Na ziuriu vienoms geras dalykas, kitoms neprireike, trecios naudojo tik pradzioje..... as irgi turiu, tik jos negaliu pavadinti lenta, kadangi, tai lyg matrasiukas, kurio virsus neperslapamas ir krastai siek tiek aukstesni. Manau bus labai patogu tiek namuose naudoti, tiek sveciuose

na aš ją panaudojau gal trejetą kartų, ir ne prireikė...

vystymo lenta su stalu tokiam aukstyje, kad galetu mama stoveti issitiesus - labai geras daiktas katik pagimdzius, kai pasilenkus dar nelabai lengva... nugara po nestumo, gimdymo tikrai reikia pasaugot, juk kleckiukas dar augs, sunkes, tad bus jai darbo
antra priezastis, kodel mes isigijom vystymo lenta (stala jai - vyras pats sukonstravo
) - nenorejom sudirbti naujai pirktu brangiu lovos ciuziniu. Tikrai ir pradzioje buna tu avariju pervystant, ir veliau po neprashikito dienu buna tooookiu pilnu sauskelniu, kad ohoho
nerizikuociau ant lovos ar pan keisti. Juk paauges vaikelis dar ir malasi, juda, spardosi...

antra priezastis, kodel mes isigijom vystymo lenta (stala jai - vyras pats sukonstravo

Laaabai reikalinga, naudoju nuo gimimo iki... jau 2 metuku, o dukrytei vis dar patinka ant jos guleti
, nors kojos jau senai kabo...
Minksta, patogu, saugu - niekur nenusiridens...
Kiek zinau, tai ramesniems vaikams- super daiktas , o hiperaktyvus ant jos neisgules ne sekundes

Kiek zinau, tai ramesniems vaikams- super daiktas , o hiperaktyvus ant jos neisgules ne sekundes

reikalingas daiktas. Pradzioj, kol maziau judedavom ant jos tvarkydavomes uzpakalaiti. Dabar ant jos sluostomes istraukti is vonios

Na aš kai laukiausi irgi svarsčiau ar reikia mums tos vystymo lentos, bet vyras įkalbėjo, kad tikrai reikia, nors draugė sakė kuo puikiausiai be jos išsivertė. Na o dabar kai turiu savo kleckutę, tai galiu pasakyti, kad ši lenta mums yra labai labai reikalinga. Aš ją pasidėjusi vonioje ant skalbyklės, tai labai patogiame aukštyje vaikutis guli. Nuplovusi dupciuką padedu ant tos lentos ir leidžiu ilgiau pagulėti, kad pakvėpuotų odelė. Kadangi lentos kraštuose padaryti tokie pakilimai kad vaikutis nenuriedėtų, tai iki antro mėnesio drąsiai ant jos palikdavau mažylę, o pati tuo metu pavyzdžiui galvą išsiplaudavau ar ką praskalbdavau (būdavo kad net ekstra atveju išsimaudydavau
).
Taip kad mano galvą, jei yra galimybė tą lentą laikyti vonioje (pvz. ant skalbyklės), tai tikrai liuks dalykas. Gali ant jos vaikutį rengti, po maudynių apšluostęs padėti ir tepti kremuku.

Taip kad mano galvą, jei yra galimybė tą lentą laikyti vonioje (pvz. ant skalbyklės), tai tikrai liuks dalykas. Gali ant jos vaikutį rengti, po maudynių apšluostęs padėti ir tepti kremuku.
Puikus dalykas
pirmas dvi savaites neturėjom, tai buvo nekaip - nugara tikrai įskausdavo vystant, o kai įsigijom - nepasigailėjau nė minutės. Tiesa, suėjus mano maziui 6mėn. - jam joje pradėjo nepatikti, tai turėjom atsisakyti.

Man asmeniskai tai vystymo lenta nebuvo reikalinga. Prastovejo visa laika vonioje ant skalbimo masinos. Bet manau, kad ja nepasinaudojom, nes vonios kambarys yra labai labai maziukas ir tiesiog nera vietos kur sudeti visu sauskelniu, serveteliu ir t.t. O lakstyti kiekviena karta i kambari tu daiktu pasiimti irgi nesinori, nes tada maze palieki viena vonioje.
Tai kazkaip prisipirkau Abri-Soft paklodeliu ir pervystineju mazaja ant lovos. Tada ji turi galimybe ir pliku uzpakaliuku po visa lova pasikocioti
Tai kazkaip prisipirkau Abri-Soft paklodeliu ir pervystineju mazaja ant lovos. Tada ji turi galimybe ir pliku uzpakaliuku po visa lova pasikocioti

Vonia musu irgi maziuke ir jokios lentos ten netilptu. issisukau is situacijos paprastai - visus vystyklavimo darbus atlieku kambaryje ant istiesto stalo-knygos. taip as:
sutaupiau pinigu, nes nepirkau lentos
sutaupiau vietos, nes papildoma lenta ir dar jos stovas trukdytu
ant stalo yra lab. daug vietos daiktams pasideti
aukstis tinkamas, nereikia lankstytis
kai vaikas uzaugs, naudosiu stala pagal paskirti ir nereiks sukti galvos kur deti lenta
sutaupiau pinigu, nes nepirkau lentos
sutaupiau vietos, nes papildoma lenta ir dar jos stovas trukdytu
ant stalo yra lab. daug vietos daiktams pasideti
aukstis tinkamas, nereikia lankstytis
kai vaikas uzaugs, naudosiu stala pagal paskirti ir nereiks sukti galvos kur deti lenta

man buvo nepamainomas dalykas iki kokio pusmecio, jame palikdavau dukryte kad galetu pasispardyti plika, patiesdavau palute ir spardydavosi laiminga. o jau kai ismoko lengvai issiversti, paliko nesaugu laikyti, tai ir nebenaudojau. bet tikrai labai man patiko