Sveikute, as anksciau taip skrisdavau, tai galiu pasakyti jog tai pats nepatogiausias varijantas skrydziui... as turedavau laukti nakti Dublino oro uoste nes transpoto nebudavo, jums geriau butu vaziuoti taksi, bet reikia tureti pas ka... o as laukdavau i raukiniu stoti iki ryto autiko

Labas.Norejau jusu pagalbos,as jau du metai kaip padavus del to vaiko pasalpos,mano sunui spejo jau sueit sesi metai net,o tie airiai pajudina biski pirstus ir viskas,ir taip du metai tempia guma,skambinu jiems,bet bereikalo,nes nieks neatsako,pinigai ismetami i ora ir gan nemazai po 40 euru i men.,o jai atsako tai sako laukt,bet kiek galima laukt juk jau du metai laukiu.As esu dirbanti vienisa mama,kitas vaikelis turetu pasirodyt rugsejo gale,tai nejau tas pirmas dar negaus,o antrajam jau mokes.Kaip ir ka man daryt patarkit?
QUOTE(raudona26 @ 2008 04 21, 18:36)
Labas.Norejau jusu pagalbos,as jau du metai kaip padavus del to vaiko pasalpos,mano sunui spejo jau sueit sesi metai net,o tie airiai pajudina biski pirstus ir viskas,ir taip du metai tempia guma,skambinu jiems,bet bereikalo,nes nieks neatsako,pinigai ismetami i ora ir gan nemazai po 40 euru i men.,o jai atsako tai sako laukt,bet kiek galima laukt juk jau du metai laukiu.As esu dirbanti vienisa mama,kitas vaikelis turetu pasirodyt rugsejo gale,tai nejau tas pirmas dar negaus,o antrajam jau mokes.Kaip ir ka man daryt patarkit?
skaiciau kad vaikas eis cia i mokykla nuo rugsejo, tai bandyk parasyt laiska ir isisut, mano atveju geriau suveike,isdestyk viska kas, kaip, kad pps jam reik,ir t...
QUOTE(raudona26 @ 2008 04 21, 19:36)
Sveika,nieko ir nepadarysi turi skambineti ir lysti i akis,bet 2metai biski per ilgai jau uztempe,mano pazistama pralauke pusantru,bet uz visa praejusi laika ir sumokejo.Bet kai atsibodo laukti tai irgi skambinejo ir skambinejo.Man paciai tas pats su vienisos motinos pasalpa jau atsakymo laukiu metai su virsum,bet sia savaite pati nuvaziavau sake atsakyma atsius per savaite,bus matyti.Jei ne ir vel vaziuosiu.
QUOTE(gisida @ 2008 02 17, 15:29)
labas
mokesciuose paimk rent back forma, ja uzpildyk, ten labai nedaug reik pildyt, svarbiausia savo pps, seimininko pps ir adresa, issiusk, tiesa tavo p60,praitu metu kopijos reik, ir lauk atsakymo
sekmes

sekmes

Sveikutes.Na del nuomos pinigeliu.Pries tris gal savaite vyras uzpilde mokesciuose ta forma.Tik seimininko PPs sake nereikia,tik pavardes vardo.Po gal savaites atejo laiskas is taxu,tai jam uz praeitus nuomos metus padidino tax kredita.
QUOTE(tute28 @ 2008 04 26, 13:46)
Sveikutes.Na del nuomos pinigeliu.Pries tris gal savaite vyras uzpilde mokesciuose ta forma.Tik seimininko PPs sake nereikia,tik pavardes vardo.Po gal savaites atejo laiskas is taxu,tai jam uz praeitus nuomos metus padidino tax kredita.
ir ka tai reiskia

QUOTE(gisida @ 2008 04 27, 22:57)
nu jo.Jei paskaiciavo uz nuoma sakysim 700euru,tai tokia suma padideja tax kreditas ir tokios sumos neatskaiciuos.Na mum taip paaiskino.Nebent mes ka netaip supratom.
sveikutes irijos mamytes...
ziuriu cia jus taip graziai bendraujate tai ir mes norime isilieti i jusu bureli... mes tik neseniai atvykome is LT i Airija... dar nesu pripratus cia but o ir kalbos nelabai moku.... vyras cia jau penkis metus, tai kaip tikras airis pasidares
... mes yvename netoli Dublino.. norejau paklausti gal organizuojate jus kokius metus?
gerai butu draugu mums susirasti...

QUOTE(Bittute.. @ 2008 04 30, 14:23)
sveikutes irijos mamytes...
ziuriu cia jus taip graziai bendraujate tai ir mes norime isilieti i jusu bureli... mes tik neseniai atvykome is LT i Airija... dar nesu pripratus cia but o ir kalbos nelabai moku.... vyras cia jau penkis metus, tai kaip tikras airis pasidares
... mes yvename netoli Dublino.. norejau paklausti gal organizuojate jus kokius metus?
gerai butu draugu mums susirasti...

laba

Airijos lietuvaites plepa cia
prisijunk ir susirasi draugu

Papildyta:
QUOTE(aidatrevoras @ 2008 05 14, 20:47)
ner cia ko tokiu akiu daryt, kedutes juk saugos sumetimais, o ne pramogai

beje si tema apie vaiku pasalpas Airijoje

QUOTE(aidatrevoras @ 2008 05 14, 18:47)
iki tol kol bus 1m.50cm.ūgio

QUOTE(airara* @ 2008 05 14, 19:46)
1.ner cia ko tokiu akiu daryt, kedutes juk saugos sumetimais, o ne pramogai