo sau leisti skambinti 22 val. ir paskirti ar atšaukti pamoką, bet neduokdieve, norėsi pats pakeisti laiką - tai suerzinsi iki pykčio priepuolio, arba prarasi pamoką ir pinigus. Spaudimas pirkti kuo daugiau pamokų į priekį - didžiulis. Lankstumo nulis. O pats sau galėdavo pamiršti arba pramiegoti (!!!) pamoka, vėliau pasiteisindamas, kad juk žmogiška, nors apie studento žmogiškus planų pasikeitimus, jis net nesileisdavo kalbėdi, na o jeigu ir leisdavosi, tai eilinį kartą pusę pamokos prakalbėdavo koks jis svarbus ir užimtas. Ne kartą pamokos metu girdėjau kaip telefonu jis pykstasi ir aiškinasi santykius su kitais studentais.
Liepia pirkti vadovėlius (šešių metų senumo) su CD - pamokų klausymui, o šiais laikais kompiuteriai jau ne visi turi CD leistuvus (gerai, kad dar ne floppy diskus, jeigu dar atsimenat tokius:), jokios galimybės modernių online klausymo temų ir pamokų.
Mano patirtis labai bloga. Pamokos kaina - palyginus - labai didelė. Tai yra mano nuomonė ir mano patirtis.
Atsakyti

Sveiki,

 

gal kas esate mėginę anglų kalbos kursus skype?

Susidomėjau šia mokytoja, gal kas turite aysiliepimų ar verta? https://www.facebook...Englishteacher/

 

Ačiūū  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti
Sveiki,

Aš ieškau, kas galėtų rekomenduoti anglų kalbos mokytoją/kursus, kur mokymasis vyksta linksmai ir įdomiai! Mokykla, universitetai baigti, teorijų nebereikia, każkiek moku, susikalbu, bet jaučiu kaip baisiai atailieku nuo šiuolaikinio tempo ir po kiekvienos kelionės sakau dabar jau viskas, mokysiuosi... Nusibodo ant savęs pykti,norisi veikti rolleyes.gif Tik nežinau kur ir kaip užsikabinti, kad tai nebūtų vienos dienos motyvacija. Kaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 04 rugsėjo 2017 - 14:04
Gal kas susidūrė ir žino vienos anglų kalbos pamokos kainą suaugusiam, mokantis privačiai pas mokytoją, ne kursuose
Atsakyti

Kaune rekomenduoju https://www.anglumokykla.ltmokytoja Lina  :angel_not: 

Mano sūnus iš visiško "dunduko"  :D per 6 mėnėsius patapo anglų kalbos pirmūnu klasėje 

Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2017 10 10, 16:13)
Gal kas susidūrė ir žino vienos anglų kalbos pamokos kainą suaugusiam, mokantis  privačiai pas mokytoją, ne kursuose

Sveiki jei dar domina Kaune, Mituvos g sauni anglu kalbos mokytoja yra, labai aiskiai viska isaiskina, ir pamazu iskiepijo meile mokintis sia kalba, sedziu namie ir darau namu darbus del saves Pacios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o pamoka 1,5 val 17 eur unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal galėtumėte rekomenduoti anglų kalbos mokytoją, kuri (-is) moko individualiai Vilniuje. Norisi prisiminti - patobulinti šnekamąją kalbą. Reiktų rekomendacijų.
Atsakyti