Įkraunama...
Įkraunama...

Per tirštas kraujas

Dak. nustate kad pas mane per tirstas kraujas ir zymei per aukstas hemoglobinas. Patare gerti aspirina ir daug skysciu. Gal kam teko susidurti su tokia problema, gal zinote dar kokiu budu ji suskistinti
Atsakyti
negerti kavos mirksiukas.gif man tai įvardino gydytoja kaip pagrindinę priežastį dėl kraujo tirštumo smile.gif nes kava pašalina skysčius iš organizmo.. O kaip čia taip "per didelis hemoglobina?" mastau.gif taigi džiaukis,kad nenusėdęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 11 16, 17:24)
negerti kavos mirksiukas.gif man tai įvardino gydytoja kaip pagrindinę priežastį dėl kraujo tirštumo smile.gif nes kava pašalina skysčius iš organizmo.. O kaip čia taip "per didelis hemoglobina?" mastau.gif taigi džiaukis,kad nenusėdęs biggrin.gif

Kavos reiktu pamazinti,o del hemoglobino supratau, kad geriau butu mazesnis
Atsakyti
o tau galva daznai skauda?

Mano vyrui ta pati diagnoze, tik jam liepe skysciu daugiau gerti ir tiek. Bet kad nepadeda. Kavos jis negeria, daugiausia zalia arbata.

Noretumem ir mes suzinoti, kas del to gali ateity buti ir kaip to isvengti.
Atsakyti
gerk aspirina ir viskas bus gerai jis labai skystina krauja
Atsakyti
g.gif o kokiom dozem suaugusiam vyrui gert ta aspirina?Kiek kart dienoj?
Atsakyti
Aš po gimdymo labai nukraujavau.Prileido kažkokių vaistų, kad tirštintų krauja.Labai dusino geriau aspirino po 2 tab. ir labai daug landens.Aišku geriau pasitarti su savo gydytoju.Manau, kad aspirinas nepadarys nieko blogo jei gersite ir daugiau.
Atsakyti
o kiek laiko gerei? kol pagerejo? Ar pvz.:kokia savaite?
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2006 12 12, 18:23)
o kiek laiko gerei? kol pagerejo? Ar pvz.:kokia savaite?

kokį mėnesį...
man kažkada nuo KT buvo sutirštėjęs - pagėriau aspirino ir atsistatė.
Atsakyti
Omega-3 reikia
Atsakyti
geriausia gydytojų paklausti, nes čia mes visos galim ir nugydyt su aspirinais ir visokiais velniais schmoll.gif
Atsakyti
aš kažkaip jau skeptiškai į tuos gydytojus žiūriu. Kol nemirsi, tai nieko ir nedarys. Kiek mane daktarai yra jau nugydę vien dėl to, kad laiku tyrimu nedarė elementarių. doctor.gif
Atsakyti