Norėjau pabandyti atjunkyti savo leliuką ir nupirkau SIMILAK. Fui kokia bjaurastis. Sūnelis net pasikratė paragavęs. Mes su vyru irgi sakėm tik ,,fui"

Na o pas mane visai nebuvo pieno, nes pirmom dienom užstresavau ,buvo gimdymo traumų.Ligoninėj duodavo SIMILAKĄ bet labai nenorėjo gerti. Pasirodo yra alergiška karvės pienui taigi geriam APTAMIL SOYA. Na skirtingi daktarai skirtingai jį vertina,bet svarbu dukrytei gerai.Pradžioj pūtė nuo SIMILAKO pilvuką, o nuo SOYA viskas ok.

Mano dukrytė geria APTAMIL HA 2, labai ilgai pratinau, isgerdavo po 100 ml ir daugiau niekaip, o dabar jau išgeria kaip ir turėtų po 200 ml.
Mums geriausias HIPP mišinukas

labai dziaugiuosi,kad ir toliau sekmingai geriame SIMILAC'a(Gain Advance)
,viduriukai susitvarke iskart,kai pradejome gerti daugiau skysciu..

Mano dukra nuo 8 men. gerė similacą.mums tiko.mumas buvo labai nukritęs hemoglobinas,jokie vaistai mums nepadejo,o simiaco deka musu kraujukas susitvarkė.
Norėjau paklaust maitinančių mišinukais
Ar yra koks nors mišinukas skirtas vaikams, linkusiems į vidurių užkietėjimą ir koks jis?

Ar yra koks nors mišinukas skirtas vaikams, linkusiems į vidurių užkietėjimą ir koks jis?

QUOTE(Martyna @ 2006 04 25, 09:02)
Norėjau paklaust maitinančių mišinukais

mes gerem
SIMILAC'a(Gain Advance)

Aš irgi naudoju tutteli mano mažylui labiausiai tiko,beto labai patogu naktį ar kelionei ,nes yra ir skysto(jau paruošto).
QUOTE(vaniusha1 @ 2006 04 22, 22:08)
Noreciau poklaus, ar yra Lietuvoje NAN kefiro skonio. Rusiskai bus NAN kislomolocnij.
Kas zyno, atsakyket. Labai prasau.
Kas zyno, atsakyket. Labai prasau.
ne nera. yra tik vaniles skonio