As naudojo vystymo lenta ir manau, kad labai reikalingas daiktas. Nes musu angeliukas pacioj pradzioj, kai tik nuimdavau pampersiuka, fontaneli visiems parodydavo.
Tai pagailo naujo lovos ciuzinio, tad nusipirkom lenta su kojomis. Super daiktas
Ir lenktis nereikia. Man ir taip po narkozes i nugara, ja skaudejo...
100% sutinku
man labai reikalinga,dukrytei 4 men,vis dar naudojam.man patogu kad galiu pasideti aukstai,ant komodos ir nereikia lenktis nes esu auksta.mes ir manksteles ant lentos darom,ir po maudyniu atsinesu i vonia kad paguletu...neisivaizduoju kaip be jos issiverstume
aisku,jei neturetume kazka sugalvotume,bet kam apsunkinti save ir lankstytis ant zemos lovos jei yra toks daiktas israstas
ps.jei nebutu automobiliu iki siol vezimais su arkliais vazinetume
aisku,jei neturetume kazka sugalvotume,bet kam apsunkinti save ir lankstytis ant zemos lovos jei yra toks daiktas israstas
ps.jei nebutu automobiliu iki siol vezimais su arkliais vazinetume
Vystymo lenta mums yra nepamainomas dalykas
Na mums tai nereikejo jos
Mums labai pravertė ir tarnavo gan ilgokai
Labai patogu būdavo po maudynių vonioje sutvarkyt,perrengti vaikelį
QUOTE(braskelina @ 2009 05 05, 14:13)
Mums labai pravertė ir tarnavo gan ilgokai
Labai patogu būdavo po maudynių vonioje sutvarkyt,perrengti vaikelį 
mums irgi neprireike, mat musu balduose yra tokia didele nisha su veidrodziu tai ten vystymo stala pasidarem, o leliukui kaip patinka i veidrodi ziuret kol vystau
labai geras dalykas, super
Vystymo lenta mano nugarai buvo didziausias pagalbininkas
Tikrai reikalingas daiktas, o ir vietos atzvilgiu labai praktiska
man labai reikalinga buvo
ir vietos visai nedaug reikejo, ant lovytes krasto gulejo. ir i vonia nesdavausi, ir masaziukus darydavau ir oro vonias.
aisku, be daug ko galima issiversti kai pagalvoji, bet jei reiktu per diena simta kartu prie lovos lakstytis, kaip mamos nugara atlaikytu