Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

pagaliau ir as uzsisakiau saldytuva LG GR459GTKA, atves poryt biggrin.gif , labai laukiu nes jau nusibodo paieskos doh.gif
Atsakyti
taigi, jei kas nusipirksit nauja saldytuva su nofrost ir prades silti sonai truputi ir priekine sienele prie duru, tai zinokit taip turi buti, kol jis isidirbs.
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 20, 21:34)
taigi, jei kas nusipirksit nauja saldytuva su nofrost ir prades silti sonai truputi ir priekine sienele prie duru, tai zinokit taip turi buti, kol jis isidirbs.

Pačiupinėjau savo šaldytuvą - šilti šonai (ne pilnai, o arčiau nugaros) ir priekinė sienelė. O jam jau virš 10 metų, pilnas no frost, labai geras. Tad nepergyvenk, jei ne tik pradžioje, bet ir vėliau šils tose vietose šaldytuvas.
Atsakyti
Na mano saldytuvas kuo puikiausiai dirba,esu patenkinta. 4u.gif Pilnas nofrost, produktai sudeti i dezutes, maiselius, man taip svariau, jau taip ypratusi esu susideti viska tvarkingai, tai niekas nedziuna. Saldytuve jokio serksno, jokio laselio niekur.Zodziu del to nofrost paciam saldytuve tikrai jokios baimes nera,kad dzius produktai,CIA TIK ZMONIU ISPUSTAS BURBULAS.Taigi pirkit su nofrost ir busit patenkintos tikrai sakau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 22, 10:34)
Na mano saldytuvas kuo puikiausiai dirba,esu patenkinta.  4u.gif Pilnas nofrost, produktai sudeti i dezutes, maiselius, man taip svariau, jau taip ypratusi esu susideti viska tvarkingai, tai niekas nedziuna. Saldytuve jokio serksno, jokio laselio niekur.Zodziu del to nofrost paciam saldytuve tikrai jokios baimes nera,kad dzius produktai,CIA TIK ZMONIU ISPUSTAS BURBULAS.Taigi pirkit su nofrost ir busit patenkintos tikrai sakau. 4u.gif

Pabandyk nedeti maisto i maiselius, dezutes, o kita maisto dali deti.
Ir pamatysi skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2007 03 22, 12:25)
Pabandyk nedeti maisto i maiselius, dezutes, o kita maisto dali deti.
Ir pamatysi skirtuma.

Jo buvo ir man tokiu minciu isbandyti, na taip ir padaraiu jau. Palauksiu po to paziuresiu, koks rezultatas. Bet man i maiselius ir dezutes susideti suri,desra,nera sunku, o kai viskas dedama atvirai, man kazkaip nepriimtina, taigi tas nofrost manes visai negasdina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOLAM @ 2007 03 20, 15:53)
pagaliau ir as uzsisakiau saldytuva LG GR459GTKA, atves poryt  biggrin.gif , labai laukiu nes jau nusibodo paieskos  doh.gif

labas jau turbut dziaugiesi savo nauju saldytuvu. Pasidalink pirmais ispudziais.Mes cia daugiausia vis klausinejam ir klausinejam, koks geresnis su nofrost ar be. Reiketu manau pasidalinti taip pat ir dziaugsmais ar nusivylimais, kurios nusiperkam naujus saldytuvus,kad kitoms butu aiskiau perkant.

Mano saldyt.pilnas nofrost, idejau vakar gabaleli desros i lekstute neuzdengiau.Si ryta paziurejau, truputi krastai apdziuvo, bet taip pat budavo su saldytuvu be nofrost. Taip, kad jei saldytuva pirkti be nofrost vien del to, kad nesinori deti produktu i maiselius ar dezutes, tikrai neverta.O tvarkingai sudejus desra,suri i indelius, kuo puikiausiai laikosi viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 23, 08:09)
labas jau turbut dziaugiesi savo nauju saldytuvu. Pasidalink pirmais ispudziais.Mes cia daugiausia vis klausinejam ir klausinejam, koks geresnis su nofrost ar be. Reiketu manau pasidalinti taip pat ir dziaugsmais ar nusivylimais, kurios nusiperkam naujus saldytuvus,kad kitoms butu aiskiau perkant.

Mano saldyt.pilnas nofrost, idejau vakar gabaleli desros i lekstute neuzdengiau.Si ryta paziurejau, truputi krastai apdziuvo, bet taip pat budavo su saldytuvu be nofrost. Taip, kad jei saldytuva pirkti be nofrost vien del to, kad nesinori deti produktu i maiselius ar dezutes, tikrai neverta.O tvarkingai sudejus desra,suri i indelius, kuo puikiausiai laikosi viskas.  4u.gif

labas, kolkas dar nesidziaugiu, nes tik vakar pavakary iki parduotuves atkeliavo,
ir vairuotojai nebespejo atvezti iki namu unsure.gif , siandien jau skambino sake neuzilgo atves smile.gif , mano saldytuvas irgi pilnas no frost, per savaitgali viska susideliosiu is vieno saldytuvo i kita, na tada gal jau kazka ir galesiu pasakyti smile.gif
Atsakyti
na va ir mum jau atveze saldytuva, issipakavom, o kooooks didelis atrodo
palyginus su senuoju, apziurejom isoriniu pazeidimu neradom(pardavejai nugasdino kad vezant visko pasitaiko), vidus labai patiko ir apskritai super smile.gif
turesiu darbelio kol susitvarkysiu, po savaitgalio parasysiu savo atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
tai smagu girdeti is taves apie tavo naujutelaiti saldytuva. As ir savo dziaugiuosi. Isemiau po paros laiko desros (vadinamos slapenkes) is saldytuvo, laikiau atvira gabaliuka lekstuteje. Virsutine puse apdziuvo, bet nelabai, bet nereikia noreti, kad atvira desra neapdziutu po paros laiko, palik suri ant stalo atvira ir apdzius. Visi kiti produktai kas reikia indeliuose, ir labai gerai laikosi.Visiskai neapsirikau, kad pirkau pilna nofrost. 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 23, 14:03)
tai smagu girdeti is taves apie tavo naujutelaiti saldytuva. As ir savo dziaugiuosi. Isemiau po paros laiko desros (vadinamos slapenkes) is saldytuvo, laikiau atvira gabaliuka lekstuteje. Virsutine puse apdziuvo, bet nelabai, bet nereikia noreti, kad atvira desra neapdziutu po paros laiko, palik suri ant stalo atvira ir apdzius. Visi kiti produktai kas reikia indeliuose, ir labai gerai laikosi.Visiskai neapsirikau, kad pirkau pilna nofrost. 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na ir as jau susideliojau maista i saldytuva, ka i dezutes, ka i maiselius, o saldytuvas atrodo apytustis tongue.gif , nors snaige buvo sakyciau prikrauta nemazai schmoll.gif, kol kas esu patenkinta biggrin.gif , matysim kaip bus toliau, tikiuosi kad neteks nusiviltitik labai bijau del vaiku gerkliu, nes suke apsisuke puola prie gertuves vandens atsigerti,
Atsakyti
QUOTE(LOLAM @ 2007 03 24, 21:02)
na ir as jau susideliojau maista i saldytuva, ka i dezutes, ka i maiselius, o saldytuvas atrodo apytustis  tongue.gif , nors snaige buvo sakyciau prikrauta nemazai  schmoll.gif, kol kas esu patenkinta  biggrin.gif , matysim kaip bus toliau, tikiuosi kad neteks nusiviltitik labai bijau del vaiku gerkliu, nes suke apsisuke puola prie gertuves vandens atsigerti,

as kai susidejau produktus i nauja saldyt.tai ir buvo apytustis, bet dabar jau pats tas.Mes ir norejom pirkti su ta gertuve, bet persigalvojom.Mano vaikai tai ledukus vis ima ir ima is saldiklio ir dedasi, tai i arbata, tai i limonada. Dabar tiek tavo, tiek mano vaikams, namie naujas daiktas, tai ir zaidzia, o kai pasizais,nusibos ir nebeidomu bus.
Atsakyti