oi redute redute........... pameni kaip mane guodei PJazz po antro karto?
skaudi realybe...bet laikas gydo ir pastumeja vel kabintis i vilty. Labai ilgai neverk tik, susitiksim gal kokiu pietu kita savaite? pabandyk kazkaip "ishspjaut" jausmus, bus lengviau. paziurek kad ir i mane
as vel shypsausi, juokauju ir planuoju gyvenima toliau
QUOTE(euromergele @ 2006 12 21, 10:45)
oi redute redute........... pameni kaip mane guodei PJazz po antro karto?
skaudi realybe...bet laikas gydo ir pastumeja vel kabintis i vilty. Labai ilgai neverk tik, susitiksim gal kokiu pietu kita savaite? pabandyk kazkaip "ishspjaut" jausmus, bus lengviau. paziurek kad ir i mane
as vel shypsausi, juokauju ir planuoju gyvenima toliau 
laikas eina, o ash stoviu vietoje ir net neprisiartinu prie savo svajones....
viska gyvenime galim pasiimti, jei norim: darba, pinigus, pomegius, keliones...
Tik ne vaikeli.... baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....Kiekvienas žingsnis įneša dar daugiau klausimų ir jokio horizonto ir aiškumo tame kelyje.
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:01)
Gruodį vaikščiojau su viltimi, kad įvyks Kalėdų stebuklas.
Deja, mano antras IVF baigėsi vakar vakare, rezultate - kraujas. Net nespėjau HCG pasidaryti.
Nežinau kada atrasiu jegų savy vėl į gyvenimą su džiaugsmu žiūrėt. Neguoskit tik niekas, patarkit kaip gyvent toliau.....
Deja, mano antras IVF baigėsi vakar vakare, rezultate - kraujas. Net nespėjau HCG pasidaryti.
Nežinau kada atrasiu jegų savy vėl į gyvenimą su džiaugsmu žiūrėt. Neguoskit tik niekas, patarkit kaip gyvent toliau.....
ei, redut, laikykis!
na...vietoje tu tikrai nestovi jeigu paziuresi i tai kitom akim.
kiek uztruks ta kelione jieskant vaikelio...negali zinot is anksto...suzinosi tik tada, jeigu nenustosi keliauti ir jo jieskoti
juk pati zhinai....
kiek uztruks ta kelione jieskant vaikelio...negali zinot is anksto...suzinosi tik tada, jeigu nenustosi keliauti ir jo jieskoti
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:58)
baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 10:58)
Tik ne vaikeli.... baisiausia, kad tu niekada nežinai ar kada nors pavyks ir kiek dar laiko užtruks ta kelionė....Kiekvienas žingsnis įneša dar daugiau klausimų ir jokio horizonto ir aiškumo tame kelyje.
Baisiausia ir tai, redut, kad turim su tuo susitaikyti...
QUOTE(redute @ 2006 12 21, 09:58)
Pabandyk ziureti nors kiek optimistiskiau. Juk idomu, ka dar tau gyvenimas iskres, ar ne? Liudeti ir mirti visada spesi, o visas idomumas juk ne rezultate, o veiksme
redut, laikykis 
P.S. euromergele, avataras topinis, nu 100 procentų TU
P.S. euromergele, avataras topinis, nu 100 procentų TU
aha
...prilipo man prie shirdies cia viena nakty bejieskant naujo avataro
gaila tik, kad siam etape plaukai neberaudoni
QUOTE(Aga @ 2006 12 21, 13:42)
darviena, a buvot pas androloga ? mazhu kokiu naujienu ar taip pasapaliojimu?
QUOTE(euromergele @ 2006 12 21, 15:12)
aha
...prilipo man prie shirdies cia viena nakty bejieskant naujo avataro
gaila tik, kad siam etape plaukai neberaudoni 
Redute
QUOTE(Chiara @ 2006 12 21, 08:25)
Gerai ir teisingai, Chiara, pasakei
Su sventemis, merginos!!!
buvom ir gana geros naujienos. Kol kas viskas labai neblogai atrodo, bet kaip jis sake, "dar pasiziurekim spermograma ir tada bus visiskai aisku". Po nauju darysim spermograma, tikimes, kad viskas bus gerai (turiu omeny grikiuku kokybe, nes kiekis kiek mazokas, bet sake netragiskas).
vienu zodziu, nuteike gana optimistiskai ir sake "einame teisingu keliu" tikedamiesi
QUOTE(euromergele @ 2006 12 22, 14:38)
buvom ir gana geros naujienos. Kol kas viskas labai neblogai atrodo, bet kaip jis sake, "dar pasiziurekim spermograma ir tada bus visiskai aisku". Po nauju darysim spermograma, tikimes, kad viskas bus gerai (turiu omeny grikiuku kokybe, nes kiekis kiek mazokas, bet sake netragiskas).