Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai ir alus, kt. svaigalai/kvaišalai

QUOTE(Dios @ 2008 09 17, 09:56)
nedaug yra rūšių natūraliai stipraus alaus. porteris, biržiečių, bet tie dažniau būna brangesni ir gana specifiniai. o visokie ten žalčiai ir tornadai -- tai spirituoti, ne kitaip.

siaubas... o idomu ant etiketes kur nors tai pazymeta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 09 17, 10:58)
siaubas... o idomu ant etiketes kur nors tai pazymeta? g.gif

tiesą sakant, nesidomėjau. blush2.gif kažkiek gal ir parašyta. bet nesutikau nė vieno alų mėgstančio žmogaus, kuris teigiamai vertintų visokius 9,5 ir panašius. tas alus skirtas tiems, kurie nori daugiau įkalt už mažesnę kainą.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 09 17, 10:09)
tiesą sakant, nesidomėjau.  blush2.gif kažkiek gal ir parašyta. bet nesutikau nė vieno alų mėgstančio žmogaus, kuris teigiamai vertintų visokius 9,5 ir panašius. tas alus skirtas tiems, kurie nori daugiau įkalt už mažesnę kainą.

na as irgi esu tos pacios nuomones siaip, nors net nezinojau, kad jis spirituotas buna
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2008 09 17, 11:17)
na as irgi esu tos pacios nuomones siaip, nors net nezinojau, kad jis spirituotas buna

šiaip pagal lietuviškus standartus, normalus alus yra apie 5 laipsnių. plius minus. visokius stipresnius išgaut reikia specialių sąlygų (pvz. ilgiau laikyti), dėl to juos rečiau gamina ir kaina būna didesnė, o ir irgi nebūna tiek daug laipsnių. o tų pigių ir stiprių tai tikrai negamina tom ypatingom technologijom.
Atsakyti
Na maniskio alus vadinasi 7.30.Na ne tornadas,bet ir prie silpno nepriskirciau.Net miela ziuret,kai nuvezam buteliu su dviem masinom drinks_cheers.gif O is tikruju as jau visai nevilty...Na kaip susituokem,pteis daug metu(tai buvo seniai ir neteisybe biggrin.gif)jis buvo visiskai nevartojantis jokio alkocholio.As daugiau megdavau baliukus,rukiau.O jis neruko.Uz tai ir sako,kad per mane gert pradejo.Aisku juokais.Vakar jau visa diena mire,siandien dar bus geras,o rytoj vel nores ir bus piktas ant visos semynos.Juk penktadienis..Na cia nieks man nepades.Sesuo sako-tai ko nesiskyri,ka tau taip idomiau.Lengva pasakyt
Atsakyti
QUOTE(silwijana @ 2008 09 18, 09:07)
Na maniskio alus vadinasi 7.30.Na ne tornadas,bet ir prie silpno nepriskirciau.Net miela ziuret,kai nuvezam buteliu su dviem masinom drinks_cheers.gif O is tikruju as jau visai nevilty...Na kaip susituokem,pteis daug metu(tai buvo seniai ir neteisybe biggrin.gif)jis buvo visiskai nevartojantis jokio alkocholio.As daugiau megdavau baliukus,rukiau.O jis neruko.Uz tai ir sako,kad per mane gert pradejo.Aisku juokais.Vakar jau visa diena mire,siandien dar bus geras,o rytoj vel nores ir bus piktas ant visos semynos.Juk penktadienis..Na cia nieks man nepades.Sesuo sako-tai ko nesiskyri,ka tau taip idomiau.Lengva pasakyt

aisku, kad ner taip lengva padaryti kaip pasakyti... bet bent apie vaikus pagalvok... koki pavyzdi jie mato? ypac sunus (jei toks yra)... liudna ir sunku, bet ir ar tau paciai nebus lengviau gyvent?... arba bent jau pabandyk pakalbet, kad eitu gydytis... nors idomu ar jis pats supranta savo problema?... jei jis sakys, kad cia tik alus... tada liudna.. nes matyt jis nesuvokia, kad jau yra ligonis...
Atsakyti
Na mano vyras alu geria iki 5laipsniu,,,ir ne kiekviena savaitgali,turejome draugus kuris kiekviena diena gertu alu ir iki saiko praradimo,na man nepatinka-su vyru turejome kelis rimtus pyktumus del isgerimo ir dabar jau koks pusmetis vyras isgeria tik per iseigines ir kelis buteliukus.....
Bet turiu dideli galvos skausma(nerasysiu kas toks)bet geria kiekviena savaitgali iki ''nuluzimo''prabunda ir vel tas pats,rankos dreba o kai pamato buteli akys pasidaro stiklines nezinau jau grynas alkoholikas ka daryti?
Atsakyti
O pas mus kazkokia adamsu seimynele ax.gif kai susipazinom maniskis mego ratus, o dabar nenori nieko panasaus(net alkoholio), net kai bunam su tais paciais senais draugais... drinks_cheers.gif
sako "ramybes ir taves, daugiau nieko nereikia" 4u.gif
cia pas mus as megeja pasitusint ir brendziuko ikalt thumbup.gif
bet kuo toliau tuo labiau mazeja tas noras, kazkaip paveike mane jo kalbos, kad seimoj tokiu dalyku negali but, nebent simboliskai per sventes drinks_cheers.gif
tad musu baliai kuo toliau, tuo labiau dingsat praeity thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 10 15, 11:27)
O pas mus kazkokia adamsu seimynele ax.gif  kai susipazinom maniskis mego ratus, o dabar nenori nieko panasaus(net alkoholio), net kai bunam su tais paciais senais draugais... drinks_cheers.gif
sako "ramybes ir taves, daugiau nieko nereikia"  4u.gif
cia pas mus as megeja pasitusint ir brendziuko ikalt thumbup.gif
bet kuo toliau tuo labiau mazeja tas noras, kazkaip paveike mane jo kalbos, kad seimoj tokiu dalyku negali but, nebent simboliskai per sventes drinks_cheers.gif
tad musu baliai kuo toliau, tuo labiau dingsat praeity thumbup.gif

as irgi noriu tik ramybes. bet mano vyras dar tam nevisada pritaria. schmoll.gif zinoma tai buna dabar jau retai, bet visvien , man tokie dalykai tinka tik , kai proga yra kazkokia. jau atsibaliavojau savo turbut.... smile.gif norisi labiau poilsio...
Atsakyti
mano vyras ne tik , kad ragauti pradėjo, bet ir priekabiauti, skaudinti išgėręs, anksčiau taip nesielgdavo- aš prieš alkoholį, o tas kuris tokį išgalvojo- plikom rankom nudobčiau cool.gif
Atsakyti
Pritariu. thumbup.gif Ir as taip padaryciau. Mano vyrelis irgi nuo alaus pradejo - po viena, po du, o dabar kai tik savaitgalis taip ir balius iki zemes graibymo... Aisku, ne namie tai vyksta, nes namie daryt bardako as neleidziu, tai tuno pas chebryte. doh.gif
Atsakyti
na mes dazniausiai pramogaujam kartu, as su alkoholiu nelabai draugauju, per vakara vienas kokteiliukas mano norma smile.gif, na o maniskis neerzina manes tol kol viskas normos ribose, jei isgeria del linksmumo, tai viskas tvarkoje, bet jei padaugina doh.gif doh.gif doh.gif labai pykstu...
Atsakyti