norejau kartu su jumis visomis pasidziaugti, kad mano sunukui jau 3 metukai neseniai suejo
Sveiukos mamytukes 
norejau kartu su jumis visomis pasidziaugti, kad mano sunukui jau 3 metukai neseniai suejo
jezau, kokia baisi istorija. šakės. nu šaunuolis vaikis. gyvent norėjo. sveikinu su trijų metų jubiliejum. aukit sveiki, laimingi
Vat kaip sudetingai viskas
Idomu ar tokie vaikeliai turi sansa isgyventi cia Lietuvoje
Sveikinu ir didziuojuosi Jusu stiprybe ir kova
Kaip auga mazasis, kaip vystosi?
Sveikinu ir didziuojuosi Jusu stiprybe ir kova
Kaip auga mazasis, kaip vystosi?
aciu jums mamos uz sveikinimus
va, jums balionas
o mes augam gerai, gali prireikti korekcines operacijos, bet viska konkreciau suzinosime spalio 20 diena. Tada susitiksime su chirurgu (bent jau tikiuosi, jei vel jo neiskvies skubiai)
o mes augam gerai, gali prireikti korekcines operacijos, bet viska konkreciau suzinosime spalio 20 diena. Tada susitiksime su chirurgu (bent jau tikiuosi, jei vel jo neiskvies skubiai)
QUOTE(Indre_G. @ 2006 11 16, 15:04)
Neitiketina istorija, tikrai tavo mazius turi angela-sarga, sveikatytes jums!!!!!!!
lygiai ta pati norejau pasakyti.
kaip dziugu kad viskas baigesi laimingai
Paskaitau karts nuo karto sia tema... Vel ir vel prisimenu, kaip viskas buvo. Kazin ar istverciau dar karteli... Gal ir taip, bet duok Dieve, man daugiau niekada taip nepasikartotu...
Labai džiaugiuosi ir sveikinu Jus
Deja, mes gyvename Lietuvoje, ir mūsų istorija baigėsi tragiškai
mano dukrytė be abejo neišgyveno, nes nėštumo metu gydytojai net nematė didžiulės diafragmos išvaržos, o gimusi ji išgyveno tik 1 parą
Niekada neužmiršiu šito siaubo. Jei būčiau žinojusi anksčiau, jei būtų pamatę nėštumo metu, būčiau kad ir molijoną pasiskolinus ar pavogus, bet dabar gal turėčiau savo pirmąją dukrytę, bet deja deja deja
Po gimdymo daug domėjausi, mačiau per TV laidas, kaip užsienyje daro tas operacijas nėščiosioms su oro burbulo įleidimu, bet jau buvo vėlu... Ir vėl kaip tu sakei, kai pagimdei, atvežė dar kelis kūdikius su išvaržom, taip ir mums buvo - 6 berods mažyliai gimė vienu metu visoj Lietuvoj, ir gyvas liko tik 1... Niekas nežino, kodėl šis sutrikimas atsiranda, bet sako, metuose būna laikas, kai gimsta vienu metu tokie vargšiukai... Matyt, nėštumo metu kažkas nutinka, ir viskas...
Sveikinu Jus, Jūs esat labai laimingi, kad atsidūrėte ne Lietuvoje.
Kai laukiausi antros mergytės, labai bijojau, bet jau nėštumo priežiūra buvo kita, ir viskas jai gerai
Dabar vėl laukiuosi, aišku, nerimas visada mane persekios, bet tikiuosi, kad nelaimės jau užmiršo ir mus.
Sveikinu Jus, Jūs esat labai laimingi, kad atsidūrėte ne Lietuvoje.
Kai laukiausi antros mergytės, labai bijojau, bet jau nėštumo priežiūra buvo kita, ir viskas jai gerai