Įkraunama...
Įkraunama...

Kardiologas Klaipėdoje

Mes siandien buvom pas Bartkeviciene. Nieko konkretaus negaliu pasakyt, nes dukryte labai verke. Net apziureti negalejo. Ar jusu vaikai nebijo echoskopo tepalo? Vos tik istepe tai taip pradejo klykti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jur-kli @ 2010 04 09, 13:32)
Mes siandien buvom pas Bartkeviciene. Nieko konkretaus negaliu pasakyt, nes dukryte labai verke. Net apziureti negalejo. Ar jusu vaikai nebijo echoskopo tepalo? Vos tik istepe tai taip pradejo klykti  blink.gif

Ankstesniai kartais neverkdavo, o dabar tiek reke ir muistesi, kad vos nulaikiau.
Atsakyti
mes irgi lankydavomes pas Bartkevičienę, viską išsamiai ji paaiškina, bet kiek žinoma, ji Karoso g.nebedirba, tai esim pas Urniežiūtę smile.gif
Atsakyti
Mamos, kaip jums pavyksta prisiregistruoti pas kardiologą Karoso gatvėje? Šiandien paskambinau- registruoja rugpjūčio viduriui ir sakė, kad talonus išgriebia per 10 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Pušis @ 2010 04 21, 14:52)
Mamos, kaip jums pavyksta prisiregistruoti pas kardiologą Karoso gatvėje? Šiandien paskambinau- registruoja rugpjūčio viduriui ir sakė, kad talonus išgriebia per 10 minučių.

Jo, pas kardiologus ten dideles eiles doh.gif Mes ir lankemes pas Bartkeviciene, labai thumbup.gif gydytoja, gaila , kad ji Karoso g. nebedirbs verysad.gif Bert dar labai gera gydytoja yra Roznova atrodo, pamirsau tikslia jos pavarde doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi i jusu bureli. Mes lankemes paskutiniu laiku pas Gyd. Urnieziute. Bet paskutinis apsilankymas man nepatiko. Nes pasake, kad spreskit patys pagal savo sveikata, ar galit daug begioti ar ne. Pasakiau vaiku pediatrei, tai ji sako, kas cia per pasakymas.
Tai norim dabar eiti pas gyd. Bartkeviciene i Salvijos centra.

Sakykit ar ten mokama. Girdejau, kad gal jei su siuntimu is vaiku pediatro, tai puse kainos reikes moketi?
Kada reikia ten skambinti, kiek reikes laukti talonelio?
Atsakyti
QUOTE(Pušis @ 2010 04 21, 13:52)

JOO, ten tikra vargo vakarienė priskambint. Nuo 8 iki 8.45 neįmanoma prisiskambit, vis užimta, o prieš 9 val. prisiskambinus jau nebėra talonų. IR taip visą savaitę. Jau ir važiuot žadėjau, nes sakė, kad pirmenybė laukiantiems eilėje. Pagaliau prisiskambinau, tai gavom rugpjūčio pabaigai
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 04 30, 18:25)
Sveikos. Jungiuosi i jusu bureli. Mes lankemes paskutiniu laiku pas Gyd. Urnieziute. Bet paskutinis apsilankymas man nepatiko. Nes pasake, kad spreskit patys pagal savo sveikata, ar galit daug begioti ar ne. Pasakiau vaiku pediatrei, tai ji sako, kas cia per pasakymas.
Tai norim dabar eiti pas gyd. Bartkeviciene i Salvijos centra.

Sakykit ar ten mokama. Girdejau, kad gal jei su siuntimu is vaiku pediatro, tai puse kainos reikes moketi?
Kada reikia ten skambinti, kiek reikes laukti talonelio?

Mes eisim i Salvija kita penktadieni. Sake, jei su siuntimu, tai mokesim tik uz echoskopija, kazkur 40-50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2010 05 13, 12:48)
Mes eisim i Salvija kita penktadieni. Sake, jei su siuntimu, tai mokesim tik uz echoskopija, kazkur 40-50 Lt.

Dėkui. Taip ir aš skambinau į Salviją, tai registruosimės tik birželio gale, nes dabar sustabdyta registracija ir mokėsim uz echoskopa- 49 lt.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 13, 16:48)
Dėkui. Taip ir aš skambinau į Salviją, tai registruosimės tik birželio gale, nes dabar sustabdyta registracija ir mokėsim uz echoskopa- 49 lt.

O jei be siuntimo 100 lt, kažkokia nesamonė, niekada nereikėjo mokėti,visur biznį varo biggrin.gif ,mes lankomės pas Urniežiutę kiekvienais metais, tai man jinai patinka ir kortelė yra, o dabar pas kitą eiti vėl viskas iš naujo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sara74 @ 2010 05 21, 17:59)
O jei be siuntimo 100 lt, kažkokia nesamonė, niekada nereikėjo mokėti,visur biznį varo  biggrin.gif ,mes lankomės pas Urniežiutę kiekvienais metais, tai man jinai patinka ir kortelė yra, o dabar pas kitą eiti vėl viskas iš naujo  schmoll.gif

Lankėmės ir mes pas Urniežiūtę, tai įspūdžiai po paskutinių apsilankymų nekokie.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 21, 18:25)
Lankėmės ir mes pas Urniežiūtę, tai įspūdžiai  po paskutinių apsilankymų nekokie.

Tai visai nebelinksma, ir talonų dar gauti neįmanoma, gal gydytojos nuotaika nuo tiek ligoniukų pasikeitė, pernai ėjome tai jokio vargo, viskas patiko išaiškino kaip visada, pakitimų nėra, bet reikia sekti, dabar svarbiausiai taloną gauti o tada bus matyti smile.gif
Atsakyti