Sveikutės
Jungiuosi ir aš prie jūsų su savo nekalbiuke. Mums 3m. ir 2 mėn.
Kalbam po vieną žodį ir labai nedaug. Prieš mėnesį pradėjom eiti į darželį. Žinoma dedu į jį daug vilčių. Per tą mėnesį parsinešė keletą naujų žodžių. Auklėtojos labai susirūpinusios, kad ji tiek nedaug kalba, juolab, kad visi grupiokai beria sakiniais kaip žirniais. Tik mažas niuansas: jie visi "seniai" atėję iš lopšelio, o maniškė vienintelė iš namų.
Namuose pasidarė labai nervinga, pyksta, kai prašau, kad pasakytų ko nori, pyksta, kad negali savęs išreikšti. Įtariu, kad darželyje pradėjo suvokti, kad ji biški kitokia... Oiiii, kad tik neužsisklęstų savyje visai
Nemanau, kad mano vaikas atsilikęs protiškai, bet su kalba tai faktas nekaip...
Paradoksas tame, kad nors atsilieka su kalbos raida, ji jau senokai pažįsta skaičius, spalvas visą abėcėlę. O jau dainas kaip dainuoja (visas Kelio į žvaigždes repertuaras

)- žodžius įsidėmi greičiau nei aš, tik kartais besistengdama suspėti į ritmą, sumala juos bele kaip (jai melodija matyt svarbiau

)
Nors ji trimetukų grupėje, bet logopedė kelis vis pasiima užsiėmimams. Tik mes kadangi ne nuo rugsėjo lankom o nuo spalio, tai vaikai jau buvo atrinkti. Planuoju specialiai nueiti pasikalbėti, kad vestųsi ir maniškę (jeigu leisis - visiems nepažystamiems sako ate ate).
Noriu visoms parekomenduoti straipsnį

:
http://www.mama.lt/i...mp;limitstart=0Būtų malonu išgirsti ir logopedės nuomonę
Turiu vilties, kad mano vaikas būtent toks, o ne kas nors blogiau