Įkraunama...
Įkraunama...

Reakcija į mokamus skiepus

QUOTE(Inga&Vikute @ 2008 11 30, 16:23)
raminkis neisterikavus čia,visų pirma aš nieko neagituoju,tu už aš prieš skiepus,be to aš tik padiskutuot norėjau gražiai ir tiek ko tu  matau  nemoki        ,užjaučiu dėl to žmogaus ,

doh.gif
savo posta zemiau pasiskaityt. nematau as ten nei graziai nei ramiai. kokiu tonu rasei tokiu ir atsakiau.
domejausi ir as visai uz ir pries. uz nugalejo. yra paskaiciuota iki kokio % saugu visuomenei neskiepyti jos nariai ir ji perzengus per kiek laiko grys tos ligos. taip kad kol mes savo vaikus skiepijam tol saugus ir tu kurios neskiepijo.
dicke dar tuos neisvalytus gavo ir hib pirkausi nes dar nekompensavo. tada kokteiliukas visada ir visiems sukeldavo reakcija doh.gif (bent jau mano aplinkoj) tad sunku patiket kad sitie bus kitokie, todel ir klausiu noredama suzinoti 4u.gif . klausiau apie mokamus, bet taip is sesutes ir neisgirdau atsakymo doh.gif gal tokiu jau ir neber g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-kameja @ 2008 11 30, 20:15)
doh.gif
klausiau apie mokamus, bet taip is sesutes ir neisgirdau atsakymo doh.gif gal tokiu jau ir neber  g.gif

tie kur buvo mokami, dabar jau kompensuojami. ten tipo isvalyta vakcina, isgrynintas kokliuso komponentas, tai tipo maziau pavojinga.
Atsakyti
Pasiskaiciau si straipsni ir baisu pasidare :http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/skiepai/interviu_su_buvusiu_vakcinu_kureju

Maniske po pirmo menesio skiepo, kuri gavom 2 menesio proga (nes nusikele viskas del vejaraupiu - neaisku is kur pasigautu) buvo tris dienas nevalgi, nerami ir beveik visas dienas miegojo, nors iki skiepo buvo jau kad miegodavo tarp maitinimu vos 15 min. o visa likusi laika zaidzavo... O dabar jau savaitei po skiepo praejus ji vis prasosi imama ant ranku nors jau buvo atpratus...
Atsakyti
Mes tai skiepijames kiek priklauso skiepu, tiesa, gyvename ne Lt ir cia skiepu gerokai maziau nei LT. Jokiu reakciju nepastebejau po skiepu. Mano nuomone, skiepai yra gerai ir jie yra reikalingi, tik LT man atrodo pasenes jau tas skiepu grafikas.
Atsakyti
QUOTE(*Rutele* @ 2008 12 04, 03:06)
Mes tai skiepijames kiek priklauso skiepu, tiesa, gyvename ne Lt ir cia skiepu gerokai maziau nei LT. Jokiu reakciju nepastebejau po skiepu. Mano nuomone, skiepai yra gerai ir jie yra reikalingi, tik LT man atrodo pasenes jau tas skiepu grafikas.

žinoma reikalingi tiems,kuriems dar nebuvo jokių reakcijų cool.gif
Atsakyti
as irgi ne LT gyvenu ir cia mum duoda 2,3, ir 4 men vaikuciai skiepijami ir duodama is kart po 2 skiepu, o po to 12 ir 13 men. dar papildomai skiepija nuo tuberkuliozes, tai vat musu piras skiepas buvo, po jo viskas buvo gerai, o vat po 2 men skiepu vaikutis vakare ir karsciuot pradejo ir irzlus buvo, bet daviau vaistuku ir kita diena viskas normliai buvo, po 3 men skiepu mazius tik biski irzlus buvo, o treciadieni einam 4 men skiepu... tikekimes viskass bus ok mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sio menesio ''Mamos zurnale'', yra labai idomus pokalbis su pediatru docentu A.Vingru. Pacituosiu keleta jo sakiniu apie skiepus: ''Skiepu atsisakymas yra gyvenimas kitu saskaita. Be skiepu griztume i naturalia atranka. Kuri mama noretu, kad taip atsitiktu, kad jos silpnesnis vaikelis susirgtu ir mirtu, nes gamtoje islieka stipriausieji? Kas noretu grizti i laikus, kai vaikai masiskai uzdusdavo nuo kokliuso, budavo suparalizuoti del poliomielito? Dabar apie tokias ligas net neberasoma, nes ju nebera ... del israstos vakcinos.''
Perskaiciau daug ivairiu internetiniu puslapiu, kuriuose skiepai prilyginami vos ne vaiku nuodijimui, taciau vis delto man atrimesnis sio docento poziuris i skiepus. Naturali atranka man tikrai nepriimtina...
Atsakyti
Musu reakcija buvo i antro men skiepa doh.gif Tai uz sav eisim 4 men skiepytis, bet labai bijau verysad.gif
O nuomoniu yra visokiu mirksiukas.gif Ir niekas nezino, kaip geriau - skiepyt ar ne doh.gif Bet mes vis gi pasirinkom skiepus, nors pradzioj labai ilgai svarstem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 04, 12:16)
Musu reakcija buvo i antro men skiepa doh.gif  Tai uz sav eisim 4 men skiepytis, bet labai bijau verysad.gif
O nuomoniu yra visokiu mirksiukas.gif  Ir niekas nezino, kaip geriau - skiepyt ar ne doh.gif  Bet mes vis gi pasirinkom skiepus, nors pradzioj labai ilgai svarstem 4u.gif

O kas konkreciai jums buvo po skiepo? Mano mazyliui po skiepu tik nezymiai padideja dirglumas, jokiu kitu pasaliniu poveikiu kol kas nebuvo. Tikiuosi, kad taip i skiepus reaguos ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 04, 11:27)
O kas konkreciai jums buvo po skiepo? Mano mazyliui po skiepu tik nezymiai padideja dirglumas, jokiu kitu pasaliniu poveikiu kol kas nebuvo. Tikiuosi, kad taip i skiepus reaguos ir toliau.

4 dienas labai mazai valgem, nuolat miegodavom, turejom zadint, kad pamaitint doh.gif Temperatura nesukilo ir dirglus leliukai nebuvo - na mums atvirksciai, nei kitiems blush2.gif Ziuresim, kaip sureaguosim i sita skiepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 04, 12:23)
Sio menesio ''Mamos zurnale'', yra labai idomus pokalbis su pediatru docentu A.Vingru. Pacituosiu keleta jo sakiniu apie skiepus: ''Skiepu atsisakymas yra gyvenimas kitu saskaita. Be skiepu griztume i naturalia atranka. Kuri mama noretu, kad taip atsitiktu, kad jos silpnesnis vaikelis susirgtu ir mirtu, nes gamtoje islieka stipriausieji? Kas noretu grizti i laikus, kai vaikai masiskai uzdusdavo nuo kokliuso, budavo suparalizuoti del poliomielito? Dabar apie tokias ligas net neberasoma, nes ju nebera ... del israstos vakcinos.''
Perskaiciau daug ivairiu internetiniu puslapiu, kuriuose skiepai prilyginami vos ne vaiku nuodijimui, taciau vis delto man atrimesnis sio docento poziuris i skiepus. Naturali atranka man tikrai nepriimtina...

o,kuri mama norėtų,kad vaikas susirgtų ir mirtų būtent nuo skiepo g.gif juk tokių atvejų nemažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 04, 11:23)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti