Įkraunama...
Įkraunama...

Pupuliukų maudynės!

QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 24, 15:34)
As vietoij tos mamytes buciau tikrai neisemus-o kas man irnesakyk.gif ..Tegu putojasi visos  gossip.gif

Tai kad nieks ir nesiputojo, bent jau aš nepastebėjau
mastau.gif Visai liuks nuotraukytė buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 11 24, 14:34)
As vietoij tos mamytes buciau tikrai neisemus-o kas man irnesakyk.gif ..Tegu putojasi visos  gossip.gif

drinks_cheers.gif Čia kaip su skoniu. Vieniems patinka, kitiems - ne biggrin.gif

Gaila pati nespėjau pastebėt tos nuotraukytės. 4u.gif
Atsakyti

o gal tevelis liepė išimt g.gif nes ten ne tik vaikutis maudėsi biggrin.gif

man šita miela user posted image

koks piktas lotuliukas.gif user posted image ir komentaras geras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 24 lapkričio 2006 - 15:36
Žinot, pasiskaičiusi šitą forumą ir aš puoliau žiūrėti, ar nesimato ir mūsų vonios plytelių. Bet ačiū dievui, ne! Matosi tik mano sūnelio galva ir vonelė lotuliukas.gif Truputį gal susiimam mamos 4u.gif Ir mamuk, atsiėmusi nuotrauką, kur vyras su dukriuku vonioj, kodėl išsigandai? Labai graži nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 24 lapkričio 2006 - 16:48
Atradau dar viena favorite-nuotrauka: "Dviese jega!!!" ir t.t superova fotke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 24 lapkričio 2006 - 18:11
Dar kartą peržiūrėjau nuotraukas, iš 170 nuotraukų tikrai bus sunku išrinkti geriausią doh.gif
Atsakyti
Labai daug graziu nuotrauku... thumbup.gif ,bet kai ziuriu,tai issididinu tik tas,kurios yra isskirtines,nes labai jau daug tiesiog "vienodu"...
Tikrai zinau uz ka balsuosiu...ir tai nebus labai sunku... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Visos nuotraukutes savaip grazios thumbup.gif ....Bet,kaip jau ir buvo pamineta nesyki dauguma tokio pat stiliaus...Savo balsiukus atiduosiu toms-kurios kazkuo ispudingos,graziai sutvarkytos,prie meno puses....Nes tokios man atrodo tinkamiausios but apdovanotos pirmomis vietomis...... good.gif
Atsakyti
taip keista, kad dar nepradėtas tokio gražaus konkurso aptarimas ax.gif aš pažiūriu nuotraukas ir pasikraunu gerų emocijų- nuostabūs mažučiai wub.gif
tik dabar pamačiau, kad jau yra tokia tema doh.gif tai gal šitą reikėtų ištrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 24 lapkričio 2006 - 23:12
Man dar si labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

per visą temą nei vienos besiputojančios nemačiau, čia diskutuojama, giriama, peikiama, kritikuojama, komentuojama, žavimasi ir pan. Putos tik voniose matosi, o ne temoje tongue.gif
Atsakyti
Man mielos foto :
http://www.supermama...p...w&phid=9166
http://www.supermama...p...w&phid=9129
http://www.supermama...p...w&phid=8967
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busy: 25 lapkričio 2006 - 05:12