Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

O man vystymo lenta nepakeičiamas dalykas tuo labiau kad vietos ji visai neužima, nes dedasi ant lovytės arba vonios. Savo mažę dar ir dabar rengiu ant vystymo lentos, man ant lovos nepatogu, nugara įskausta ax.gif
Atsakyti
neturėjom nei vienam vaikui ir tikrai neprireikė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 09 07, 21:17)
Dziaugiuosi, kad vystymo lentos nepirkau. Kolkas man jos visai nereikia. Pasistateme vonioje sulankstoma stala ir labai patogiai juo naudojames thumbup.gif Ant jo telpa ir reikalingi drabuzeliai ir kudikio kosmetikos priemones, taip pat ir maziui daug vietos lotuliukas.gif

na, gerai kai vonia didele, o ne kaip pas mane - kad net apsisukt vietos mazoka doh.gif

QUOTE(RasuteK @ 2007 09 10, 19:42)
norejau pirkt, bet vyras atkalbejo, nes ir taip namuose mazai vietos. ir tikrai apsejau, isikuriau ant skalbimo masinos ir visai patogu buvo  ax.gif

QUOTE(Kriste2 @ 2007 10 03, 22:59)
uzauginau 2 vaikus ir nepasigedau - ant skalbykles uzdedavau sulankstyta adijala ir vienkartini vystikla - patogu ir nekainuoja mirksiukas.gif

kai skalbykle maziuke - neiseina be lentos ant jos isikurt smile.gif
as lenta dedu ant skalbenkes - labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2007 10 03, 22:59)
uzauginau 2 vaikus ir nepasigedau - ant skalbykles uzdedavau sulankstyta adijala ir vienkartini vystikla - patogu ir nekainuoja mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums vystymo lenta buvo labai reikalingas daiktas bigsmile.gif Uzsidedavau ant lovytes arba vonioje po maudyniu sutvarkydavu maziuka thumbup.gif
Atsakyti
mes vystimo lenta naudojomes tik iki 3men, ax.gif labai praverte smile.gif
Atsakyti
o gal kam nebereikia didžiosios lentos ax.gif norim į Klaipėdą
į až 4u.gif
Atsakyti
Vystymo lenta-tikrai puikus daiktas jei turit ant ko ja padet-komoda,skalbykle ar kanors kita,o jei tik desit pvz.ant lovos-tai gal ir nieko puikaus smile.gif
Atsakyti
na kazkqaip nenupirkau pradzioj, tai ir po to neprireike, puikia vieta turiu vonioj, tai tiesiog patiesiau stora ranksluosti, ant jo neperslampama ta klijonke, ant jos palute ir super
Atsakyti
Mes tai neturėjom nei vystymo stalo, nei lentos ir kažkaip išsivertėm be tokio dalyko g.gif Bet jei pirkčiau, tai tik vystymo stalą. Nes man patinka, kad jo lentynėlėse galima susidėti reikalingus kūdykio higienos reikmenis bei drabužėlius.
Atsakyti
Turim, pirkom ta truputi didesne, ir be galo dziaugiuosi.
Jei namuose yra plati komoda ar yra didele vonia su placia skalbykle, tada manau galima ir be jos apsieiti, bet mums tai yra nepakeiciamas daiktas.
Deja jau tikriausia neuzilgo reiks atsisakyti, nes mazasis pilietis jau ant jos ramiai nebeguli - sesti reikia ir t.t., tai ten, kur esam padeje, jau bus nebesaugu, o jei deti ant zemes ar lovos, tai nera tikslo.
Naudojam 6,5men.
Atsakyti
mes irgi turim vystymo lenta ir labai dziaugiuosi, kad nusipirkom, nes komodos neturim, vonioj vietos mazai tai neisivaizduoju ka be jos daryciau. Turim didesne kur dedasi ant vonios arba lovytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti