Įkraunama...
Įkraunama...

stebuklelio gimimas

Sveiukos mamytukes smile.gif
norejau kartu su jumis visomis pasidziaugti, kad mano sunukui jau 3 metukai neseniai suejo wub.gif
Atsakyti
jezau, kokia baisi istorija. šakės. nu šaunuolis vaikis. gyvent norėjo. sveikinu su trijų metų jubiliejum. aukit sveiki, laimingi 4u.gif
Atsakyti
Vat kaip sudetingai viskas unsure.gif Idomu ar tokie vaikeliai turi sansa isgyventi cia Lietuvoje g.gif

Sveikinu ir didziuojuosi Jusu stiprybe ir kova ax.gif

Kaip auga mazasis, kaip vystosi?
Atsakyti
saunuoliai,kad tiek daug istveret ir nepasidavet thumbup.gif sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
aciu jums mamos uz sveikinimus smile.gif va, jums balionas 4u.gif

o mes augam gerai, gali prireikti korekcines operacijos, bet viska konkreciau suzinosime spalio 20 diena. Tada susitiksime su chirurgu (bent jau tikiuosi, jei vel jo neiskvies skubiai)
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2006 11 16, 15:04)
Neitiketina istorija, tikrai tavo mazius turi angela-sarga, sveikatytes jums!!!!!!!

lygiai ta pati norejau pasakyti. biggrin.gif ko tik nebuna gyvenime... blink.gif sveikatytes Jums. 4u.gif
Atsakyti
svarbiausiai kad viskas baigesi laimingai mirksiukas.gif .augite sveiki ir stiprus 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau, kad ten viena nuoroda jau nebeveikia. metu kita smile.gif gal kam idomu smile.gif cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitute: 29 rugsėjo 2009 - 09:24
kaip dziugu kad viskas baigesi laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskaitau karts nuo karto sia tema... Vel ir vel prisimenu, kaip viskas buvo. Kazin ar istverciau dar karteli... Gal ir taip, bet duok Dieve, man daugiau niekada taip nepasikartotu...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi ir sveikinu Jus 4u.gif Deja, mes gyvename Lietuvoje, ir mūsų istorija baigėsi tragiškai verysad.gif mano dukrytė be abejo neišgyveno, nes nėštumo metu gydytojai net nematė didžiulės diafragmos išvaržos, o gimusi ji išgyveno tik 1 parą verysad.gif Niekada neužmiršiu šito siaubo. Jei būčiau žinojusi anksčiau, jei būtų pamatę nėštumo metu, būčiau kad ir molijoną pasiskolinus ar pavogus, bet dabar gal turėčiau savo pirmąją dukrytę, bet deja deja deja verysad.gif Po gimdymo daug domėjausi, mačiau per TV laidas, kaip užsienyje daro tas operacijas nėščiosioms su oro burbulo įleidimu, bet jau buvo vėlu... Ir vėl kaip tu sakei, kai pagimdei, atvežė dar kelis kūdikius su išvaržom, taip ir mums buvo - 6 berods mažyliai gimė vienu metu visoj Lietuvoj, ir gyvas liko tik 1... Niekas nežino, kodėl šis sutrikimas atsiranda, bet sako, metuose būna laikas, kai gimsta vienu metu tokie vargšiukai... Matyt, nėštumo metu kažkas nutinka, ir viskas...
Sveikinu Jus, Jūs esat labai laimingi, kad atsidūrėte ne Lietuvoje.
Kai laukiausi antros mergytės, labai bijojau, bet jau nėštumo priežiūra buvo kita, ir viskas jai gerai wub.gif Dabar vėl laukiuosi, aišku, nerimas visada mane persekios, bet tikiuosi, kad nelaimės jau užmiršo ir mus.
Atsakyti