Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

QUOTE(Tuja2 @ 2006 12 28, 17:24)
Girdejau, kad nebuna. Bet buna gana graziu neimontuojamu, nebutinai tas beveik tarybinis variantas.

Zinoma tai egzotika, bet tikrai buna, toki dalyka turi electrolux
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2006 12 28, 10:59)
Mamytės, pasakykit man ar aplamai būna dujinių įmontuojamų orkaičių? Paviršiai tikrai yra ir pasirinkimas didelis, bet mes negalim statyt elektrinės mums tinka tik dujinė, o taip nesinori atskiros, norėčiau  įmontuojamos.  4u.gif 
Klausėm elektromarkte, tai pasakė kad tokių nebūna  blink.gif  verysad.gif

Tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2006 12 28, 11:59)
Mamytės, pasakykit man ar aplamai būna dujinių įmontuojamų orkaičių? Paviršiai tikrai yra ir pasirinkimas didelis, bet mes negalim statyt elektrinės mums tinka tik dujinė, o taip nesinori atskiros, norėčiau  įmontuojamos.  4u.gif 
Klausėm elektromarkte, tai pasakė kad tokių nebūna  blink.gif  verysad.gif

Labukas, tikrai buna ir dujinių orkaiciu... Bandau prisiminti kuriame prekiu kataloge maciau... g.gif na gal pavyks atkurti...

http://www.ardo.lt/l...orkaites?cat=25

kaip pvz..
Atsakyti
QUOTE(Lencik @ 2006 12 28, 23:45)
Labukas, tikrai buna ir dujinių orkaiciu... Bandau prisiminti kuriame prekiu kataloge maciau... g.gif  na gal pavyks atkurti...

http://www.ardo.lt/l...orkaites?cat=25

kaip pvz..

Didelis AČIŪ 4u.gif

Kai pamačiau šitą tai ir daugiau radau bigsmile.gif Vistik būna, tik niekur nerandu dabar kur pirkti Lietuvoje. g.gif
Eisiu dar karta per parduotuves ,tik dabar klausinėt reikės ar galima užsisakyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drucke @ 2006 12 15, 12:20)
Gal kas turite tokią kaitlentę. Domina kas geriau atiklo keramika ar stiklo plokštė? Kas mažiau braižosi, skilinėja, geriau valosi...

beveik metai naudojames "Electrolux" dujiniu pavirsium,va tokiu
user posted image
pavirsius stiklo keramika,kolkas nesubraizem nors nesu atsargi ax.gif vien keramikinis labai minkstas ir girdejau net cukraus bijo g.gif
perkant ziurekit,kad laikikliai butu "spiziniai" na ketaus,nes dazniausiai buna dazyti ir jie per laika atsilupineja mirksiukas.gif
valosi gerai yra spec.pienelis pavirsiams valyti;is pradziu dregna sluoste juo patepi ir nuvalai sausa mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane Ardo, pastatoma, dujinė + viena skylė elektros, tokia nerūdyjančio plieno - prakeikiau 1000 kartų blink.gif , paskutinis š, o sumokėjau tais laikais kai buvo naujiena nemažus pinigus blink.gif . Ventiliatoriaus nėr, temperatūra rodo velniai žino ką, kai orkaitė įkaista kai taimetis nebeveikia stringa, tas knopsiukas kur uždegimui sugedo labai greit, atsiklijavo vienos lemputės tas stikliukas ir įkrito į vidų, ištraukt neina, svyla viskas, niekaip normaliai neatitaikai, tai dega apačia tai dar koks velnias. Žodžiu jau nuo ARDO atsižegnojau visam gyvenimui blink.gif blink.gif blink.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2006 11 21, 15:58)
Norėjau paklaust, ar lengvai valosi metalo ar nerūdijančio plieno spalvos viryklės g.gif

kaip ir stiklo keramikos paviršiams, yra specialus valymo skystis nerūdijančio plieno paviršiams - kainuoja ne daugiau 20lt, užteks tikrai ilgam - keli jo lašeliai, ir gerai ištrynus metalo paviršius vėl kaip naujas. Visuose topocentruose ar avitelose turėtų būt man rodos. Tik žinoma reikia turėt omeny kad nerūdijančio plieno paviršiai dažniausiai greičiau tepasi nei balti- pirštų antspaudai ir pan... smile.gif
Atsakyti
SOS
Skaitydama protingas mintis kažkokiame forume buvau užtikusi viryklę su išsitraukiančia lentynėle virš orkaitės,dabar man jau lyg ir reikėtų pirkt ,bet nebeprisimenu,kur tai mačiau,gal kas susidūrė su tokia virykle,manau,kad tai labai patogu padėti ištraukus kepsnį iš orkaitės,jei tuo metu ant viryklės stovi puodai;
Atsakyti
Pas mus elektrine virykle Ariston. Esu labai patenkinta. Naudojames jau trejus metus thumbup.gif Labai patinka orkaite, kadangi pas mane galima pasirinkti 7 kepmo programas ir temperatura. Del to viskas gerai iskepa... Ariston 7 Cuochi.. Berods taip modelis vadinasi.
Atsakyti
Neradau jokios temos tuo klausimu tai čia paklausiu, ar dar yra tokių, kurie naudoja dujų balioną? Na net neįsivaizduoju, statomam name dujų nebus, elektra neįsivaizduoju kiek kainuotų daryt valgyt. Gal kas gali pasidalinti patirtim?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 03, 13:30)
Neradau jokios temos tuo klausimu tai čia paklausiu, ar dar yra tokių, kurie naudoja dujų balioną? Na net neįsivaizduoju, statomam name dujų nebus, elektra neįsivaizduoju kiek kainuotų daryt valgyt. Gal kas gali pasidalinti patirtim?

Na aišku neblogai ir tas balionas, bet aš tai gaminčiau elektra...šiaip tai pas mus bute dujos, bet va darysim remontą ir dujų išvis atsisakysim ir statysimės elektrinę orkaitę ir kaitlentę, vat 4u.gif Nekažkas ten brangiau gaunasi elektra gaminant, o patogiau tai daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 03 04, 09:32)
Na aišku neblogai ir tas balionas, bet aš tai gaminčiau elektra...šiaip tai pas mus bute dujos, bet va darysim remontą ir dujų išvis atsisakysim ir statysimės elektrinę orkaitę ir kaitlentę, vat 4u.gif  Nekažkas ten brangiau gaunasi elektra gaminant, o patogiau tai daug... smile.gif

O va įdomu kiek tos slektros sunaudojama gaminant g.gif Nes viena pažystama tai sakė jai dujų baliono metams unsure.gif Na nežinau, nes pas senelius tai tik porai mėnesių užtenka. o dėl elektros iš vis nieko nežinau.
Atsakyti