Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 15, 23:27)
ne dar nemiegojau...  schmoll.gif  be to jis manęs  ir neverčia..nespaudžia... mes tik bendraujame... kol kas... blush2.gif

Nu jei spaustu, pati turbut seniai butum atsokus. Tame ir faina, kad nespaudzia. Jus megaujates. O zinok viskas yra tavo rankose, o ne jo. Ir dar svarbu, ar jis toks pirmas "kitas" vyras, isbandantis tave ir tavo seima, -del tu "objektu" cia kita kalba-, kas ten per objektai yra, ar ne pirmas.
Jei ten tikrai yra "objektai", tu turi pilna moraline teise, tik vat neaisku, ar delto laimingesne busi...Kadangi tas vyras vedes, jis apgaudines tave su savo zmona, tu ji - su savo vyru, kol viskas neisaiskes. Kai isaiskes, viskas susivys i bjauru bjauru kamuoli, ir nelaimingi vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 15 kovo 2007 - 23:40
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 16, 01:29)
vat todėl ir galvoju... kad jei turėsiu draugą ir meilužį viename...gal nesijausiu tokia vieniša....  verysad.gif

Tu vienisa, jis vienisa. Gal delto taip ir gaunasi? g.gif Beje vienisumui isblaskyt gali uzsiimdama kokia veikla. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 15 kovo 2007 - 23:36
QUOTE(nep @ 2007 03 16, 00:35)
Nu jei spaustu, pati turbut seniai butum atsokus. Tame ir faina, kad nespaudzia. Jus megaujates. O zinok viskas yra tavo rankose, o ne jo. Ir dar svarbu, ar jis toks pirmas "kitas" vyras, isbandantis tave ir tavo seima, -del tu "objektu" cia kita kalba-, kas ten per objektai yra, ar ne pirmas.

būtent, kad pirmas mano susižavėjimo objektas per tiek metų... aš visada mylėjau savo vyrą ir tebemyliu...ir esu silpna moteris, nes jei sužinočiau faktais jog jis man neištikimas, negalėčiau pirma įnicijuoti skyrybas... doh.gif o šis taip pat vedęs ir sako, kad myli žmoną... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2007 03 16, 00:36)
Tu vienisa, jis vienisa. Gal delto taip ir gaunasi?  g.gif Beje vienisumui isblaskyt gali uzsiimdama kokia veikla.  g.gif

jis ne vienišas..turi žmoną... g.gif o aš veiklos pakankamai... mokslai, darbas, vaikas... galų gale draugės...
Atsakyti
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 15, 23:40)
būtent, kad pirmas mano susižavėjimo objektas per tiek metų... aš visada mylėjau savo vyrą ir tebemyliu...ir esu silpna moteris, nes jei sužinočiau faktais jog jis man neištikimas, negalėčiau pirma įnicijuoti skyrybas... doh.gif  o šis taip pat vedęs ir sako, kad myli žmoną... blush2.gif
Papildyta:

jis ne vienišas..turi žmoną...  g.gif  o aš veiklos pakankamai... mokslai, darbas, vaikas... galų gale draugės...

O kad myli zmona, tai labai gerai. Tik jei ja tikriau myletu, su tavimi nebendrautu. Nezinau.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 03 16, 00:43)
O kad myli zmona, tai labai gerai. Tik jei ja tikriau myletu, su tavimi nebendrautu. Nezinau.

žinau tikria vieną daiktą..kad jam gal būt tai ir nuotykis...nes aš ne pirma... schmoll.gif pats pasisakė, kad miegojo su keliom merginom..., kad palaikė pastovius santykius.. norinčių atseit daug..tačiau jis su kuo papuolė nenori... o aš kol kas taip manyčiau šviežiena.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolkasniekas: 15 kovo 2007 - 23:46
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 15, 23:44)
žinau tikria vieną daiktą..kad jam gal būt tai ir nuotykis...nes aš ne pirma... schmoll.gif  pats pasisakė, kad miegojo su keliom merginom..., kad palaikė pastovius santykius.. norinčių atseit daug..tačiau jis su kuo papuolė nenori... o aš kol kas taip manyčiau šviežiena..  biggrin.gif

Nu tada atleisk, netu pirma jam, netu ir paskutine. Tada matosi, KAD JIS TIKRAI LABAI MYLI ZMONA ...Koks kilnumas SU KUO PAPUOLE, NENORI!!!!!!!Tu turi jaustis pamaloninta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
STAI TAU IR ATSAKYMAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 15 kovo 2007 - 23:52
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 16, 01:44)
žinau tikria vieną daiktą..kad jam gal būt tai ir nuotykis...nes aš ne pirma... schmoll.gif  pats pasisakė, kad miegojo su keliom merginom..., kad palaikė pastovius santykius.. norinčių atseit daug..tačiau jis su kuo papuolė nenori... o aš kol kas taip manyčiau šviežiena..  biggrin.gif

Galvojau, kad jis vienisa, zmona uzsieni, jam liudna. g.gif Pasirodo visai jam neliudna. g.gif Turetum suklusti nuo jo zodziu. "norinciu daug, su kuo papuole nenori" Kazkoks pagiru puodas. Neissiauklejes.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2007 03 15, 23:53)
Galvojau, kad jis vienisa, zmona uzsieni, jam liudna.  g.gif Pasirodo visai jam neliudna. g.gif Turetum suklusti nuo jo zodziu. "norinciu daug, su kuo papuole nenori" Kazkoks pagiru puodas. Neissiauklejes.

Isvis gaidys.
Atsakyti
šiaip po teisybei jis kultūringas...bet apie save tikrai geros nuomonės... ir tikrai ne veltui... schmoll.gif o, kad ne pirma tai reikėjo ir tikėtis... biggrin.gif naivu būtų manyti, kad vyras be sexso galėtų pratempti pusę metų..... aš netgi vertinu, kad nemeluoja ir neišsisukinėja kabindamas makaronų apie meilę iš pirmo žvilgsnio.....
Papildyta:
gal sakau vyrų logika kitokia.... na jiems permiegot su kita tai ne išdavystė...
Atsakyti
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 15, 23:57)
šiaip po teisybei jis kultūringas...bet apie save tikrai geros nuomonės... ir tikrai ne veltui... schmoll.gif  o, kad ne pirma tai reikėjo ir tikėtis...  biggrin.gif  naivu būtų manyti, kad vyras be sexso galėtų pratempti pusę metų..... aš netgi vertinu, kad nemeluoja ir neišsisukinėja kabindamas makaronų apie meilę iš pirmo žvilgsnio.....
Papildyta:
gal sakau vyrų logika kitokia.... na jiems permiegot su kita tai ne išdavystė...

Yra visokiu vyru, patikek. O kad puse metu negali be sexo, mitas ir didelis sh, ziniasklaidos ispustas. Gera nuomone apie save prie gero nepriveda. Pastebejai, gaidys savo tvartelyje vistu pulke irgi buna labai geros nuomones. O tu sakai, kad noretum del jo viska mesti. O dar nekuklus klausimas, kiek tau metu?
Vyru logika tikrai kitokia. Jie matai, zmonijos saugotojai, kad neisnyktu, neva turi visur paskleist savo vertinga sekla...Tu gi moterie, kad zmonija neisnyktu, turi sedet namie, rupintis tais vertingiosios seklos padariniais, jusu bendrais kudikiais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 16 kovo 2007 - 00:06
QUOTE(nep @ 2007 03 16, 01:02)
Yra visokiu vyru, patikek. O kad puse metu negali be sexo, mitas ir didelis sh, ziniasklaidos ispustas. Gera nuomone apie save prie gero nepriveda. Pastebejai, gaidys savo tvartelyje vistu pulke irgi buna labai geros nuomones. O tu sakai, kad noretum del jo viska mesti. O dar nekuklus klausimas, kiek tau metu?

pakankamai...30 jau į nugarą stuksena... biggrin.gif beje jei pas Virgą du berniokai..tai aš su ja asmeniškai pažįstama... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolkasniekas: 16 kovo 2007 - 00:05
QUOTE(kolkasniekas @ 2007 03 16, 00:03)
pakankamai...30 jau į nugarą stuksena...  biggrin.gif beje jei pas Virgą du berniokai..tai aš su ja asmeniškai pažįstama... blush2.gif

Na tikrai gana tau metu. Jei noresi ka nors mesti, keisti, tai tik ne del tokio vyro. Bet tu pati viska puikiai supranti, jei tik nori...
Atsakyti