Įkraunama...
Įkraunama...

Reakcija į mokamus skiepus

apie skiepo vietos supuliavima mus informavo sesele ,kai buvome nuvazeve pasisverti menesio amziaus ,tai man nebuvo staigmena doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 03 05, 17:05)
Ir turi supūliuoti, niekuo valyti nereikia mirksiukas.gif

QUOTE(mamytee @ 2006 03 18, 21:10)
Tikrai skiepas turi pulioti,užsideda šašiukas,o poto ilgai išlieka raudona dėmelė.mūsų daktarė dar kaskart apžiūrinėdavo.

Visiskai pritariu. Ir daktare taip jau kelis kartus sake. smile.gif
Atsakyti
Mums tenais dar jokios reakcijos nėr schmoll.gif o mum jau 1 mėn ir 19 d. įdomu, kada turėtu prasidėt toji reakcija? nes kažkaip pamiršau sesutės paklaust maždaug kada toji vieta puliuot pradeda... g.gif
Atsakyti
Mums pūlinukai pasirodė tik po 3 mėnesių. Dar po poros dienų jie patys istekėjo ir dabar tik šašiukas raudonas likęs. Daktarė sakė, kad viskas gerai, organizmas sureagavo ir dabar lauksim randelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 03 05, 17:05)
Ir turi supūliuoti, niekuo valyti nereikia mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Taip ir turi būti. Pas mus irgi puliavo, dabar jau beveik viskas ižgijo.
Atsakyti
o mums nepuliavo ir nepuliuoja sad.gif ir nezinau ar cia blogai ar ne g.gif
Atsakyti
O mums taip žiauriai užpūliavo, kai trys mėnesiai suėjo, kad net nežinau ką ir daryti... verysad.gif Toks didelis ir labai iššokęs pūlinys... Gal reikia jį pradurti, kad pūliai ištekėtų g.gif ?
Atsakyti
mano mazylei tai is pradziu pasirode didelis raudonas guzas, kazka buvau girdejus kad taip turi buti. o pries pora dienu uzsidejo sasas, kuris po maudyniu atmirko ir atsilupo, tai dabar bega pulinukai. daktare sake kad taip turi buti, bet man baisoka del tu pulinuku kad dar kokia infekcija neisirangytu. tai as vis uzklijuoju dienai pleistriuku.
Atsakyti
mano mazyliai puliavo nuo pat gimimo iki 3men.O dabar jau viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
merginos, visaj salia temoj yra parasyta daug informacijos kaip turi atdoryt skiepo vieta ir kaip a priziureti, jokiais antiseptikais valyti negalima, taippat uzklijuoti negalima
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2004 11 04, 14:31)
Mes tai visa laika darem mikamus skiepus ir nebuvo jokiu reakciju clap.gif
Bet norejau visai ka kita pasakyt - valstybinese poliklinikose - kaip nebutu liudna - jus daznai nematote, kokia vakcina leidzia maziui - sumokat uz mokama, o ileidzia paprasta mad.gif  - juk net skiepu knyguciu del to ir neduoda, nes ten reikia vakcinos numeri uzrasyt.............
Pati tokia sesute uz rankos pagavau todel ir kalbu.......
Bukite budrios - gal tai ir paaiskins kodel kartais reakcija ira o kartais ne........ sad.gif

As taip ir maniau.2 kartus darem mokama,jokios reakcijos nebuvo.Ir sesute kaskart parodydavo man uzpakuota vakcina,kad cia tikrai mokama.Bet viena paskutini karta kai darem,sesele net nieko neparode.Ir man kazkaip itartinai pasirode.Kai paklausiau savo gydytojos ar gali taip buti,mane uztikrino,kad taip nebuna.Bet reakcija buvo pas vaika,ir temperaturos turejo ir rieke visa vakara.Dar girdejau,kad po mokamu jau nebegalima daryti nemokamu.Ar nebus cia toks triukas,kad nepaleisti pirkeju?
Atsakyti
Natute , alergine reakcija buna ne del imuniteta, o del esamu vaksinos sudažetyj pagalbinių medziagu, pvz. baltymo, kai kuriu cheminiu elementu kurie naudojami kaip adjuvantai.

Supertevai, tikrai galima skiepyt po mokamu nemokamais, tiktais kad darys keliais duriais, nes pvz kombinuotoj mokamoj vakcinoj jau yra IPV ir HIb, o jei skiepytu nemokama darytu dar papildomai IPV prie KDS. taigy apgauti kad daro mokama skiepa o istiesu daro nemokama tikrai neimanoma.
Atsakyti