Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje

Sveikute, as anksciau taip skrisdavau, tai galiu pasakyti jog tai pats nepatogiausias varijantas skrydziui... as turedavau laukti nakti Dublino oro uoste nes transpoto nebudavo, jums geriau butu vaziuoti taksi, bet reikia tureti pas ka... o as laukdavau i raukiniu stoti iki ryto autiko doh.gif
Atsakyti
:)aciu labai uz atsakyma
Atsakyti
Labas.Norejau jusu pagalbos,as jau du metai kaip padavus del to vaiko pasalpos,mano sunui spejo jau sueit sesi metai net,o tie airiai pajudina biski pirstus ir viskas,ir taip du metai tempia guma,skambinu jiems,bet bereikalo,nes nieks neatsako,pinigai ismetami i ora ir gan nemazai po 40 euru i men.,o jai atsako tai sako laukt,bet kiek galima laukt juk jau du metai laukiu.As esu dirbanti vienisa mama,kitas vaikelis turetu pasirodyt rugsejo gale,tai nejau tas pirmas dar negaus,o antrajam jau mokes.Kaip ir ka man daryt patarkit?
Atsakyti
QUOTE(raudona26 @ 2008 04 21, 18:36)
Labas.Norejau jusu pagalbos,as jau du metai kaip padavus del to vaiko pasalpos,mano sunui spejo jau sueit sesi metai net,o tie airiai pajudina biski pirstus ir viskas,ir taip du metai tempia guma,skambinu jiems,bet bereikalo,nes nieks neatsako,pinigai ismetami  i ora ir gan nemazai po 40 euru i men.,o jai atsako tai sako laukt,bet kiek galima laukt juk jau du metai laukiu.As esu dirbanti vienisa mama,kitas vaikelis turetu pasirodyt rugsejo gale,tai nejau tas pirmas dar negaus,o antrajam jau mokes.Kaip ir ka man daryt patarkit?

skaiciau kad vaikas eis cia i mokykla nuo rugsejo, tai bandyk parasyt laiska ir isisut, mano atveju geriau suveike,isdestyk viska kas, kaip, kad pps jam reik,ir t...
Atsakyti
QUOTE(raudona26 @ 2008 04 21, 19:36)
Labas.Norejau jusu pagalbos,as jau du metai kaip padavus del to vaiko pasalpos,mano sunui spejo jau sueit sesi metai net,o tie airiai pajudina biski pirstus ir viskas,ir taip du metai tempia guma,skambinu jiems,bet bereikalo,nes nieks neatsako,pinigai ismetami  i ora ir gan nemazai po 40 euru i men.,o jai atsako tai sako laukt,bet kiek galima laukt juk jau du metai laukiu.As esu dirbanti vienisa mama,kitas vaikelis turetu pasirodyt rugsejo gale,tai nejau tas pirmas dar negaus,o antrajam jau mokes.Kaip ir ka man daryt patarkit?

Sveika,nieko ir nepadarysi turi skambineti ir lysti i akis,bet 2metai biski per ilgai jau uztempe,mano pazistama pralauke pusantru,bet uz visa praejusi laika ir sumokejo.Bet kai atsibodo laukti tai irgi skambinejo ir skambinejo.Man paciai tas pats su vienisos motinos pasalpa jau atsakymo laukiu metai su virsum,bet sia savaite pati nuvaziavau sake atsakyma atsius per savaite,bus matyti.Jei ne ir vel vaziuosiu.
Atsakyti
QUOTE(gisida @ 2008 02 17, 15:29)
labas 4u.gif mokesciuose paimk rent back forma, ja uzpildyk, ten labai nedaug reik pildyt, svarbiausia savo pps, seimininko pps ir adresa, issiusk, tiesa tavo p60,praitu metu kopijos reik, ir lauk atsakymo
sekmes smile.gif

Sveikutes.Na del nuomos pinigeliu.Pries tris gal savaite vyras uzpilde mokesciuose ta forma.Tik seimininko PPs sake nereikia,tik pavardes vardo.Po gal savaites atejo laiskas is taxu,tai jam uz praeitus nuomos metus padidino tax kredita.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2008 04 26, 13:46)
Sveikutes.Na del nuomos pinigeliu.Pries tris gal savaite vyras uzpilde mokesciuose ta forma.Tik seimininko PPs sake nereikia,tik pavardes vardo.Po gal savaites atejo laiskas is taxu,tai jam uz praeitus nuomos metus padidino tax kredita.

ir ka tai reiskia blush2.gif g.gif (padidino tax kredita,maziau skaiciuos taxu, ar ... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisida: 27 balandžio 2008 - 21:57
QUOTE(gisida @ 2008 04 27, 22:57)
ir ka tai reiskia blush2.gif  g.gif (padidino tax kredita,maziau skaiciuos taxu, ar ... blush2.gif )

nu jo.Jei paskaiciavo uz nuoma sakysim 700euru,tai tokia suma padideja tax kreditas ir tokios sumos neatskaiciuos.Na mum taip paaiskino.Nebent mes ka netaip supratom.
Atsakyti
sveikutes irijos mamytes... 4u.gif ziuriu cia jus taip graziai bendraujate tai ir mes norime isilieti i jusu bureli... mes tik neseniai atvykome is LT i Airija... dar nesu pripratus cia but o ir kalbos nelabai moku.... vyras cia jau penkis metus, tai kaip tikras airis pasidares doh.gif ... mes yvename netoli Dublino.. norejau paklausti gal organizuojate jus kokius metus? blush2.gif gerai butu draugu mums susirasti...
Atsakyti
labas,gal kas gali pasakyti iki kiek metu vaikui airijoje reikia kedutes? blink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2008 04 30, 14:23)
sveikutes irijos mamytes... 4u.gif  ziuriu cia jus taip graziai bendraujate tai ir mes norime isilieti i jusu bureli...  mes tik neseniai atvykome is LT i Airija... dar nesu pripratus cia but o ir kalbos nelabai moku.... vyras cia jau penkis metus, tai kaip tikras airis pasidares doh.gif  ...  mes yvename netoli Dublino.. norejau paklausti gal organizuojate jus kokius metus? blush2.gif  gerai butu draugu mums susirasti...

laba 4u.gif

Airijos lietuvaites plepa cia
prisijunk ir susirasi draugu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aidatrevoras @ 2008 05 14, 20:47)
labas,gal kas gali pasakyti iki kiek metu vaikui airijoje reikia kedutes? blink.gif aciu

ner cia ko tokiu akiu daryt, kedutes juk saugos sumetimais, o ne pramogai mirksiukas.gif

beje si tema apie vaiku pasalpas Airijoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 14 gegužės 2008 - 20:47
QUOTE(aidatrevoras @ 2008 05 14, 18:47)

iki tol kol bus 1m.50cm.ūgio 4u.gif
QUOTE(airara* @ 2008 05 14, 19:46)
1.ner cia ko tokiu akiu daryt, kedutes juk saugos sumetimais, o ne pramogai  mirksiukas.gif
2.beje si tema apie vaiku pasalpas Airijoje  ax.gif

1. drinks_cheers.gif lietuvaičiai nemėgsta nei savęs nei kitų saugoti schmoll.gif kažkur skaičiau,kad viena lietuvaitė mamytė, Londone buvo net keletą kartų sustabdytą ir nubausta už tai,kad vaikas be saugos kėdutės...tai ji ne kėdutę vaikui pirko o langus užsitamsino doh.gif fool.gif
2. drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti