Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

As naudojo vystymo lenta ir manau, kad labai reikalingas daiktas. Nes musu angeliukas pacioj pradzioj, kai tik nuimdavau pampersiuka, fontaneli visiems parodydavo. smile.gif Tai pagailo naujo lovos ciuzinio, tad nusipirkom lenta su kojomis. Super daiktas thumbup.gif Ir lenktis nereikia. Man ir taip po narkozes i nugara, ja skaudejo...
Atsakyti
100% sutinku thumbup.gif man labai reikalinga,dukrytei 4 men,vis dar naudojam.man patogu kad galiu pasideti aukstai,ant komodos ir nereikia lenktis nes esu auksta.mes ir manksteles ant lentos darom,ir po maudyniu atsinesu i vonia kad paguletu...neisivaizduoju kaip be jos issiverstume smile.gif

aisku,jei neturetume kazka sugalvotume,bet kam apsunkinti save ir lankstytis ant zemos lovos jei yra toks daiktas israstas tongue.gif

ps.jei nebutu automobiliu iki siol vezimais su arkliais vazinetume lotuliukas.gif
Atsakyti
Vystymo lenta mums yra nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Na mums tai nereikejo jos g.gif
Atsakyti
Mums labai pravertė ir tarnavo gan ilgokai thumbup.gif Labai patogu būdavo po maudynių vonioje sutvarkyt,perrengti vaikelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2009 05 05, 14:13)
Mums labai pravertė ir tarnavo gan ilgokai thumbup.gif Labai patogu būdavo po maudynių vonioje sutvarkyt,perrengti vaikelį mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
mums irgi neprireike, mat musu balduose yra tokia didele nisha su veidrodziu tai ten vystymo stala pasidarem, o leliukui kaip patinka i veidrodi ziuret kol vystau lotuliukas.gif
Atsakyti
mes turejom ir nesigailejom kad pirkom ji mum labai naudinga buvo thumbup.gif naudojom iki kokiu 8men.
Atsakyti
labai geras dalykas, super thumbup.gif
Atsakyti
Vystymo lenta mano nugarai buvo didziausias pagalbininkas thumbup.gif Tikrai reikalingas daiktas, o ir vietos atzvilgiu labai praktiska ax.gif
Atsakyti
man labai reikalinga buvo thumbup.gif ir vietos visai nedaug reikejo, ant lovytes krasto gulejo. ir i vonia nesdavausi, ir masaziukus darydavau ir oro vonias. smile.gif aisku, be daug ko galima issiversti kai pagalvoji, bet jei reiktu per diena simta kartu prie lovos lakstytis, kaip mamos nugara atlaikytu doh.gif
Atsakyti
labai geras diakciukas, 4u.gif
Atsakyti