Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

KittyKitty, didziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty wub.gif Siunciam musu seimynini sveikinima 4u.gif (net mano vyriskis pasake Yesssss!, kai pasakiau rezultatus ax.gif ).
Beje, jis klausia, kokio jus su vyru amziaus (zinau, kad negrazu blush2.gif; jei ne paslaptis, aisku).

Bet vajeeee, kaip faina biggrin.gif
Atsakyti
KittyKitty thumbup.gif wub.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif assa.gif

Kiaulės metai prasidėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 01 05, 14:38)
SVEIKINIMAI KittyKitty  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
AČIŪ už suteiktą viltį. biggrin.gif

Ačiū, Puk 4u.gif Turėkit vilčių. Visos. MB kartojo: iki IVF pastosim natūraliai. Nu pasirodo, nuojauta jo 4u.gif O aš vis bijojau tikėti, ignoravau požymius, galvojau, kad tai ne man. Blogas istorijas taikydavau sau, geras - ai, čia kitoms taip.Ir dabar vienos merginos prieš kelias dienas paaiškėjusi nelaimė man iš galvos beišeina, bet juk negalima apie tai galvoti, užsiprogramuosiu verysad.gif 4u.gif . Reikia kažkaip padirbti su savim stipriai, kad tikėčiau, kad ir toliau viskas bus gerai, kad negalvočiau, kad įvyko klaida, kurią tuoj tuoj kažkas atitaisys. Kad negalvočiau apie negimdinius, nesivystančius, persileidimus ir t.t. Nes negalima taip galvoti.
Atsiprašau, kad čia liejuosi. Bet mano širdyje maišatis. O dar sėdžiu taigi darbe doh.gif
Atsakyti
KittyKitty, nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif jetau kaip fainai clap.gif clap.gif clap.gif
Lauksim tavęs pas nestuke.gif skyrelije mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 01 05, 14:39)
KittyKitty, didziausi sveikinimai 4u.gif

Labai ačiū, Daiva 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2007 01 05, 14:40)
KittyKitty  wub.gif Siunciam musu seimynini sveikinima  4u.gif (net mano vyriskis pasake Yesssss!, kai pasakiau rezultatus  ax.gif ).
Beje, jis klausia, kokio jus su vyru amziaus (zinau, kad negrazu  blush2.gif; jei ne paslaptis, aisku).

Bet vajeeee, kaip faina  biggrin.gif

Ne, ne paslaptis:) Mes vienmečiai, man kovą bus 29, jam balandžio pradžioj.
Ačiū. 4u.gif Ir vyrui ačiū perduok. Tegul stengiasi ir bus ok thumbup.gif
Atsakyti
KittyKitty, nuoširdžisiai sveikinu, dabar tausok save ir nervus ir visko neprisigalvok wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Vilmute, Devina,visoms ačiū 1000 kartų. Perduodu užkratą JUMS VISOMS 4u.gif Ir, mergytės, mums patarė susilaikyti 2-3 dienas, o visgi kasdien smileysex.gif yra gerai biggrin.gif tongue.gif
Devina, kai aš išdrįsiu užeiti į TĄ SKYRELĮ... Užknisiu Jus klausimais:)
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2007 01 05, 14:48)
KittyKitty, nuoširdžisiai sveikinu, dabar tausok save ir nervus ir visko neprisigalvok wub.gif

Taip, Agut, Tu teisi. Tikiuosi, truptuką dar pašyzuoju ir sueisiu į protąsmile.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2007 01 05, 14:49]
Ačiū, Vilmute, Devina,visoms ačiū 1000 kartų. Perduodu užkratą JUMS VISOMS 4u.gif Ir, mergytės, mums patarė susilaikyti 2-3 dienas, o visgi kasdien smileysex.gif yra gerai biggrin.gif tongue.gif
Devina, kai aš išdrįsiu užeiti į TĄ SKYRELĮ... Užknisiu Jus klausimais:)
Papildyta:
Na ir užknisk mirksiukas.gif
Kaip man smagu kai kažkam pasiseka nuotaika thumbup.gif dieve duok, kad šiemet tokių laimingų būtų žymiai daugiau nei pernai 4u.gif labai, labai linkiu sekmės visoms belaukiančioms mirksiukas.gif

Atsakyti
Jėga. Sveikinu 1000 kartų.
Euromergele, matai??? Tu sakei, kad su prasta sperma nepavyksta IUI (pagal mūsų statistikas), o čia net ir be IUI pavyko. Jėga ane. O dar netikėk stebuklais, o gal atsipalaidavimu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju, tik neužsipulkit lotuliukas.gif
Labai džiaugiuosi, varau į turgų mėsų pirkti, vaikščiosiu išsišiepus, o pardavėjos nesupras manęs.
Atsakyti
Kitty Kitty, sveikinu sulaukus savo stebuklo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visgi Kalėdos stebuklų metas. Kitty Kitty gyvas to pavyzdys. Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 01 05, 14:56)
Jėga. Sveikinu 1000 kartų.
Euromergele, matai??? Tu sakei, kad su prasta sperma nepavyksta IUI (pagal mūsų statistikas), o čia net ir be IUI pavyko. Jėga ane. O dar netikėk stebuklais, o gal atsipalaidavimu  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Juokauju, tik neužsipulkit  lotuliukas.gif
Labai džiaugiuosi, varau į turgų mėsų pirkti, vaikščiosiu išsišiepus, o pardavėjos nesupras manęs.

4u.gif Nendre. Tai IUI, kaip matai, ir 8 nepavyko:))) Būtent, ir netikėk.
Sėkmiuko ir Tau 4u.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Rugiagėle 4u.gif
Atsakyti