QUOTE(SiDo @ 2008 02 02, 13:07)
Taip mus tyre pagal DISC, bet tyre visa ta laika kol vaiksciojom, o ne per viena diena kaip kartais daro PPT

Ir VRC išvada per du lapus tikrai nepasirodė man sausa - joje aprasyta buvo vaiko bukle atejus, ko ismoko ir tolesnės rekomendacijos. Nu man viskas normaliai pasirode
Ai tiesa, o israsymas ten vyksta pokalbio su tevais forma, tai bent su mumis kalbejo gydytoja ir logopede. Daug ka paaiskino, mes galejom klausti ko tik norejom
PPT pagal DISC mus tyrė per du kartus maždaug po gerą pusvalandį. Sakyčiau normaliausiai prie vaiko bent jau stengėsi prieiti psichologė (beje nesupratau, kodėl jos komentarų nebuvo išvadoje

). Po to logopedė sausai atliko savo sausą užduočių darbą (ta prasme, jei vaikas nenupiešė tiesės ar pan., tai išvadoje ir buvo parašyta, kad nemoka), o jau spec. pedagogė tai išvis nekokį įspūdį paliko (suerzino pirma vaiką, o paskui ir mane,- išvadoje - nebendrauja).
Išvados atidavime aš taip pat dalyvavau ale susirinkime, bet į mano konkrečius klausimus nei konkretaus atsakymo, nei patarimo negavau. Pvz. klausiau ar pagal jų nurodymą gausiu darželyje tiek kiek priklauso logopedo valandų ir kaip su psicologu, bei spec. pedagogu, tai buvo pasakyta, kad savivaldybei priklauso pasirūpinti (nors pati PPT yra savivaldybės įstaiga šiems klausimas

), bet kadangi ten didelės problemos šiuo klausimu, taip, kad tu mamaša sėdėk tyliai ir važiuok į VRC nuo mūsų galvos (žodžiu nuo eimošiaus pas kermošių). Nežinau, gal aš su savo konkrečiais klausimais dėl realios tolimesnės pagalbos vaikui išmušiau jas iš vėžių, bet pajaučiau paprasčiausią atsifutbolinimą ir tiek.