Įkraunama...
Įkraunama...

Reakcija į mokamus skiepus

Mielos mamos, siūlau daugiau pasidomėti skiepų žala,kad ir tame pačiame internete, nes gydytojai tylės kaip vandens į burną prisiėmę.Turiu savo stebėjimus,lyginu su kitais ir patikėkit,skiepai ne tik apsaugo, bet gali ir nemažai pakenkti.Viskas tik eksperimento lygyje.O farmacijai didžiulis pelnas iš to eksperimento mirksiukas.gif
Atsakyti
taip yra pakankamai informacijos internete ir tie patys informaciniai lapeliai yra. www.infoskiepai.lt . Kokliuso, stabliges ir difterijos inf lapelyje parasyta kad esant salutiniams poveikiams pvz vienam is ju 40 laipsniu temperatura ir daugiau negalima antra karta skiepyti siais skiepais. o mums skiepijo dar du ir nieko
nesake apie tai blink.gif , siaip visai netekau pasitikejimo ir ryt eisim svertis ir savo mazio neskiepysiu, pasakysiu, kad bent kol kas neskiepysim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutaure @ 2007 09 01, 23:32)
Su nerimu laukiu pirmuju skiepu suneliui. Neramu del to, kad dukrytes reakcija i visus skiepus buvo nenormali. Nakti karsciuodavo iki 41 laipsnio ir daugiau, ir taip kelias paras. Nespeju zvakute numusti temperaturos ir vel kyla. Ir taip visus skiepus. Gydytoja skirdavo antibiotiku, nuo kuriu, visai subyrejo imunitetas, prasidejo ligos, zarnyno uzdegimai ir t.t. Gime sveikute ir iki skiepu visai nesirgo, o po to tapo imli visiems virusams. Dabar jai keturi ir ji sveika, stipri mergaite, skiepai liko praeiti. Skiepai buvo nemokami, nors siule mokamus, nesitikejau tokios reakcijos, todel emiau nemokamus, nors nezinau, kaipm butu buvo po ju. Man butu idomu suzinoti ar taip buvo kitoms mamoms, ar gerai dare, kad gydytoja skyre antiobiotikus, ar geriau mokami skiepai, kaip sumazinti tokia stipria reakcija. aciu visoms  smile.gif

Nelabai suprantu, kokiu pagrindu gydytoja paskirdavo antibiotiką blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 23, 19:35)
Nelabai suprantu, kokiu pagrindu gydytoja paskirdavo antibiotiką  blink.gif

sis klausimas ir man po tu visu tu skiepu ''atrakciju" verysad.gif buvo iskiles, o kam ? g.gif Tai kazkokia nesamone, o tuo metu gydytoja deste, kad cia tipo reakcija, gal kokia kita liga prisidejo ir t.t, ji beje man daugybe kartu skyre antibiotikus, ko pasekme, disbakterioze ir zarnyno uzdegimas ir kiekvieno viruso pasigavimas, nes nebebuvo imunines sistemos, dabar mes pas kita gydytoja ir antibiotiku seniai nevartojam 4u.gif

Kodel skyre ? manau ji issigando tokios reakcijos ir tai buvo jos "reikia kazka daryt" tokia musu skiepu praktika. kaip minejau kitoje temoje, jei reakcija 40 laipsniu ir daugiau nebegalima isviso skiepyt tais skiepais, bet deja mano zinios atejo per velai unsure.gif
Atsakyti
As pati esu imunologe ir apie skiepus zinau labai daug, todel savo vaika skiepiju net neuzduodama sau klausimo skiepyti ar ne.

ar tikrai nekiltu jokiu klausimu, jei butu baisi reakcija po visu skiepu, kai kudikelis turi 41 ir nespeji tos temperaturos musti ir taip kelias paras verysad.gif po kiekvienu skiepu, o gydytoja tik raso antibiotikus ir toliau varo apie skiepu nauda, atsiprasau, bet as nebepastikiu schmoll.gif, o kur dar kitokios komplikacijos ir salutiniai reiskiniai blink.gif

ir man nekilo klausimu, kol nepatyriau savo kailiu (tiksliau, DEJA, vaiko) nors ir nesu imunologe 4u.gif

o visos mamytes tegu pasiskaito informacinius lapelius, ten viskas isdestyta, tikimybe maza, bet tavo vaikutis gali pakliuti i ta maza tikimybe, o tada ir iskile klausimai gali nepadeti blink.gif

Papildyta:
oi, nepavyko pacituoti, tas pirmas sakinys kitos dalyves doh.gif
Atsakyti
Mes gyvenam anglijoj cia skiepai visi nemokami, po pirmo skiepo nebuvo jokios reakcijos, po antro ta pacia diena ir kita nieko, vaikas super, bet va trecia diena pakilo temperatura mazytis neramus pasidare, skambinau i lt sako 3 dienas gali laikytis temperatura, didziausia buvo 38.5, meldziuosi, kad viskas greiciau baigtusi.
Atsakyti

Mums taip pat buvo sukilusi didele temp. ne 40 o 39 su dalim. O nakty vaikui maniau laringitas prasidėjo, tačiau kita diena supratau kad tai gali būti kokliušo reakcija (dusulys), vvaikas švokštė.
Kaip manote ar tai galėjo būti nuo kokliušo vakcinos? g.gif
Daktarė pasakė kad prieš tai galėjote pasigauti koki virusiuką, kuris lėmė tokia reakciją po vakcinos .

Artėja antras skiepas, esu pasiruošusi atsisakyti jo. Nors buvome visus skiepus atidėję 1 metams, bet reakcija tokia baisi

Skaitydama visas temas susijusias su skiepų šalutiniu poveikiu, noriu visoms mamytėms pasakyti didelį ačių už jūsų atvirumą, nes tada lengva priimti sprendimą smile.gif

DIDELĖS SĖKMĖS VISOMS thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mamytes ,mums beveik jau 2metukai pasiskiepinom visais privalomais skiepais nu ir thumbup.gif nei jokios reakcios nebuvo. 4u.gif labai dziaugiuosi del savo sunelio thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip nerealiai skamba kad epilepsija galetu buti nuo skiepo. Sios ligos priezastimi yra pokyciai smegenyse- vad elektros iskruviai. Neteko girdeti kad tai butu siejama su skiepu g.gif
Atsakyti
Pirmadieni skiepijom 1,5 m dukryte, kadangi visa laika skiepa pirkdavau, si karta buvau nustebinta, nes tas mokamas skiepas jau kompensuojamas...
bet, nuo vakar pradejo raudonuoti aplink ta skiepa, o siandien salia durio didziausias plemas su iskilusiais kaip uodo ikandimais, ir jis dideja..beveik per visa slaunyte jau...nezinau ko griebtis, maze blogai valgo, irzli, turi siek tiek temperaturos.
Kadangi siandien vesiu vyresnele pas LOR konsultacijai, busiu netoli vaiku likgonines, uzvaziuosiu parodyti mazyles kojytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 31 spalio 2007 - 14:13
blush2.gif nors ir mokama vakcina,bet mums vistiek kilo temperatura virs 38,5
Atsakyti
suejus menesiui paskiepijo musu mazyli, bet jau antra para kaip jis verkia ir tik visai nusikamaves siekk tiek uzmiega, nezinau ka daryt
Atsakyti