Mums 4,5 men. Ragavo 50 ml Nan 1 misinuka, bet kelis kartus atpyle vandenuku tokiu prejus kelioms valandoms. Ar cia jau reiskia kad netinka misinukas? Kada pasireiskia simptomai, jeigu buna (berimai, kieti viduriukai)?
o kaip suprasti kada kudikiui kieti viduriukai? Ar turi kietai tustintis ar tiesiog stena? Nes maniskis labai stena ir balsu nors ir MP valgo. Pradeda valgyt ir stena. Kazi kaip galima paskystinti?
QUOTE(svetelis @ 2008 01 07, 20:28)
Mums 4,5 men. Ragavo 50 ml Nan 1 misinuka, bet kelis kartus atpyle vandenuku tokiu prejus kelioms valandoms. Ar cia jau reiskia kad netinka misinukas? Kada pasireiskia simptomai, jeigu buna (berimai, kieti viduriukai)?
o kaip suprasti kada kudikiui kieti viduriukai? Ar turi kietai tustintis ar tiesiog stena? Nes maniskis labai stena ir balsu nors ir MP valgo. Pradeda valgyt ir stena. Kazi kaip galima paskystinti?
mano 5men 16d. valgo aptamil2, kosytes, tyreles, kruopas ir vistiek viduriukai uzkieteje, nebezinau jau ir ka duoti

QUOTE(Fainulka @ 2008 01 07, 23:10)
mano 5men 16d. valgo aptamil2, kosytes, tyreles, kruopas ir vistiek viduriukai uzkieteje, nebezinau jau ir ka duoti
, kai tustinasi stena, kazkada net klyke paraudes visas
ir kakutis kietas,tai cia viduriai uzkieteje....pabandyk slyvu sultis arba tyreles..as kai pati maitinau tai man buvo uzkieteje ir vaikiukui, tai tau gal taip..

as savajam duodu,jei viduriai uzkieteje,pieno cukraus miltelius,sauksteli i misinuka ar kosyte.Padeda ne tik vaikams,bet ir suaugusiams
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2008 01 07, 19:28)
jei maitinate misinukais,turetu vaikas siaip viena kart per diena butinai issitustinti,o jei maitinate krutine tai jei viena diena nieko nepadare,tai nereiketu sukti galvos.Manasis taip pat po misinuku atpilineja,bet kol svoris nekrenta,yra zvalus,tai esu rami.
[quote=luckylein,2008 01 08, 18:42]
as savajam duodu,jei viduriai uzkieteje,pieno cukraus miltelius,sauksteli i misinuka ar kosyte.Padeda ne tik vaikams,bet ir suaugusiams
Papildyta:
o kokie tie pieno cukraus milteliai
nu nesuprantu
Papildyta:
o kokie tie pieno cukraus milteliai

Man irgi idomu, kas tie pieno cukraus milteliai? Kur buna, kokia kaina? kiek duoti? Ar galima 4,5 men kudikiui?
QUOTE(svetelis @ 2008 01 07, 20:28)
zinot dar paklausti noriu...va ziuriu atsirado vienas toks raudonas spuogelis prie akytes ir vienas prie lupytes. Tai cia galima traktuoti kad netinka misinukas ar dar palaukti?
Siaip tustindavosi kas diena, bet vat jau antra para kai nesitustina. Gal galiu kaip nors paminkstinti jam viduriukus, gal man paciai ka nors suvalgyti...Atsimenu kazkada suvalgiau aktivia, tai kai dejo jis nakti, tai net rubelius keiciau. Gal ir vel pabandyti?
QUOTE(Kotik @ 2008 01 09, 11:29)
Su vyresnele pradejom valgyti misinukus nuo 4 gyvenimo dienos. is pradziu bandem similac paskui nan o tiko tutteli.Su mazaja tas pats isbandem Aptamila turejom bedu su pilvuku ir pradejom doti tutteli irgi tiko 

o kaip suprantat, kad tas misinys netinka? tai jei mano suneliui uzkieteje viduriai tai netinka jau tas misinys...? as ir kitu naudojau similac taip pat, bet pazejau, kad humana daugiau kaloriju, kuri laika si misini gere, spuogeliu atsirado, tai keiciau kita..

O kaip ilgai galima laikyti jau paruosta misinuka?
Sveikos mamytes! 
Pagelbekit man
Pas mane baiginejasi pienelis, tai primaitinu mazyli HIPP HA1 misinuku, bet truputeli pasimeciau tarp kiekiu. Ant pakuotes nurodytas kiekis tam tikrai amziaus grupei man atrodo per didelis, bijau permaitint, tai gal galite kas patart, kiek misinuko reikia ivairaus amziaus vaikuciui. Ieskojau internete kokiu lenteliu, bet neradau nieko gero

Pagelbekit man