Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

oi redute redute........... pameni kaip mane guodei PJazz po antro karto? smile.gif skaudi realybe...bet laikas gydo ir pastumeja vel kabintis i vilty. Labai ilgai neverk tik, susitiksim gal kokiu pietu kita savaite? pabandyk kazkaip "ishspjaut" jausmus, bus lengviau. paziurek kad ir i mane smile.gif as vel shypsausi, juokauju ir planuoju gyvenima toliau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 12 21, 10:45)
oi redute redute........... pameni kaip mane guodei PJazz po antro karto? smile.gif skaudi realybe...bet laikas gydo ir pastumeja vel kabintis i vilty. Labai ilgai neverk tik, susitiksim gal kokiu pietu kita savaite? pabandyk kazkaip "ishspjaut" jausmus, bus lengviau. paziurek kad ir i mane smile.gif as vel shypsausi, juokauju ir planuoju gyvenima toliau smile.gif

laikas eina, o ash stoviu vietoje ir net neprisiartinu prie savo svajones....
viska gyvenime galim pasiimti, jei norim: darba, pinigus, pomegius, keliones...
Tik ne vaikeli.... baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....Kiekvienas žingsnis įneša dar daugiau klausimų ir jokio horizonto ir aiškumo tame kelyje.
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:01)
Gruodį vaikščiojau su viltimi, kad įvyks Kalėdų stebuklas.  wub.gif
Deja, mano antras IVF baigėsi vakar vakare,  rezultate - kraujas. Net nespėjau HCG pasidaryti.

Nežinau kada atrasiu jegų savy vėl į gyvenimą su džiaugsmu žiūrėt. Neguoskit tik niekas, patarkit kaip gyvent toliau.....

ei, redut, laikykis! console.gif Islauk pora dieneliu ir gyvenimas praskaidres. Mane gelbejo tik darbas ir aktyvus laisvalaikis. Kai neturi ne vienos laisvos minutes, nelieka laiko liudet. Pamatysi, gris ir gyvenimo dziaugsmas, ir tikejimas, ir viltis! mirksiukas.gif
Atsakyti
na...vietoje tu tikrai nestovi jeigu paziuresi i tai kitom akim.
kiek uztruks ta kelione jieskant vaikelio...negali zinot is anksto...suzinosi tik tada, jeigu nenustosi keliauti ir jo jieskoti smile.gif juk pati zhinai....

QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:58)
baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....

Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:58)
Tik ne vaikeli.... baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....Kiekvienas žingsnis įneša dar daugiau klausimų ir jokio  horizonto ir aiškumo tame kelyje.

Baisiausia ir tai, redut, kad turim su tuo susitaikyti... verysad.gif, bet nepasiduoti! Tiesiog tiket ir kantriai laukt!
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 09:58)
Tik ne vaikeli.... baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....Kiekvienas žingsnis įneša dar daugiau klausimų ir jokio  horizonto ir aiškumo tame kelyje.

Pabandyk ziureti nors kiek optimistiskiau. Juk idomu, ka dar tau gyvenimas iskres, ar ne? Liudeti ir mirti visada spesi, o visas idomumas juk ne rezultate, o veiksme mirksiukas.gif
Atsakyti
redut, laikykis wub.gif

P.S. euromergele, avataras topinis, nu 100 procentų TU thumbup.gif
Atsakyti
aha biggrin.gif ...prilipo man prie shirdies cia viena nakty bejieskant naujo avataro biggrin.gif gaila tik, kad siam etape plaukai neberaudoni biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2006 12 21, 13:42)
P.S. euromergele, avataras topinis, nu 100 procentų TU thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 21 gruodžio 2006 - 15:13
darviena, a buvot pas androloga ? mazhu kokiu naujienu ar taip pasapaliojimu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 12 21, 15:12)
aha  biggrin.gif ...prilipo man prie shirdies cia viena nakty bejieskant naujo avataro  biggrin.gif gaila tik, kad siam etape plaukai neberaudoni  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Redute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 12 21, 08:25)
... visas idomumas juk ne rezultate, o veiksme  mirksiukas.gif

Gerai ir teisingai, Chiara, pasakei thumbup.gif .Vienintelis minusas, kad tas veiksmas labai alinantis doh.gif
Atsakyti
Su sventemis, merginos!!! 4u.gif wub.gif

QUOTE(euromergele @ 2006 12 22, 14:38)
darviena, a buvot pas androloga ? mazhu kokiu naujienu ar taip pasapaliojimu?  biggrin.gif

buvom ir gana geros naujienos. Kol kas viskas labai neblogai atrodo, bet kaip jis sake, "dar pasiziurekim spermograma ir tada bus visiskai aisku". Po nauju darysim spermograma, tikimes, kad viskas bus gerai (turiu omeny grikiuku kokybe, nes kiekis kiek mazokas, bet sake netragiskas). ax.gif mirksiukas.gif vienu zodziu, nuteike gana optimistiskai ir sake "einame teisingu keliu" tikedamiesi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 24 gruodžio 2006 - 17:06