Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie žindymą

Vilniuje, Naujamiestyje, Prieraišiosios tėvystės centre kiekvieną antrą mėnesio ketvirtadienį nuo 13 val. vyksta žindymo palaikymo grupelės susitikimai. Artimiausias susitikimas - gruodžio 12 d. 13 val.
Laukiamos ir tos, kurios turi klausimų, abejonių, ir tos, kurios gali pasidalinti savo patirtimi, padrąsinimu su kitomis. Galima dalyvauti su vaikučiais.

Susitikimus kuruoja Ieva Driukienė, La Leche League žindymo vadovė, tinklaraščio dirbumama.lt autorė, dviejų vaikučių mama.

Orientacinės pokalbių temos:
Žindymas – natūralus dalykas, bet vis dėlto jo reikia mokytis. Kodėl pasirinkote žindyti? Kaip tam ruošėtės? Kokių klaidų nepavyko išvengti susilaukus pirmagimio? Kaip manote, kokią sėkmingo žindymo paslaptį turėtų sužinoti besilaukianti mama, kad jai viskas pavyktų sklandžiai?
Žindyvėms ar besiruošiančioms gimdyti dažnai tenka išgirsti nemalonių dalykų: mamos pienas – tik vandenėlis, tokie speneliai netinkami žindyti, tau neužteks pieno, maitini per dažnai... Su kokiais mitais apie žindymą Jūs susidūrėte? Kokių trikdančių pastabų esate sulaukusios? Kaip tai Jums atsiliepia?


Per kiekvieną susitikimą bus prašoma paremti Prieraišiosios tėvystės centrą simboline 10 Lt suma (negalinčioms tiek skirti, tai neturėtų būti kliūtis dalyvauti šiuose susitikimuose).

Būtina išankstinė registracija el. paštu centras@attachmentparenting.lt, būtinai nurodant savo kontaktinį tel. nr. Norėdami ko nors paklausti apie susitikimus, rašykite Ievai el. p. ievospastas@gmail.com.

Susitikimai vyks nedidelėje, bet mamoms ir vaikučiams patogioje erdvėje: rasite žaisliukų ir knygelių, čiužinėlių vaikučiams paguldyti ar mamoms atsisėsti, užklotukų, naktinių puodukų. Galėsite naudotis virduliu, šaldytuvu, mikrobange. Būsime be batų, todėl turėkite šiltas kojines arba šlepetes.
Daugiau apie Prieraišiosios tėvystės centrą: www.prieraisiojitevyste.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inska: 10 gruodžio 2013 - 13:57
user posted image

manau daugeliui mamyciu pades susivokti smile.gif
Atsakyti