QUOTE(china @ 2006 11 21, 12:22)
o as dar didesne beda turiu. mano katyte ne grauzia, bet mazesniuose vazonuose zemes iskasa kiek sugeba, o du didelius paverte savo tuolestais

nebezinau ka daryt, buvau apkrovus, bet visa laika apkrautu vazonu nelaikysi, dabar vyras izoliacija apvyniojo, tai beveik savaite ramu buvo, o dabar kasdien vel balos. isigijom varga
Matyt katei nepatinka jos tualetas: jo vieta, kraikas ar švarumo lygis. Sutvarkius šiuos rodiklius galima būtų pradėti auklėti, kad į gėles neitų.
Tam tinka visi čia išsakyti patarimai: apdėti vazonus apelsino žievelėmis, akmenukais, aprišti tinkleliu, prismaigstyti pagaliukų kad įsilipus į užpakalį įsidurtų peno fantazijai tikrai yra. Ir taip pat parodyti katei, kad toks elgesys Jūsų netenkina. Turėjau vieną katiną, kuris kol neišbandė visų vazonų ir neįsitikino, kad už kiekvieną gauna velnių, tol nenurimo.
QUOTE(Meilė @ 2006 12 04, 11:15)
Labai norėčiau draceną įsigyti, nes, sakė, kad maximoj jas pardavinėja po 4 Lt. Bet va, matau, kad ir josios laukia toks pat likimas, kaip ir viksvuolės.
Nupirkau net tokios žolės sėklų (miežiai ten lyg tai), tai katė, net nežiūti į tą pusę

Ir ką man su ja daryti?
Kažkodėl katėms patinka gėlės su siaurais lapais.

Mano nolina kartais irgi kenčia.
Bet, merginos, nejuokaukite nemažai kambarinių augalų yra nuodingi ir pavojingi katėms, gydykloje kartais tenka gaivinti lašelinėmis tokias augalų mėgėjas. Todėl būtinai turite katėms parodyti, kad taip elgtis negalima.