Vakar sapnavau, kad buvau su tokia drauge svetimos moters kambary, ir ji surado pas ją 10000 litų. Ji labai norėjo juos pavogti, o aš ją labai ilgą laiką įtikinėjau vos ne su ašarom kad to nedarytų. Tada ji irgi apsiverkė bet vis tiek kažkiek paėmė. Nežinau, keistas sapnas buvo. Ir pakankamai ilgas, nes jo metu dar su kitomis draugėmis tarėmės kaip ją įtikinti pinigus grąžinti .

Ziuriu , kad visi apsivagineja sia savaite...
Vogti ir dar pinigus parodo pavojaus tikimybe. Koks tai pavojus, sunku pasakyti, nes mazokai smulkmenu, bet gerai, jog taip labai savimi pasitiki - tas matosi is nemazos pinigu sumos.Tik atmink, kad sapnas visada apie tave, o ne apie tai kas, kur ir kada...

Vogti ir dar pinigus parodo pavojaus tikimybe. Koks tai pavojus, sunku pasakyti, nes mazokai smulkmenu, bet gerai, jog taip labai savimi pasitiki - tas matosi is nemazos pinigu sumos.Tik atmink, kad sapnas visada apie tave, o ne apie tai kas, kur ir kada...

As tai sapnavau didziule pakabinta zuvi .....
Ka tai galetu reiksti..

Ka tai galetu reiksti..

As ne per seniausiai sapnavau kaip ir kosmara- atrodo nakti atsikeliu i wc, bet uzsuku i vaiku kambari, ten miega abu sesers vaikuciai, ir atrodo prie berniuko galvugalio stovi giltine, ir tokiom baltom zibanciom akim i mane ziuri... sakau eik tu nuo to vaiko salin, tai ji taip i mane idemiai pasiziurejo, sako tai rinkis- arba tu arba jis...
ta nakti negaliu pasakyti, kad miegojau, vis pries akis ta giltine stovejo...
ka tai galetu reiksti???
ka tai galetu reiksti???
QUOTE(lapkrituke @ 2006 11 15, 18:52)
As ne per seniausiai sapnavau kaip ir kosmara- atrodo nakti atsikeliu i wc, bet uzsuku i vaiku kambari, ten miega abu sesers vaikuciai, ir atrodo prie berniuko galvugalio stovi giltine, ir tokiom baltom zibanciom akim i mane ziuri... sakau eik tu nuo to vaiko salin, tai ji taip i mane idemiai pasiziurejo, sako tai rinkis- arba tu arba jis...
ka tai galetu reiksti???
ka tai galetu reiksti???
Brr, kaip baugu...
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 11 15, 20:01)
Brr, kaip baugu...
Kodel baugu? Nebaugu - cia tik sapnas, o ne tikrove.
Simboliu kalboje giltine rodo dvasinguma bei turtinguma.Jei ji aktyvi, tai rodo jog bus trukdymai - Tik tiek...
Tualetas - poreikis issikalbeti, apsivalyti, atleisti, atiduoti....
O zuvis - praradimas, nuostoliai.Idomiausia, kad zmones nujaucia sirdimi kas yra kas, bet kai domisi sapnu aiskinimu, mano jog sapnas pakeis ju gyvenima, arba atliks viena ar kita darbus... deja

O as tai siandien sapnavau kapines ir aplamai toks kraupokas sapnas buvo nelabai galeciau nupasakoti.

QUOTE(LinguLingu @ 2006 11 15, 21:17)
Žinau kad čia sapnas, bet nesiaiškinant reikšmės man jis baugus, po tokio nubudus tikriausiai bijočiau ir iki tualeto nueiti...
sapnavau sena buta, kur dar su tevais ir mociute ir prosenele gyvenom...bet buvau as, nezinau ar man buvo tiek metu kaip dabar, ar buvau mazesne, buvo mociute. as buvau vienam kambary, po to iejo mociute, kazka kalbejom, ir ji pasiziurejus i vina puse sako, o ir vel ta tavo teta vaidenasi ir isejo pas save i kambari, o as nesupratus kas per teta ir kodel ji cia vaidenasi sugalvojau kad reikia uzdegti zvake,atseiti kad daugiau nesivaidentu. po to vel pasirode mociute, pamate kad as degu zvake, tai ir ji sako reikia ir man uzdegt zvakute ir vel isejo. as paskui ja i kita kambari, kur dar guledavo prosenele ir ziuriu kad pridegusi visur zvakuciu. ir kazkaip as priejusi prie vienu, pradejau jas uzdeginet nes jos vis uzgesdavo, kazkaip deliojau jas vis i kita vieta, jos visokio storio buvo....va ir prabudau ir galvoju kas cia kaip....sapnas buvo niurioj aplinkoj, tamsoje, lyg ir turejau bijoti, bet ta baime tokia maza buvo...
o dar pries tai sapnavau kad esam kazkur gamtoje su didelia grupe zmoniu, as plaukiojau ezere ir prie manes pradejo kabinetis toks baltas smauglys, jis nekando, tik baksnojo man i kojas...bet as pabegau nuo jo, kazkas padejo issiropsti i kranta...po to jau su buriu zmoniu buvom sutupe aplink didele labai gilia duobe ir ziurejom i apacia,ten kazkas lyg ir vyko lyg ir ne, pradejau nejuciom trauktis siek tiek toliau nuo skardzio, kazkokius daiktus traukiau toliau ir salia manes buve keli zmones persisvere ir nuciuoze i ta duobe. is paskos ju norejo vaikai nuciuozti, bet as ir dar kazkas juos patraukem ir visi pasitraukem i kita vieta ir kazkas sake, kad veliau tuos zmogelius is ten istrauks.... va tokie va mano man nesuprantami sapnai...
o dar pries tai sapnavau kad esam kazkur gamtoje su didelia grupe zmoniu, as plaukiojau ezere ir prie manes pradejo kabinetis toks baltas smauglys, jis nekando, tik baksnojo man i kojas...bet as pabegau nuo jo, kazkas padejo issiropsti i kranta...po to jau su buriu zmoniu buvom sutupe aplink didele labai gilia duobe ir ziurejom i apacia,ten kazkas lyg ir vyko lyg ir ne, pradejau nejuciom trauktis siek tiek toliau nuo skardzio, kazkokius daiktus traukiau toliau ir salia manes buve keli zmones persisvere ir nuciuoze i ta duobe. is paskos ju norejo vaikai nuciuozti, bet as ir dar kazkas juos patraukem ir visi pasitraukem i kita vieta ir kazkas sake, kad veliau tuos zmogelius is ten istrauks.... va tokie va mano man nesuprantami sapnai...
QUOTE(Azalija @ 2006 11 16, 21:00)
Seniai nieko nesapnavau... o šianakt - kad ėjau ieškoti pažįstamo žmogaus ir neradau.. Kažkokia moteris sako - kitame name gyvena ir arba ji pasakė kur arba aš kažkaip pati žinau kur... taip liūdna paliko...
Va va - as prikarksejau - vis skaitinejau paskutines dvi dienas ka rasineji visur ir galvojau - kas cia atsitiko ? Azlija nebesapnuoja...ir se tau -!
Kur dingus? Kaip Tevuko sveikatos, jei neklystu