Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(auroryte @ 2008 07 11, 21:48)
Galiu ir Jusu pagaileti, jei reikia  bigsmile.gif  Demesio truksta? g.gif

Ir norėk, žmogau, gero... Gali būti apkaltinta ir dėmesio trūkumu. Gi tik paklaust norėjau iš kur kyla gailestis? blink.gif Kodėl kito gailima viešai, o savęs ne? Turėjau viltį, kad paneigsite mano nuomonę, jog šis gailestis kyla iš asmeninio pasipūtimo.

Nu bet ir vėl paklausiu: a kodėl jūs neatsakote į sau nepatogius klausimus? mirksiukas.gif

Parodydama pavyzdį, atsakau į jūsų užduotus klausimus:
QUOTE(auroryte @ 2008 07 10, 12:19)
1. O jus galetumete sulauzyti stereotipus, ir palikti savo vaikus?
2. ir ka tada gyvenime gero/ grazaus nuveiktumete?

1. Buvo kilusi pagunda padiskutuot apie „savus“ vaikus, bet nutariau, kad ne ta tema ir gana ją teršt. Tagi tik atsakysiu į klausimus. Su vaiku mūsų santykiai tokie "aš auklėju jį - jis auklėja mane". Jei iškiltų skyrybų problema, aš jo paklausčiau su kuo gyventi pasirinktų jis. Ir, kadangi tikrai nesu įsitikinusi, kad jis pasirinktų gyvenimą su manimi, gyvenu taip, kad man netektų jo to klausti.

2. Gyvenime galima nuveikti daug ką gero ir gražaus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 12:49)
O dėl ko jūs mylite vaikus?  ax.gif

Zr. ankstesnius mano postus sioje temoje.
Papildyta:
QUOTE(Čipse @ 2008 07 10, 16:04)
o kaip tam vyrui buti salia,skaityti savo vaikui pasaka,,jei jis negyvena kartu.? jus sugebetumete,nemanau.
Juk seima skiriasi ne tik del vyru iniciatyvos,kaltes.

As kalbejau apie tuo vyrus, kurie savo noru paliko seima. Ir nebeskiria vaikui pakankamai demesio ir laiko.
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 12, 23:26)

Nu bet ir vėl paklausiu: a kodėl jūs neatsakote į sau nepatogius klausimus?  mirksiukas.gif 

I kokius klasimus?Gal neatidziai tema sekiau? O gal tiesiog kartais tingiu gincytis.. Kiekvienas turi savo nuomone , as zinau, kad daugeliu atveju mano pasisakymas bus priimtas priesiskai. Savo nuomone as issakiau, kam netiko, nepatiko, tas parase.
O as pasisakysiu, tada , kai pati noresiu. Ir turesiu ka pasakyti. Kam man kartotis?Negi prievole atsakineti i visus postus? Labanakt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 13 liepos 2008 - 23:59
Meiluzis tapo mano vyru.

Pasirinkau si varianta...Nors sekso nebuvo iki skyrybu, bet jausmai jau.
Brrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutore: 17 liepos 2008 - 21:20
gal dar apklausoje reiktu punkto:
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 07 18, 12:49)
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko...  ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai viskas gerai tai ir meiluziu nereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2008 12 05, 06:57)
Kai viskas gerai tai ir meiluziu nereikia  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Teisingai... bet kai vyras bega pas meiluzes tai visada kazkodel jos kaltos, jei ne viena tai kita... o siaip ir meiluzems jei viskas butu gerai su antraja puse neieskotu meiluzio... tai toks uzburtas ratas ir gaunas
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2008 07 18, 11:49)
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko...  ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif spaminu
Atsakyti

kodėl meilužė? ... mylimoji jis vis kartoja
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 04 05, 17:06)
kodėl meilužė? ... mylimoji jis vis kartoja

Nelabai suprantu. Meiluzei kartoja, kad vis myli?
Atsakyti
ir aš meilužė ...
kadangi esu ištekėjusi, tai visą laiką galvojau tik apie neištikimybę vyrui, bet ne apie tai, kad esu tuo pačiu ir "kita" moteris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 04 06, 19:46)
ir aš meilužė ...
kadangi esu ištekėjusi, tai visą laiką galvojau tik apie neištikimybę vyrui, bet ne apie tai, kad esu tuo pačiu ir "kita" moteris  lotuliukas.gif

ir kaip senai?
Atsakyti