Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai

Cikadele o tas Arternis, tai čia Lono, ar kokios tai kitos firnos,ir kokia jo kaina???
Atsakyti
Ale kaip idomu po ilgo laiko paskaityti, ka cia zmones nusiraso...
Jooo, toks ispudis, kad ten kur jus lankotes ir klausotes apie ciuzinius, zmones visai nespecialistai ir visiskai neismano savo prekiu bei bendros fizikos, o tik bobuciu pasakas seka. Susiraskite normalius specialistus, kur bent jau savo prekes ismano ir zmogaus anatomija su ciuzinio fizika gali susieti. Beveik viska ka siame forume perskaiciau yra smarkiai iskreipta ir neteisinga. Poziuris i sveika miega pasenes ir neteisingai traktuojamas, visiskai neatsizvelgiant i jokias naujoves bei zmogaus patoguma. Gaila, bet ka padarysi, jei zmones labaiu klauso tu, kurie solidziau atrodo, arba lygtais turetu tureti 30 metu patrirti, nors ir visai tam zmogui nusisikt ant jusu noru ir problemu, svarbu bile ka prastumti jums ir tiek, net pasidometi nepasisunkina kas naujesnio siame pasaulyje israsta.
O beje jus nueje paklauskite bet kokiu ortopedu ar fizioterapeutu - ar sveika miegoti ant lentos? Atsakymas bus vienas - ne. Bet nesiulys imti labai minksto, nes daugumas isivaizduos, kad minkstas tai didele duobe centre nuo jusu svorio, siuo atveju jie teisus tik is dalies, nes nesako nieko apie ortopedinius ciuzinius.
Atsakyti
Aš tai taip ir nesupratau,į kieno daržą Zoran metė akmenį g.gif

Jei dar gryšite ponas Zoran tai gal galite ką nors gero pasakyti apie Medea čiužinį.
Atsakyti
va ir mane domina tas čiužinys, dar galvojau apie kristyna (nu jo kaina kaip ir padoresnė blush2.gif ) bet mano vyriškis sveria apie 100 kg (nu didelis jis pas mane apie 190) tai kiek supratau jau nepapuolam į tą populiarią svorio kategorija.
Atsakyti
Man krystina yra labai jau minkšta,o jei tavo vyriškis toks didelis ax.gif ,tai gal geriau medea. Po to dar susmigs jis ten ir ryte nerasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čadra @ 2006 12 13, 12:34)
Aš tai taip ir nesupratau,į kieno daržą Zoran metė akmenį  g.gif

Jei dar gryšite ponas Zoran tai gal galite ką nors gero pasakyti apie Medea čiužinį.


Cadra atsakyma rasi ciuziniu skiltyje, kurioje as issamiai aiskinau ir siuliau ciuzinius. Ten visa info apie groteles ir ju darba, svorio kategorijas, kam ir kokie ciuziniai labiau tinkami, i ka kreipti demesi, ko bijoti ir t.t.
Beje Kristyna yra kietas ciuzinis ir mazai kuom nusileidzia Medea'i. Keistas man jusu pirmas ispudis. Beje sie abu ciuziniai gali atlaikyti iki 150kg svorio zmones. Patikek, as abu siuos ciuziniu turejas.
Atsakyti
Taip Zoran,kaip nereista,visa ta skilti as perskaiciau,ir galiu pasakyti,kad konkreciai nieko ir neradau,zinau,kad Tempur yra geras,bet ne mums moketi 6500Lt,bent jau ne dabar.
Taigi prie medea ir krystina ciuziniu yra parasyta minksti,taigi nemanau,kad suklydau rasydama,kad jie minksti.
Atsakyti
QUOTE(Čadra @ 2006 12 14, 07:42)
Taip Zoran,kaip nereista,visa ta skilti as perskaiciau,ir galiu pasakyti,kad konkreciai nieko ir neradau,zinau,kad Tempur yra geras,bet ne mums moketi 6500Lt,bent jau ne dabar.
Taigi prie medea ir krystina ciuziniu yra parasyta minksti,taigi nemanau,kad suklydau rasydama,kad jie minksti.


Ar as rasiau, kad minksti? O jei skaitydama neradai atsakymo, ten kazkur 50psl zonoje as prirasinejas atsakymu, tai galiu pasakyti, kad blogai skaitei.
Atsakyti
Jaučiuosi tokia nemokanti skaityti,ir kam aš 2 aukštuosius diplomus turiu,kad negaliu,nieko suprasti apie čiužinius g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne diplomas apsprendzia zmogaus intelekta ir sugebejima greitai gaudytis aplinkoje wink.gif
Cia tik pastaba, bet nereikia priimti jos asmeniskai. Nemegstu tokio poziurio, tipo kas as tokia oi oi oi, gi du aukstuosius diplomus turiu, o kaip vadina mane visi blondine taip ir vadina. Pazystu dayg slaveju su aukstuoju issilavinimu ir taip pat daug direkoriu ar rimtu biznio zmoniu tik su aukstesniuoju.
Beje zinau ne viena zmogu kuris turi nusipirkes tuos diplomus.
Atsakyti
p.Zoran, visai ne i tema snekate. g.gif Jei turite ka pasakyti konkreciai i tema, tai prasom, o asmeniskumus galite ir per a/z susirasyti. Tam cia temos ir uzvestos, kad rasti naudingu patarimu arba klausti, o kas nusimano - pataria (jei nori, o jei nesinori patarti - niekas nevercia). mirksiukas.gif O dabar per visa psl nei vieno patarimo, tik nuomone - kokios jus visos neismaneles/blondines. blink.gif
Paziurejau Jusu zinutes, tai patarimu ikvepimas isbleso po keliu savaiciu. Visos blondines ir klausineja to paties. O ortopediniai ciuziniai yra patys nuostabiausi (nes dirbate Lone ir nemokate buti nesaliskas). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukas: 14 gruodžio 2006 - 12:26

O as norejau tik pasidalinti savo patirtimi, kad nieko nesidomeje nusipirkom ciuzini Estrella 200x180, ten pat kur ir lova pirkom (Renlenoj), labai greitai prireike. ax.gif O dabar pradejau dometis, kuom tas ciuzinys blogas, kad man ryte gyvenimas nemielas - skauda nugara. doh.gif lotuliukas.gif Tai as kaip ta blondine, lauksiu specialistu ar jau isbandziusiu toki ciuzini, komentaru. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 12 04, 12:45)
O mes jau savaitę miegame ant "Lonas" lateksinio čiužinio "Kristyna". Jo 5 atominės zonos. Na labai geras miegas - nei kietas, nei minkštas, antialergiškas. Mes pirkome 160x200, tai kaina 1600 Lt, o dar iki Naujų 10% nuolaida - tai gaunasi 1440 Lt. Man labai patinka....  mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti