Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

QUOTE(Erina @ 2006 07 28, 15:06)
O gal kas girdėjot apie firmą BRANDT. šiandien vienoj parduotuvėl labai siūlė šios firmos kaitlentę ir orkaitę. tipo firma negirdėta, bet produkcija labai gera.

vat ir mane domina sita firma g.gif . mano giminaiciai naudoja, tiek virykle, tiek skalbimo masina ir kolkas viskas thumbup.gif . bet noretusi dagiau nuomoniu suzinot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes nusipirkome neseniai AEG, kolkas tai esu labai patenkinta, su nuolaida mokejome 1249 lt.
Atsakyti
Aš turiu Elektrolux EON 6701 kainavo kartu su kaitlente 1895, dar neišbandiau - šį savaitgalį montuosimės virtuvę. Šeip funkcijos labai liuks, o ir firma nebloga.

Beje kas pirkotės įmontuojamas virykles - ar laidus jungėtės patys elektros (nes orkaitė gi be laido būna..), ar kvietėt elektrikus?
Atsakyti
Mes naudojamas whirpool elektrine virykle, kolkas viskas super thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai reikia jusu nuomones ir patarimu. Topo centro parduotuveje uzmateme elektrine Electrolux orkaite mazesne talpa nei paprastai buna.Jos aukstis tik 38 cm.Man labai patiktu, nes dar liktu vietos dideliam stalciui.Gal kuri turit tokia orkaite, idomu ar uztenka ir ar normaliai iskepa.
Atsakyti
Močiutė turi ir naują, ir seną elektrines virykles. Orkaitės taip pat elektrinės, o senoji dar ir žema. Tai kai sugalvoja ką nors kepti orkaitėje, visada kepa senojoje, jai ten skaniau iškepa.
Atsakyti
QUOTE(tiute @ 2006 10 03, 14:37)
Labai reikia jusu nuomones ir patarimu. Topo centro parduotuveje uzmateme elektrine Electrolux orkaite mazesne talpa nei paprastai buna.Jos aukstis tik 38 cm.Man labai patiktu, nes dar liktu vietos dideliam stalciui.Gal kuri turit tokia orkaite, idomu ar uztenka ir ar normaliai iskepa.

O kokia tokios orkaites kaina?o tai mums ir reikia kuo mazesnes. o tai musu virtuvele labai jau maza......... 4u.gif
Atsakyti
Smagu ,kad greitai sulaukiau atsakymo, man reikia greitai apsispresti,nes gali jos ir nebelikti, vienintele buvo.As jos labai uzsimaniau ir smagu, kad kaip ir palaikytum mano pasirinkima.Butu smagu dar sulaukti kokio atsiliepimo.
Papildyta:
Jos kaina lyg tai 1249. O kainavusi virs 2 tukst.
Atsakyti
QUOTE(tiute @ 2006 10 03, 15:21)
Smagu ,kad greitai sulaukiau atsakymo, man reikia greitai apsispresti,nes gali jos ir nebelikti, vienintele buvo.As jos labai uzsimaniau ir smagu, kad kaip ir palaikytum mano pasirinkima.Butu smagu dar sulaukti kokio atsiliepimo.
Papildyta:
Jos kaina lyg tai 1249. O kainavusi virs 2 tukst.

O kainavusi virs 2 tukst. - tokiom kainom netikėk, čia marketinginiai triukai tiktai "kaina buvo tokia ir anokia"

aš šeip apie žemesnę pasakyt nieko negaliu - turiu elektroliux normalaus dydžio, beje manoji kartu su kaitlente kainavo tik 1895 lt. Šeip kepa kuo nuostabiausiai, tik turbūt kai žemesnė negalėsi įdėti troškinimo puodo, keksinės didesnės ir pan, o kepa tai turbūt vienodai gerai. man didesnė orkaitė asmeniškai buvo geriau už diddelį stalčių..
Atsakyti
Vakar nespejom nusipirkti, tik rezervavom, vaziuosim siandien.Jusu nuomones, nors ir nedaug ju buvo, padejo apsispresti.
Atsakyti
Oho,kaip greitai zmones apsisprendzia. As turiu NORMALIA el. Eletroliux orkaite, tik galiu pasakyti, kad visu tu funkciju TIKRAI NENAUDOJU: man pakanka silimo virsus+apacia ir viskas, nei grilis, nei iesmas ar dar kas NENAUDOJAMA-prasta seimininke matyt tesu:-)
Atsakyti
vakar uzsisakem kaitlente ir orkaite Elektrolux, uz 2200 Lt. ax.gif
Atsakyti