Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

Tai koks šaldytuvas yra geras? g.gif
Man reikia kad būtinai būtų 2m aukščio, nuo 60 iki 70cm pločio ax.gif Ka patartumėt?
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie LG GR 419QTQA? aciu
Atsakyti
Daug naudingos informacijos cia radau, susideliojau visas funkcijas kurios pasirode reikalingos, issakiau viska parduotuves konsultatntui, tai jis pasiule rinktis is DAEWOO, sako dabar korejietiska kokybe labai gera pasidare. Nusiziurejom viena, bet nedrasu pirkti, nes nieko forume apie daewoo neradau, konsultantai nezinia ka gali prikalbet. Gal galetumete parasyti savo nuomone apie juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(granda @ 2007 07 19, 15:50)
Daug naudingos informacijos cia radau, susideliojau visas funkcijas kurios pasirode reikalingos, issakiau viska parduotuves konsultatntui, tai jis pasiule rinktis is DAEWOO, sako dabar korejietiska kokybe labai gera pasidare. Nusiziurejom viena, bet nedrasu pirkti, nes nieko forume apie daewoo neradau, konsultantai nezinia ka gali prikalbet. Gal galetumete parasyti savo nuomone apie juos ax.gif

Sveika, jau cia rasiau apie savo Daewoo saldyt. Nusipirkom pries kelis men. Pilnas nofrost. Pirkau balta ir dziaugiuosi, nes ir ant jo pirstai matosi,tai ka kalbeti apie kitas tamsesnes spalvas. Veika lb gerai. Produktus dedu i maiselius ir dezutes, bet jei vienai nakciai ar parai paliksi neideta kokia desra i dezute, tai tikrai ji taip neapdzius, kaip kad cia gasdina, kad tuoj viskas sudziuna. Mano drauge jau kelis metus taip pat turi Daewoo, tai ji ir dziaugiasi. thumbup.gif Jei kas domina gali klausti/.
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 11, 21:16)
sveiki, na siuo metu renkames taip pat saldytuva. Patarkite prasau, kur didziausias pasirinkimas yra LIEBHERR saldytuvu.  4u.gif
gal zinote kas ir kur prekiaujama buitine technika,su pazeistomis  pakuotemis, zodziu buna nezymus defektai, kurie neitakoja i pacio saldytuvo veikima.

Jei vis dar reikia
Šaldytuvai
Atsakyti
Jooo...bepigu rinktis, kai žinai ko nori blush2.gif
Pas mane kita bėda, kai dariaus virtuvės baldus, pas mane buvo mažiukas šaldytuvas (dar tebėra), kurį dabar norėčiau pakeist. Bet nupjovus stalviršį, man telpa šaldytuvas aukščio iki 138 cm doh.gif, tik kad tokių dydžių nerandu: arba mažiukai +/- 90 cm, arba nuo 140 cm, bet kur man tuos du trūkstamus cm rast pas save. Nors rėk, ale vistiek nepadės.
Ir dar, pagrindinis reikalavimas, kad šaldymo kameros durelės būtų atskiros.
Jeigu kur užmatysit tokius nestandartinius gabaritus, brūkštelkit porą žodžių. Tada bent jau dėkinga būsiu iki grabo lentos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 07 19, 22:14)
Sveika, jau cia rasiau apie savo Daewoo saldyt. Nusipirkom pries kelis men. Pilnas nofrost. Pirkau balta ir dziaugiuosi, nes ir ant jo pirstai matosi,tai ka kalbeti apie kitas tamsesnes spalvas. Veika lb gerai. Produktus dedu i maiselius ir dezutes, bet jei vienai nakciai ar parai paliksi neideta kokia desra i dezute, tai tikrai ji taip neapdzius, kaip kad cia gasdina, kad tuoj viskas sudziuna. Mano drauge jau kelis metus taip pat turi Daewoo, tai ji ir dziaugiasi. thumbup.gif Jei kas domina gali klausti/.

labas,
ačiū už ats 4u.gif matyt pražiopsojau jūsų postą, kol tiek daug puslapių perskaičiau ax.gif beveik ir apsistojom prie Daewoo, norim balto, bet toks aukštas - 1,98m yra tik pilkas ir jo kaina 300lt didesnė, be to čia visi rašo, kad tepasi balti mažiau. Ar pas jus yra nulinė kamera? vis dar svarstom, ar ji labai reikalinga ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo granda: 23 liepos 2007 - 12:00
QUOTE(granda @ 2007 07 23, 12:58)
labas,
ačiū už ats  4u.gif  matyt pražiopsojau jūsų postą, kol tiek daug puslapių perskaičiau ax.gif  beveik ir apsistojom prie Daewoo, norim balto, bet toks aukštas - 1,98m yra tik pilkas ir jo kaina 300lt didesnė, be to čia visi rašo, kad tepasi balti mažiau. Ar pas jus yra nulinė kamera? vis dar svarstom, ar ji labai reikalinga ar ne?

taip pas mus nuline kamera yra, man asmeniskai ji reikalinga dziaugiuosi, kad ji yra.Jei nenori, kad pvz mesa ar zuvis susaltu i leda ir iskart negaminsiu is ju, tai kisk i nuline kamera jiems ten tikrai bus gerai ir jie tures zemesne temperat.nei paciam saldytuve, bet aukstesne negu saldiklyje, kuriame neleis taip greit tavo mesai ar zuviai susalti.Daewoo man lb patinka. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes turim LG, 2 metru, sidabro spalvos, saldyklis apacioje, saldytuvo viduje yra stebuklinga zona, kurioje galima regulioti tem, taip pat ant dureliu displejus ax.gif veikia tyliai, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 07 24, 06:42)
mes turim LG, 2 metru, sidabro spalvos, saldyklis apacioje, saldytuvo viduje yra stebuklinga zona, kurioje galima regulioti tem, taip pat ant dureliu displejus  ax.gif veikia tyliai, graziai atrodo  thumbup.gif

ko gero ir pas mane tas pats modelis, nes visas aprasas atitinka, pas mane yra dar ir gertuve durelese, man sis saldytuvas thumbup.gif , o jau ta stebuklinga zona thumbup.gif drinks_cheers.gif , rinkausi saldytuva intensyviai puse metu, o dabar turiu ir atsidziaugti negaliu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima del elektronikos. Pas mus kartais nutruksta elektros tiekimas keliom minutem ar sekundem. Ar saldytuvui su elektroniniu valdymu tai labai kenkia blush2.gif
Atsakyti
Prieš pora mėnesių įsigijau šaldytuvą Gorenje RK6358W Didelis ir patogus.Bet viena bėda jis karts nuo karto traška g.gif Buvau ir meistrą išsikvietusi,kad pažiūrėtų,bet jis nusprendė,kad taip turi būti,o kiti dar labiau traška.Norėjau paklausti,gal kas turi tokį šaldytuvą,ar ir jiems jis traška?Tas traškėjimas girdisi net kitame kambaryje g.gif Aš kažkodėl įsitikinusi,kad taip neturėtų būti,tik neturiu įrodymų verysad.gif todėl jo man nieks nekeičia

Gal ką galite patarti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglė*: 26 liepos 2007 - 13:45