Na ka , galiu pasakyt vytinta jautiena prie pechiaus gavosi nuostabi, reiks pasidaryti dar nes sita matomai labai greit dings Marinavau saldytuve apie savaite o isdziuvo per keleta dienu tokios plonos ishpjoveles mazdaug 2 cm storio. Tikra bastruma gavos, ziauriai skanu, reik daryt dar kol ziema nesibaige ir kurenamas pechius
QUOTE(gisa @ 2012 02 11, 19:45)
manau su karka nebus paprasta, juk jinai didele. Parasyk kaip gausis.
Paprieskoniavau, prieš tai dar sudytam vandeny parą palaikiau, dabar šaldytuve guli, manau palaikyt dar porą dienų ir kabint džiovint
QUOTE(icing sugar @ 2012 02 12, 13:15)
Ir man šis gėris pavyko
Vytinau kiaulienos išpjovą pagal Ulės receptą, tik druskos gal kiek padauginau. Bet vis tiek skanu. Dabar bandysiu kokią kitą mėsytę..
Vytinau kiaulienos išpjovą pagal Ulės receptą, tik druskos gal kiek padauginau. Bet vis tiek skanu. Dabar bandysiu kokią kitą mėsytę..
Hmmm kaip skaniai atrodo laukiu kada jau ir mano baigsis vytinti, taip norisi paragauti
QUOTE(gisa @ 2012 01 30, 14:26)
As vytinu ispjovas, nes jos greiciausiai isdziusta.
Darau stai taip: imu ispjovas, dedu daug druskos, pipiru, cesnako, truputeli cukraus, muskato ir kt. prieskoniu, kartais darau su skirtingais prieskoniais. Tada laikau saldytuve kokias 3-4 dienas. Paskui susuku i marle ir dedu ant radiatoriaus, dziusta apie 1sav. tada jau mano vaikai pradeda kapoti, nes nebeislaukia ilgiau, bet siaip dar kokias pora savaiciu reikia palaikyti saldytuve, tada buna ...mmm..super skanu
jei kartais pradeda pelyti, patepkit aliejumi.
Darau stai taip: imu ispjovas, dedu daug druskos, pipiru, cesnako, truputeli cukraus, muskato ir kt. prieskoniu, kartais darau su skirtingais prieskoniais. Tada laikau saldytuve kokias 3-4 dienas. Paskui susuku i marle ir dedu ant radiatoriaus, dziusta apie 1sav. tada jau mano vaikai pradeda kapoti, nes nebeislaukia ilgiau, bet siaip dar kokias pora savaiciu reikia palaikyti saldytuve, tada buna ...mmm..super skanu
jei kartais pradeda pelyti, patepkit aliejumi.
Vakar uzdejau ir as ant radiatoriaus 2 gabaliukus
QUOTE(gisa @ 2012 01 31, 12:49)
Laikau paprastam stikliniame kepimo inde. panasiam http://www.e-senukai...32653441_2.html
reikia pridengti kazkuo, galima uzdengti to indo dangciu. Druskos apie 3 saukstus ant kiekvienos ispjovos.
reikia pridengti kazkuo, galima uzdengti to indo dangciu. Druskos apie 3 saukstus ant kiekvienos ispjovos.
Kiek laiko paskui reikia laikyti saldytuve?
Na ir as ikelsiu savo pasirodyt Dar temos pradzioj guodziausi, kad nemoku pasidaryt vytintos, o taaaaaaip ja megstu.Is parduotuves pirkt brangu, o ir ne visada skani buna Kiekviena karta gaunasi skirtingai.Darau kaip sako "nuo akies" ar nuo "ausies" Jautiena dariau pirma karta.Visada darau kiaulienos ispjova, nes pigiau Sita jau baigiam suvalgyt, pakabinau kita partija
QUOTE(aureka @ 2012 02 25, 14:16)
Na ir as ikelsiu savo pasirodyt Dar temos pradzioj guodziausi, kad nemoku pasidaryt vytintos, o taaaaaaip ja megstu.Is parduotuves pirkt brangu, o ir ne visada skani buna Kiekviena karta gaunasi skirtingai.Darau kaip sako "nuo akies" ar nuo "ausies" Jautiena dariau pirma karta.Visada darau kiaulienos ispjova, nes pigiau Sita jau baigiam suvalgyt, pakabinau kita partija
[url=http://www.radikal.ru]
[url=http://www.radikal.ru]
Nu labai gražu O kokius prieskonius naudojat? Kokiam kiekiui kiek ko dedat (bent jau maždaug)? Ten apatiniam kairiam kampe druska užbarstyta ar kas?
QUOTE(icing sugar @ 2012 02 25, 15:32)
Nu labai gražu O kokius prieskonius naudojat? Kokiam kiekiui kiek ko dedat (bent jau maždaug)? Ten apatiniam kairiam kampe druska užbarstyta ar kas?
Aha ten druska.Naudoju ivairiai.Bet visada cesnakas, pipirai.Bazilikas, raudonelis, paprika kokia.Kartais kalendra.Zodziu turiu pati prisidziovunus iv zoleliu, prieskoniu, tai ir naudoju dauguma savus.Dar kaukazietisku kazkokiu turiu.Nu zodziu atsidarau spintele ir ziuriu kas tinka mesai Ir kiekio nematuoju, uzbarstau kol mesa pasidengia ir tiek
QUOTE(aureka @ 2012 02 25, 15:16)
Na ir as ikelsiu savo pasirodyt Dar temos pradzioj guodziausi, kad nemoku pasidaryt vytintos, o taaaaaaip ja megstu.Is parduotuves pirkt brangu, o ir ne visada skani buna Kiekviena karta gaunasi skirtingai.Darau kaip sako "nuo akies" ar nuo "ausies" Jautiena dariau pirma karta.Visada darau kiaulienos ispjova, nes pigiau Sita jau baigiam suvalgyt, pakabinau kita partija
niamu niamu
QUOTE(aureka @ 2012 02 25, 15:16)
Na ir as ikelsiu savo pasirodyt Dar temos pradzioj guodziausi, kad nemoku pasidaryt vytintos, o taaaaaaip ja megstu.Is parduotuves pirkt brangu, o ir ne visada skani buna Kiekviena karta gaunasi skirtingai.Darau kaip sako "nuo akies" ar nuo "ausies" Jautiena dariau pirma karta.Visada darau kiaulienos ispjova, nes pigiau Sita jau baigiam suvalgyt, pakabinau kita partija
Seilė tik tysta iki žemės
fainai aureka pateikus, as dar iterpsiu trigrasi, as perku parduotuvej, adzika ir ja itrinu, na musu seimai irgi pasiteisna
QUOTE(icing sugar @ 2012 02 12, 13:15)
Ir man šis gėris pavyko
Vytinau kiaulienos išpjovą pagal Ulės receptą, tik druskos gal kiek padauginau. Bet vis tiek skanu. Dabar bandysiu kokią kitą mėsytę..
Vytinau kiaulienos išpjovą pagal Ulės receptą, tik druskos gal kiek padauginau. Bet vis tiek skanu. Dabar bandysiu kokią kitą mėsytę..
ooi niam niam