Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

QUOTE(Aiva. @ 2007 01 18, 11:05)
dar pamirsau parasyti, kad spalva turtu buti ne balta ax.gif

Ne balta su dideliu saldikliu bus sunku rasti.
Yra vienas Gorenje modelis su 4 saldiklio stalciais, bet jis siauras 54 cm, todel saldiklio turis tik 98 l.
Nezinau net ka pasiulyti.
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 01 18, 13:07)
Žilvinai, o kokie yra įmontuojami šaldytuvai su No frost? Bent jau šaldiklyje (manęs negąsdina ir No frost šaldytuve  biggrin.gif ). Žinau, kad yra vienas Liebherr modelis, o daugiau? mastau.gif Iš anksto ačiū už atsakymą.  rolleyes.gif

Integruojamu su No-frost sistema Liebherr gamina gal 3 modelius,
Zanussi yra.
Kazkas yra pasirode is Pietu Korejos imontuojamos technikos, jie daug gamina su No-frost sistemomis, bet modeliu nezinau.
Atsakyti
QUOTE(krisven @ 2007 01 18, 22:45)
Po ilgų paieškų susidariau tokia nuomonę,kad jeigu rinktis imontuojamą saldytuvą- tai juose nėra jokių naujovių, atrodo ,kad pagaminti patys paprasčiausi modeliai ir dydis didžiausias 1,78m, o kaina didesnė negu neįmontuojamo ir dar su visais +. žiūrėjau ir į tuos dvigubus: electrolux energ.kl. B o kaina 8500Lt; Aeg - 9000lt, liebheris ir panašiai, labai patiko sharp dizainas ir A kl, bet mazai +, kaina6500lt. Tai gal geriau kas 5-8 m vis naujasnį ir gražesnį nusipirkti. Liebherio ar AEG  labai paprasti dizainai, nors ir labai čia juos giriat. man labai gražus gorenje pininfarin modelis.Gal kas tokį turit?  Žilvinai , kokia tavo nuomonė apie šitą gorenje modelį, gal gali pasiūlyti įmontuojamo šaldytuvo gerą modelį, kur daug + ir būtų aukštesnis ,apie 2m(jeigu toks yra). ačiū.

Gorenje Pininfarina modeliai tikrai grazus, bet manau kaina yra uz grozi, o ne uz kokybe.
Dauguma integruojamu saldutuvu(su saldikliais) statosi ne ant zemes, o mazdaug 10 cm auksciau, todel bendras aukstis padideja. Yra sioks toks standartas gaminti saldytuvus apie 178 cm aukscio ir tada gaunasi apie 190 cm.
Jeigu norima didelio, galima du statyti salai vienas kito, pvz Liebherr?.
Yra vienas Liebherr modelis ir 2 metru, jis statosi ant zemes, bet jo kitoks integravimas.
Atsakyti
patarkit koki saldytuva pirkt,kad veiktu labai tyliai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Pagaliau ir as nusipirkau saldytuva smile.gif kaip manot ar gera pagriebiau smile.gif

AEG-ELECTROLUX SC 81840-5 I
Šaldytuvas su šaldikliu, montuojamas į 178 cm. nišą, elektroninis valdymas, 1 kompresorius su vožtuvu, 2 termostatai (atskirai reguliuojama šaldyt.ir šaldiklio temp.), stiklinės lentynėlės, permatomi daržovių laikymo ir šaldiklio stalčiai, pagreitintas atšaldymas COOLMATIC, pagreitintas užšaldymas FROSTMATIC, antibakterinė danga, 2 šalčio akumuliatoriai, A el.en. klasė, baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais (BI DoD), talpa 205/70l, 178x56x55 (cm).
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 01 29, 09:22)
patarkit koki saldytuva pirkt,kad veiktu labai tyliai 4u.gif

Su No-frost ir Biofresh sistemomis saldytuvai dirba truputi garsiau, nes juose papildomai stovi ventiliatoriai, kurie pucia ora.
Priklauso nuo kompresoriaus, pakankamai tyliai dirba Aspera kompresoriai, ACC siek tiek garsiau, daznai skundziasi del kompresoriaus triuksmo Sharp, Samsung.
Bet gali buti taip, kad saldytuvo modelis tas pats, o stovi skirtingi kompresoriai, vienas gali dirbti garsiau, kitas siek tiek tyliau.
Kuo didesnis saldytuvas tuo garsiau dirba.
Papildomai dar gali girdetis saldymo agento ciurlenimas, cia ir ivairiai viename garsiau kitame tyliau.
Paprasciausia pries perkant tegu ijungia ir paklausykit.
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti, kur galima būtų pigiau nusipirkti vokišką imontuojamą šaldytuvą? Gal kas lyginot kainas su "Laumarta", kažin ten tikrai pigiau negu kitur, kaip jie skelbiasi.
O kokia jusu nuomone apie siemens šaldytuvus, nes mes žiūrėjom į Liebher ir siemens. tai konsultantas siūlė siemens. Ir dar, kaip tos firmos kaip Neff, Gaggenau ar kuppersbusch, ar gera ju tuchnika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisven @ 2007 01 29, 22:08)
Gal galit kas pasakyti, kur galima būtų pigiau nusipirkti vokišką imontuojamą šaldytuvą? Gal kas lyginot kainas su "Laumarta", kažin ten tikrai pigiau negu kitur, kaip jie skelbiasi.
O kokia jusu nuomone apie siemens šaldytuvus, nes mes žiūrėjom į Liebher ir siemens. tai konsultantas siūlė siemens. Ir dar, kaip tos firmos kaip Neff, Gaggenau ar kuppersbusch, ar gera ju tuchnika? g.gif

Reikia lyginti konkrecius modelius, bet daugumoje Liebherr saldytuvai geresni uz Siemens.
Neff, Gaggenau, Kuppersbusch tai prestizines firmos ir Lietuvoje mazai zinomos, bet gaminiu yra tikrai geru.
Atsakyti
Zilvinai,ar gali pasakyti savo nuomonę apie SAMSUNG šaldytuvus:
33EAMS1 (šis buvo pilkas, pigesnis ir energijos mažiau sunaudoja),
36EBSW1(šis truputi brangesnis ,baltas ir man daugiau patiko bet energijos klasė cool.gif.

Nu aš niekaip negaliu issirinkti,nueinu man jie visi vienodi ,kol apžiūri galva susisuka doh.gif ,tai jau sakiau pirksiu kuris papuola,vat šitie kažkaip krito į akį ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 02 28, 16:23)
Zilvinai,ar  gali pasakyti savo nuomonę apie SAMSUNG šaldytuvus:
33EAMS1 (šis buvo pilkas, pigesnis ir energijos mažiau sunaudoja),
36EBSW1(šis truputi brangesnis ,baltas ir man daugiau patiko bet energijos klasė cool.gif.

Nu aš niekaip negaliu issirinkti,nueinu man jie visi vienodi ,kol apžiūri galva susisuka doh.gif ,tai jau sakiau pirksiu kuris papuola,vat šitie kažkaip krito į akį ax.gif .

Nepirkciau ne vieno ne kito. Del to, kad abu No-frost sistemos.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 02 28, 19:28)
Nepirkciau ne vieno ne kito. Del to, kad abu  No-frost sistemos.

AČIŪ už nuomonę,bet man ta No-frost sistema nemaišo.
Atsakyti
Zilvinai, o kaip saldytuvai Daewoo? Ar jie visi su nofrost sistema? As jos nenoriu, nebent saldiklyje.
Atsakyti
o kuom bloga no-frost sistema? ax.gif 4u.gif
Atsakyti