QUOTE(Ieva S @ 2006 02 28, 10:40)
Jau daug metų vaikštau su taip vadinamu "lengvu" cheminiu. Atrodo gražiai, "atsišviežinti" tenka kas pusmetį. Kiekvienąkart tenka ir šiek tiek patrumpinti galiukus, bet juk visos kerpamės

Priežiūra nesudėtinga - tereikia ryte išsidžiovinti fenu iš apačios, užvertus galvą. Yra įvairių priemonių garbanoms formuoti.
Deja, pastaruoju metu mano plaukai ėmė lūžinėti.

Nežinau, ar čia dėl cheminio, ar dėl ko kito. Gal reikėtų padaryti pertrauką ir duoti plaukams pailsėti
As manau,kad jie pradejo luzineti,del to kad tu juos dziovini fenu.Dek plaukams kaukes,bent jau man po cheminio plaukus isgelbejo Gliss Kur priemones.
Papildyta:
Na o as cheminio nebesideciau,atradau buda kaip plaukus sugarbanoti,tiksliau tokias vilnijancias bangas padaryti.Ogi plaukus su zele(stipresnio poveikio )ir juos gniauzyti,kol susiformuos patrauklios bangytes/garbanytes.
Kaip bebuve,po cheminio plaukai juk netaps tokie grazus garbanoti,juos juk reikia tepti ivairiausiomirs priemones,kad jie graziai atrodytu.
Mano nuomone,kam to cheminio,jei su zele irgi galima garbanas graziai suformuoti