sapnavau sena buta, kur dar su tevais ir mociute ir prosenele gyvenom...bet buvau as, nezinau ar man buvo tiek metu kaip dabar, ar buvau mazesne, buvo mociute. as buvau vienam kambary, po to iejo mociute, kazka kalbejom, ir ji pasiziurejus i vina puse sako, o ir vel ta tavo teta vaidenasi ir isejo pas save i kambari, o as nesupratus kas per teta ir kodel ji cia vaidenasi sugalvojau kad reikia uzdegti zvake,atseiti kad daugiau nesivaidentu. po to vel pasirode mociute, pamate kad as degu zvake, tai ir ji sako reikia ir man uzdegt zvakute ir vel isejo. as paskui ja i kita kambari, kur dar guledavo prosenele ir ziuriu kad pridegusi visur zvakuciu. ir kazkaip as priejusi prie vienu, pradejau jas uzdeginet nes jos vis uzgesdavo, kazkaip deliojau jas vis i kita vieta, jos visokio storio buvo....va ir prabudau ir galvoju kas cia kaip....sapnas buvo niurioj aplinkoj, tamsoje, lyg ir turejau bijoti, bet ta baime tokia maza buvo...
o dar pries tai sapnavau kad esam kazkur gamtoje su didelia grupe zmoniu, as plaukiojau ezere ir prie manes pradejo kabinetis toks baltas smauglys, jis nekando, tik baksnojo man i kojas...bet as pabegau nuo jo, kazkas padejo issiropsti i kranta...po to jau su buriu zmoniu buvom sutupe aplink didele labai gilia duobe ir ziurejom i apacia,ten kazkas lyg ir vyko lyg ir ne, pradejau nejuciom trauktis siek tiek toliau nuo skardzio, kazkokius daiktus traukiau toliau ir salia manes buve keli zmones persisvere ir nuciuoze i ta duobe. is paskos ju norejo vaikai nuciuozti, bet as ir dar kazkas juos patraukem ir visi pasitraukem i kita vieta ir kazkas sake, kad veliau tuos zmogelius is ten istrauks.... va tokie va mano man nesuprantami sapnai...
ar galetu mano sapnus kas apibudinti, nes abu skirtingi ir sapnavau beveik viena po kito