Įkraunama...
Įkraunama...

Per tirštas kraujas

Mano dicke su tokia diagnoze biggrin.gif gime, tai jai leido fiziologini skysti i vena. Biski kraujo nuleido. Bet jai per kelias dienas ir susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2006 12 14, 21:03)
aš kažkaip jau skeptiškai į tuos gydytojus žiūriu. Kol nemirsi, tai nieko ir nedarys. Kiek mane daktarai yra jau nugydę vien dėl to, kad laiku tyrimu nedarė elementarių. doctor.gif

na,bet aspirino irgi negerčiau kasdien paklausius įvairiausių patarimų, žinant jo poveikį organizmui doh.gif
Atsakyti
Man po gimdymo buvo sutirstejes kraujas, Vietoj 0.2 buvo 2.kazkiek. Tai is pradziu liepe aspirina gert , bet kadangi tas nepadejo tai i pilva leido vaistus kad skystintu krauja. Suvare nemaza doze, bet padejo.
Atsakyti
nu reiks vis del to pas daktara kartu su vyru nueit
Atsakyti
su tuo dalyku nejuokaukit, veliau gali trombozai visokiausi prasidet unsure.gif mano uosviui taip buvo.Tai keleta kartu koja operavo(sake, kad per tirstas kraujas, blogai per vena "vaiksto", uzsikimsdavo vos ne kasmet, tai po n operaciju jam koja amputavo unsure.gif Zinau , kad gerai padeda kastonu nuovyra pagert, ir isvis, kastonai, cesnakai ir alyvuogiu aliejus labai padeda praskiest krauja 4u.gif
prisiminiau, kad kazkur skaiciau, kad dar ir pomidoru sultys irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 19 gruodžio 2006 - 16:30
QUOTE(violetik @ 2006 12 19, 18:27)
su tuo dalyku nejuokaukit, veliau gali trombozai visokiausi prasidet unsure.gif mano uosviui taip buvo.Tai keleta kartu koja operavo(sake, kad per tirstas kraujas, blogai per vena "vaiksto", uzsikimsdavo vos ne kasmet, tai po n operaciju jam koja amputavo unsure.gif Zinau , kad gerai padeda kastonu nuovyra pagert, ir isvis, kastonai, cesnakai ir alyvuogiu aliejus  labai padeda praskiest krauja 4u.gif
prisiminiau, kad kazkur skaiciau, kad dar ir pomidoru sultys irgi gerai.

O tai cia tuos kastonus pacius "bumbulus" plikinti??? Tai tik rudeni taip iseina, ne? g.gif
Atsakyti
[quote=violetik,2006 12 19, 17:27]
su tuo dalyku nejuokaukit, veliau gali trombozai visokiausi prasidet unsure.gif mano uosviui taip buvo.Tai keleta kartu koja operavo(sake, kad per tirstas kraujas, blogai per vena "vaiksto", uzsikimsdavo vos ne kasmet, tai po n operaciju jam koja amputavo.
> Va dėl to aš ir susirūpinau, nes vyro giminėj akivaizdus paveldimumas. Vyrui galav skauda dažnai, tai daktaras ištyręs krauja pasakė, kad per tirštas ir kad skysčių daugiau gertų, bet niekas nesikeičia. Pas uošvį kojoje žiazda neužgyjanti yra,dėdė vos nenumirė nuo trombozės, nors tik 50 metų teturėjo.
Atsakyti
Baikit jus su tais aspirinais kraują skystint, iš kur tokių patarimų prisiklausėt? Jūs nežinote kas būna nuo per didelio aspirino kiekio? Pasiskaitykit apie analgetinę nefropatiją.
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2006 12 26, 15:24)
O tai cia tuos kastonus pacius "bumbulus" plikinti??? Tai tik rudeni taip iseina, ne?  g.gif

ŽIEDUS - išdžiovint pavėsy, laikyt sausai ir gert arbatas. Nuo venų išsiplėtimo, skystina kraują (kiek aš giminei tų kaštonų surinkus... kaip dar jie neišnyko blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 24 sausio 2007 - 19:58
Gerti daugiau skysciu - aisku, tai pirmas patarimas. Bet kiek esu girdejusi tai krauja tirstina labai gyvulinis maistas. Taigi jei tie kuriu kraujas tirstas valgys kuo daugiau kokio tai bebutu naturalaus, termiskai neapdoroto maisto - vaisiai darzoves, ka tik spaustos sultys, ir atsisakys kasdienio mesos valgymo (i ka ypac vyrai yra linke) tai tikrai neprasaus pro sali. Termiskai neapdoroti produktai savyje turi naturalaus "gyvojo" vandens kurio molekules yra zymiai mazesnes nei paprasto vandens ir ji organizmas pasisavina daug lengviau, jau nekalbant apie visus kitus naudingus dalykus esancius jame. Taigi valgydami daugiau naturalaus maisto niekada nenusigydisi, o priesingai - tai vaistas ir nuo visu ligu. Pas mane priesingai, nezinau kaip dabar bet pries kelis metus kraujas budavo net perskystas kai as pasededavau ant savo dietu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
girdejus kad razinos gerina krauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana&: 03 vasario 2007 - 20:11

Kraujas sudarytas iš plazmos ir forminių elementų(eritrocitai,trombocita,leukocitai).Tirštas kraujas reiškia,kad dėl kokių nors priežasčių:
1.Sumažėjo plazmos-pvz.:geriate mažai vandens,labai gausiai prakaituojate arba vartojate vaistus,šalinančius iš organizmo skysčius.Šiuo atveju reikia gerti daug vandens,geriau mineralinio,nes paprastas vanduo trumpai išsilaiko kraujagyslėse.
2. Padaugėjo kraujo forminių elementų-pvz.sergant kokia kraujo liga,bet ją dalinai rodytų kraujo tyrimas
Dėl sutiršėjusio kraujo gali susidaryti trombai ir užkimšti kokią kraujagyslę-išsivystys kokio organo infarktas.
Geriausia butų gerti daug mineralinio vandens,na galima aspiriną vartoti,ar česnako kapsules,ar omega-3 riebalų rūštis,bet užtenka kurio nors vieno iš jų.Be to,mes pvz.:mokėmės,kad omega-3 žuvų taukai gali būti visai nenaudingi,tai priklauso nuo to,kur išaugintos tos žuvys iš kurių gaunamos omega-3 riebalų rūštys. Omega-3 riebalų rūgščių labai daug rudagalvesė menkėse.
Papildyta:
QUOTE(juodcke @ 2007 01 22, 18:15)
Baikit jus su tais aspirinais kraują skystint, iš kur  tokių patarimų prisiklausėt? Jūs nežinote kas būna nuo per didelio aspirino kiekio? Pasiskaitykit apie analgetinę nefropatiją.

Analgetinę nefropatiją kiek prisimenu sukelia analginas,o ne aspirinas.Arba aspirino ir kitų vaistų deriniai,bet ne vienas aspirinas. g.gif
Šiaip irgi rekomenduoju vietoj aspirino-česnakai,geriausia jei galit-natūralūs,na ar kapsulės.
Atsakyti